Harris “erg trots” op steun Taylor Swift – Secret Service erkent “slordig werk” rondom moordaanslag Trump

Op 5 november trekken de Amerikanen naar de stembus om een nieuwe president te kiezen. Volg de aanloop naar deze presidentsrace met een wereldwijde impact in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Twee nieuwe LED-schermen moeten Kuurnse bewoners inlichten over gemeentelijke nieuwtjes: “Zo verbeteren we onze communicatie aanzienlijk”

Twee nieuwe digitale infoborden die een plaatsje kregen op parking Vlaskouter en langs de Brugsesteenweg zullen voortaan de Kuurnse burger inlichten over gemeentelijke nieuwtjes. Daarnaast zullen de borden ook de mogelijkheid bieden aan de Kuurnse handelaar om te adverteren.
The post Twee nieuwe LED-schermen moeten Kuurnse bewoners inlichten over gemeentelijke nieuwtjes: “Zo verbeteren we onze communicatie aanzienlijk” appeared first

Lees meer »

Oekraïne meldt ruim 20 gewonden bij Russische aanval op Charkiv

In de Oekraïense stad Charkiv zijn meer dan 20 gewonden gevallen, nadat Russische troepen er een flatgebouw beschoten. Dat hebben de provinciegouverneur en de burgemeester bekendgemaakt via Telegram. Bij de gewonden zijn ook 2 tieners en een 8-jarig kind. De Russische defensie meldt intussen dat ze 15 Oekraïense drones hebben neergehaald.

Lees meer »

“Het mag duidelijk zijn dat voor Franciscus rijkdom naar zonde neigt”: wat is het vermogen van de paus?

Voor het eerst sinds 1995 daalt er weer een paus neer in ons land. Vanaf donderdag 26 september verblijft Franciscus I zelfs vier dagen in België. Als paus is de 87-jarige Argentijn niet alleen leider van de Rooms-Katholieke Kerk, maar ook ‘CEO’ van het Vaticaan en staatshoofd van Vaticaanstad. Wij doken in zijn heilige zakencijfers, beginnend bij zijn loon: “Hoeveel

Lees meer »

Amerika-expert na tweede moordpoging op Trump: “Hij heeft vijanden die het op zijn leven hebben gemunt, daar kunnen z’n marketeers mee aan de slag”

Negen weken nadat een 20-jarige man tijdens een campagnebijeenkomst een mislukte moordaanslag op oud-president Donald Trump pleegde, werd een 58-jarige gewapende man aangehouden die de golfspelende Trump nabij zijn huis in Florida in het vizier nam. Wat betekent dit voor Trumps kansen om het Witte Huis te heroveren? Expert Amerikaanse politiek Herman Matthijs (VUB): “Zijn campagneteam zal dit zeker uitspelen.”

Lees meer »

Daarom zullen Jani Kazaltzis en James Cooke nooit een koppel worden: “Hier zijn we totaal tegenovergesteld in”

Woensdagavond is ‘Jani Kazaltzis (45) en James Cooke (39)-avond’ bij Play4. In hun gloednieuwe programma trekken de besties eropuit om enkele jobs buiten de media uit te testen. Dat verloopt niet altijd zonder slag of stoot en leidt vaak tot hilarische situaties. Wat wel opvalt, is hoe hecht de vriendschap tussen die twee mannen is. Hoeveel stress er ook mag

Lees meer »

Vader van overleden baby uit Avelgem blijft aangehouden

De vader van het jongetje van vier maanden dat maandag overleed door shakenbabysyndroom, blijft aangehouden op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen.
The post Vader van overleden baby uit Avelgem blijft aangehouden appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Geen economisch levensvatbare alternatieven gevonden voor Audi Brussels”

Er is momenteel geen geschikt voertuigproject, noch een economisch haalbaar alternatief gebruik voor Audi Brussels gevonden. Dat heeft de directie dinsdag te kennen gegeven tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Er wordt nu de volledige focus gelegd op de zoektocht naar potentiële investeerders. Maar het ziet er dus niet goed uit voor de werknemers van Audi.

Lees meer »