F1-piloot Max Verstappen krijgt taakstraf wegens ongepast taalgebruik: “Zend het dan niet uit”

 

Max Verstappen heeft in Singapore een taakstraf gekregen wegens zijn ongepast taalgebruik in een persconferentie. “Zodra de kwalificaties begonnen, wist ik dat mijn auto ‘fucked’ was”, had hij gezegd. Nu moet hij gemeenschapsdienst doen. Net als in 2018.

 

Meer krantenkoppen in België

Hezbollah-leider noemt aanvallen met biepers “een oorlogsverklaring” : “De Israëlische vijand heeft alle rode lijnen overschreden”

Na de massale ontploffing van duizenden Hezbollah-biepers dinsdag, ontploften woensdag ook plots tal van walkietalkies in Libanon, met nieuwe doden en gewonden tot gevolg. Het totaal aantal doden in het land is nu opgelopen tot 37, het aantal gewonden tot liefst 3.539. De leider van Hezbollah, Hassan Nasrallah zegt dat de “Israëlische vijand alle rode lijnen heeft overschreden” met de

Lees meer »

Dit zijn de zeven kandidaten van de lijst HEUVELLAND

De lijst HEUVELLAND stelt haar kandidaten voor. Lijsttrekker Geert Vandewynckel, die de vorige keer uit de boot viel, maakt zich sterk dat hij met deze ploeg wél een zetel kan binnenhalen.
The post Dit zijn de zeven kandidaten van de lijst HEUVELLAND appeared first on KW.be.

Lees meer »

T1 Karel Tanghe en Dosko Beveren (3A) maken zich op voor eerste grote test: “Klaar voor duel tegen Dadizele”

Dosko Beveren is na het onfortuinlijke verlies tegen Keiem het seizoen gestart met een zes op negen. Zaterdag wacht met de verplaatsing naar titelkandidaat FC Dadizele Sport de eerste grote test voor nieuwe coach Karel Tanghe en zijn spelersgroep.
The post T1 Karel Tanghe en Dosko Beveren (3A) maken zich op voor eerste grote test: “Klaar voor duel tegen

Lees meer »

Flitsen gemeenten zich rijk? Recordbedrag van 124 miljoen euro aan boetes: “Sommigen zien het als melkkoe en dat moet stoppen”

Op vijf jaar tijd is het bedrag dat gemeenten ophalen aan boetes bijna verdrievoudigd van 43 miljoen euro tot 124 miljoen euro. Een record. En dat heeft alles te maken met de vloedgolf aan lokale trajectcontroles die over Vlaanderen is gerold. “Het loopt uit de hand”, zegt Vlaams parlementslid Maurits Vande Reyde (Open VLD), die een concreet idee heeft om

Lees meer »

Haarinstituut Eecloo-Feys in Zedelgem bestaat 85 jaar: “Op naar de 100!”

Haarinstituut Eecloo-Feys, gelegen langs de Torhoutsesteenweg in Zedelgem De Leeuw, is dit jaar 85 jaar jong. Het kapsalon stapelde de voorbije decennia de prijzen op. “Als de gezondheid mee wil, doe ik er graag nog 15 jaar bij”, zegt Maureen Feys (56) die het kapsalon 22 jaar lang runde met wijlen haar man Jean-Marie Eecloo.
The post Haarinstituut Eecloo-Feys

Lees meer »