Chinese autobouwer Nio dan toch niet geïnteresseerd in Audi-fabriek in Vorst

16:51 De Chinese bouwer van premium elektrische wagens Nio ontkent plannen te hebben om de fabriek van Audi in Vorst over te nemen. Dat gebeurde bij monde van William Li, de stichter en topman van het conce… 

Meer krantenkoppen in België

Schuldige voor dood van Aaron (24) na fatale deathride is bekend, maar er komt geen proces

Het arbeidsauditoraat zal niemand vervolgen voor het dodelijke arbeidsongeval op de site Transfo in Zwevegem in april vorig jaar. De 24-jarige sportmonitor Aaron Delannoy uit Lauwe kwam toen om het leven bij een fatale val van een deathride. De verantwoordelijkheid voor zijn dood ligt bij de werkgever, maar die zal niet vervolgd worden. Er komt wel een bemiddelingsprocedure.
The

Lees meer »

Schepen Babylon (cd&v plus) niet opgezet met uitspraken Jos Millecam: “We wachten niet op hem om ons in te zetten voor senioren”

Schepen voor Senioren en Dienstverlening Filip Babylon (cd&v plus) is niet opgezet met de uitspraken van raadslid Jos Millecam over de ‘ondermaatse dienstverlening voor senioren’. “Wij werken uitstekend samen met de seniorenadviesraad en hebben de openingsuren van het onthaal sterk uitgebreid”, zegt Babylon.
The post Schepen Babylon (cd&v plus) niet opgezet met uitspraken Jos Millecam: “We wachten niet op

Lees meer »

Unizo Heuvelland-Mesen organiseert debat met alle kandidaat-burgemeesters

Op maandag 7 oktober organiseert Unizo Heuvelland-Mesen een debat met alle kandidaat-burgemeesters van de gemeente Heuvelland. Dit debat, gemodereerd door journalist Lieven Verstraete, biedt een unieke gelegenheid om rechtstreeks in gesprek te gaan met de kandidaat-burgemeesters over de thema’s die Heuvelland als gemeenschap raken.
The post Unizo Heuvelland-Mesen organiseert debat met alle kandidaat-burgemeesters appeared first on KW.be.

Lees meer »

Extra patrouilles van federale politie in Wervik en grensregio door aanhoudende inbrakenplaag

De korpschef van de politiezone Arro Ieper nam het initiatief om steun te vragen voor bijkomende patrouilles van de federale politie in Wervik en bij uitbreiding in de volledig grensregio. Burgemeester Youro Casier (Vooruit) maakte het nieuws bekend tijdens de gemeenteraad.
The post Extra patrouilles van federale politie in Wervik en grensregio door aanhoudende inbrakenplaag appeared first on KW.be.

Lees meer »