Britse bouwgroep ISG failliet, 2.400 banen verloren

De Britse bouwgroep ISG, die bezig was met verschillende overheidsprojecten, is overkop gegaan. Door het faillissement verliezen 2.400 mensen hun baan, zo is vrijdag aangekondigd.

 

Meer krantenkoppen in België

Pools dorpje overspoeld na dambreuk: beelden tonen forse kracht van het water – Jill Peeters: “Zeker komend etmaal kan het nog stevig doorregenen”

Door een dambreuk is het Poolse dorpje Stronie ?l?skie compleet overspoeld. De ellende is echter nog niet voorbij, waarschuwt onze weervrouw Jill Peeters. Voorlopig staat de dodentol na de passage van cycloon Boris op zeven. Roemenië is het zwaarst getroffen met vijf doden, in Oostenrijk stierf een brandweerman tijdens een interventie. Het laatste slachtoffer viel in Polen te betreuren. Volg

Lees meer »

Anna Grymonprez op 102-jarige leeftijd overleden

Op vrijdag 13 september is Anna Grymonprez overleden. De Moorsleedse vierde onlangs nog haar 102de verjaardag. Anna woonde haar ganse leven langs de Oude Heirweg, op de grens van Moorslede met Beitem.
The post Anna Grymonprez op 102-jarige leeftijd overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gevarieerd kermisprogramma op en rond Lindeplein: Danceformatie Sylver headliner op Barrio Tilo

In het weekend van 20 tot 22 september heeft de zesde editie van Barrio Tilo plaats op en rond het Lindeplein in Sijsele. Er is opnieuw een gevarieerd kermisprogramma met modeshow, een varkentje aan ’t spit én danceformatie Sylver als grote headliner op zaterdagavond.
The post Gevarieerd kermisprogramma op en rond Lindeplein: Danceformatie Sylver headliner op Barrio Tilo appeared

Lees meer »

Expo ‘Kerkewerk’ onthult boeiende kerkschatten

Onlangs was er in de vooravond de officiële opening in aanwezigheid van federaal volksvertegenwoordiger en schepen Nathalie Muylle van de tentoonstelling ‘Kerkewerk… de kerkschatten onthuld’. De expo kadert in 100 jaar Sint-Petrus en Pauluskerk.
The post Expo ‘Kerkewerk’ onthult boeiende kerkschatten appeared first on KW.be.

Lees meer »