Gullegem krijgt totaal gerenoveerde Carrefour Market: “Versheid is het toverwoord”

Carrefour Market in Gullegem heropende op 20 september na een grondige renovatie: een slagerij met bediening, een kraakverse bakkerij en een groot assortiment lokale producten zorgen voor een heerlijke klantenbeleving.

Uitbaters Wout Lormans en Joke Sap verwelkomen klanten in een totaal gerenoveerde zaak van 873 vierkante meter. De winkel, die van 17 augustus tot 19 september gesloten was voor renovatie, biedt een compleet assortiment dat past bij het nieuwe generatieconcept van Carrefour. De nadruk ligt op ambacht met verse en lokale kwaliteitsproducten.

De franchisepartners Wout en Joke zijn geen onbekenden. Dit is namelijk de tweede winkel van Joke, na de Carrefour Market in Aalter. Wat heeft haar aangespoord om dit nieuwe avontuur aan te gaan? “De ambitie om een uitstekende ambachtelijke slagerijservice te ontwikkelen en een aanbod van hoogwaardige producten te bieden dankzij vakmanschap”. Ook de ligging dichtbij de terreinen van voetbalclub FC Gullegem, waar op zaterdag veel tornooien voor kinderen plaatsvinden, en op amper 850 meter van het provinciaal domein Bergelen, waar klanten bij een winkelbeurt ook kunnen profiteren van het groene kader, zijn volgens haar een grote troef.

Lokale producten

Carrefour Market Gullegem onderscheidt zich door zijn ruime gamma lokale producten, met gerenommeerde merken als Grootmoeders Koffie, Wevelgemse koekjes, Puur Patat, pannenkoeken van Dries en bieren als Gulden Spoor en Martha. Daarnaast heeft de zaak een breed assortiment aan huismerken, biologische en vegetarische opties.

De bakkerij heeft een ware transformatie ondergaan: nu rijzen de pistolets en baguettes ter plaatse voor ze worden gebakken, wat een ongeëvenaarde versheid garandeert. Het assortiment is ook uitgebreid met kroketten van ’T Werfke, balletjes van Balls and Glory en een huisselectie van wraps, poke bowls en opgeklopte yoghurt.

Voor de vleesafdeling staat Ronnie garant: met lokaal gekweekt rundsvlees en andere kwaliteitsvleeswaren geserveerd aan de toonbank, vergezeld van smakelijke bijgerechten en gerechten in de traiteurafdeling. De charcuterie wordt ter plaatse gesneden en verpakt voor een optimale versheid. De winkel biedt een scala aan handige diensten, een parking voor 40 wagens en een CO2-vriendelijk koelsysteem plus zonnepanelen. (AV)

Carrefour Market Gullegem, Schuttershoflaan 1, is open elke weekdag en zaterdag van 8.30 tot 19 uur en op feestdagen van 8.30 uur tot 18 uur. Op zondag is de zaak gesloten.

The post Gullegem krijgt totaal gerenoveerde Carrefour Market: “Versheid is het toverwoord” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Jaarlijkse jeugddag is opnieuw een groot succes

Op de Vrijetijdscampus in Houthulst vond op zondag 8 september de jaarlijkse jeugddag plaats met springkastelen, een klimmuur, sumoworstelen en nog heel wat meer. Vooraf waren er al 180 inschrijvingen, maar de dag zelf kwamen er nog heel wat extra kinderen meespelen. Tijdens de jeugddag konden de kinderen ook kennismaken met de jeugdbewegingen in de
The post Jaarlijkse jeugddag

Lees meer »

Jumpingweekend was schot in de roos

Het voorbije jumpingweekend van Ruiterclub Groenhove was weer een schot in de roos. Er werd gesprongen in de buitenbaan van de gelijknamige manege aan de Bosdreef. Het talrijk opgekomen publiek genoot van het jaarlijkse evenement, dat de belangrijkste organisatie van de ruitervereniging is.
The post Jumpingweekend was schot in de roos appeared first on KW.be.

Lees meer »

Is Sint-Niklaas klaar voor burgemeester Conner Rousseau? Wij trokken de straat op: “Ik verschiet ervan hoeveel ‘overlopers’ van andere partijen ik spreek”

Wordt Conner Rousseau op zondag 13 oktober burgemeester in Sint-Niklaas? Zelden kan het een Vlaming schelen wie er in een andere gemeente de sjerp omdoet, maar die vraag prikkelt wél. Onze reporter Sander Van den Broecke nam de afslag tussen Gent en Antwerpen, en liep twee dagen rond in een stad van 80.000 mensen waar de ontevredenheid over de aanwezigheid

Lees meer »

Twee wellicht minderjarigen gaan aan de haal met witte Volvo in Wervik, laten wagen wat verderop achter en slaan op de vlucht: politie start onderzoek

De lokale politie is op zoek naar twee wellicht minderjarigen die maandagmorgen in de Hellestraat in Wervik aan de haal gingen met een witte personenauto Volvo. Een paar honderd meter verder in het begin van de Menensesteenweg lieten ze de wagen achter en liepen weg.
The post Twee wellicht minderjarigen gaan aan de haal met witte Volvo in Wervik,

Lees meer »

Axel Daeseleire is alom op tv: “Geen exclusiviteitscontract, dus ik moet hard werken”

Axel Daeseleire (55) is met drie programma’s alomtegenwoordig op televisie dit najaar. Bij VTM loopt het nieuwe seizoen van ‘Erfgenaam gezocht’, bij Play4 dan weer ‘Axel in Amerika’ en ‘Celebrity klopjacht’. Daeseleire werkt voor meerdere zenders tegelijk en dat kan omdat hij geen exclusiviteitscontract heeft. De afwisseling is een voordeel, maar er is ook een groot nadeel. Hij wordt gewoon

Lees meer »

Robyn Verzekeringen sluitaan bij Callant Groep

Robyn Verzekeringen uit Ieper sluit aan bij de groep van Peter Callant. Vanaf 1 januari 2025 zullen zo alle diensten die Callant aanbiedt als one-stop-shop voor verzekeringen, kredieten en financieel advies ook beschikbaar zijn via het huidige kantoor van Robyn Verzekeringen in de Oude Veurnestraat in Ieper.
The post Robyn Verzekeringen sluitaan bij Callant Groep appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze vertelde vrienden dat ze maîtresse van Dave Grohl was”: is pornoproducente de moeder van zijn buitenechtelijk kind?

Er hangt nog steeds veel mysterie rond het buitenechtelijk kind van Dave Grohl (55). De Foo Fighters-frontman gaf vorige week op sociale media toe dat hij zijn vrouw Jordyn Blum ontrouw is geweest en hij een dochter heeft verwekt bij een andere vrouw. ‘Daily Mail’ kwam via betrouwbare bronnen ter ore dat Grohl vijftien jaar lang een intense affaire zou

Lees meer »