De rol van Jelle Cleymans in ‘Spring’ was eigenlijk een studentenjob: “Maar uiteindelijk bepaalde het mijn hele carrière”

In de podcast ‘22 minuten stomme vragen’ zijn inmiddels al veel bekende Vlamingen de revue gepasseerd. Deze week was Jelle Cleymans aan de beurt. Tijdens zijn gesprek met Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert vertelde de acteur hoe ‘Spring’ aanvankelijk “gewoon” een studentenjob voor hem was. 

Meer krantenkoppen in België

Kerdavo Avelgem speelt derby tegen Waregem: “Vel duur verkopen”

Damesvolleybalclub Kerdavo Avelgem is het seizoen begonnen met een valse noot in derde nationale A. Op het veld van promovendus Soncotra Poperinge ging het met 3-0 (25/20, 25/18, 25/18) onderuit op de eerste speeldag. Zaterdagavond staat voor de ploeg van sportief manager Kevin Meerschaert dé derby tegen Damesvolley Waregem op de kalender. Ontgoochelend “We mogen
The post Kerdavo Avelgem

Lees meer »

Twintiger aangeklaagd voor drie kruisboogmoorden in Engeland

Een 26-jarige man die ervan beschuldigd wordt de vrouw en twee dochters van een BBC-sportcommentator met een kruisboog gedood te hebben is dinsdag aangeklaagd voor de drie moorden. Daags nadat hij begin juli de drie vrouwen dodelijk verwondde werd Kyle Clifford al opgepakt, en hij zit nog steeds in voorlopige hechtenis, meldt de politie van Hertfordshire.

Lees meer »

Helmut Lotti is blij dat hij leert reanimeren in ‘Een echte job’: “Ooit stierf geluidsman in mijn armen, ik was machteloos”

Helmut Lotti (54) is één van de vijf BV’s die zich waagt aan het nieuwe seizoen van ‘Een echte job’ op VTM. De opnames zijn nog maar net gestart, maar ze roepen nu al nare herinneringen op. De zanger zag ooit een geluidsman voor zijn ogen sterven. Tijdens zijn ziekenhuisstage wil hij zich vooral nuttig maken, al kampt hij met

Lees meer »

Inwoners krijgen subsidies voor aanleg geveltuintjes

Met een subsidiereglement moedigt Koksijde zijn inwoners aan om geveltuintjes aan te leggen op het openbaar domein aan de straatkant. Aanvraagformulieren zijn te vinden op www.koksijde.be/klimaat. Schepen van Leefmilieu Charlotte Castelein: “Met een geveltuintje verfraai je het straatbeeld. Gevelgroen zorgt voor extra isolatie, beschermt tegen extreme warmte en koude en vormt een buffer tegen fijnstof.”
The post Inwoners krijgen

Lees meer »