Briljant voor Willy en Paula

Willy Huyghe (88) en Paula Torrelle (87) uit Lo waren op 1 september precies 65 jaar getrouwd. Het koppel vierde hun briljanten huwelijksverjaardag op zaterdag 7 september. Willy werd op 28 september 1936 geboren in Poperinge en Paula Torrelle op 1 maart 1937 in Pollinkhove. Willy en Paula leerden elkaar kennen op de kermis in Pollinkhove. Ze waren tot 1996 actief als landbouwer. Het briljanten paar heeft twee kinderen( Alain en Rita), vijf kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Sinds 1998 wonen ze in Lo. Paula werkt graag in de tuin. Willy houdt dan weer van televisiekijken. Het stadsbestuur kwam langs om de jubilarissen te feliciteren. (KVCL)

The post Briljant voor Willy en Paula is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Oververhitte batterijen of explosieven: hoe werden honderden biepers van Hezbollah gelijktijdig tot ontploffing gebracht? “Dit is een nooit geziene operatie”

In Libanon en Syrië zijn elf doden en duizenden gewonden gevallen, nadat de biepers van leden van de sjiitische groepering Hezbollah tegelijkertijd ontploften. Hoe werden de toestellen tot ontploffing gebracht en wie zit achter die operatie? “Er werden eerder al mensen vanop afstand uitgeschakeld, weliswaar met ontploffende telefoons in plaats van semafoons. Maar nog nooit eerder op dergelijke schaal”, zegt

Lees meer »

Harvey Weinstein ontkent weer schuld

Harvey Weinstein beweert dat hij onschuldig is aan een nieuwe aanklacht van seksueel geweld. De gevallen filmproducent wordt beschuldigd van het misbruiken van een vrouw in een hotel in New York in 2006, meldden Amerikaanse media.

Lees meer »

Paul en Maria vieren gouden huwelijksjubileum

Paul Lafaut en Maria Demeyer beloofden elkaar 50 jaar geleden eeuwige trouw. Ze vierden hun gouden jubileum samen met de familie. Beiden gingen naar school in Tielt, Paul naar de tuinbouwschool, die hij ook deels in Roeselare volgde, Maria naar de opleiding tot onderwijzeres voor de lagere school. Ze ontmoetten elkaar tijdens een T-dansant in
The post Paul en

Lees meer »

Toen hij Vandenhaute in bureau van Fredberg zag, wist Riemer hoe laat het was: reconstructie bij ontslag van enorm aangeslagen RSCA-coach

Net geen twee jaar heeft Brian Riemer het uitgezongen als coach van Anderlecht. Het povere spel van de voorbije weken maakte zijn positie onhoudbaar. Het bestuur geloofde niet dat Riemer de trein weer op de rails zou krijgen. De beslissing viel woensdagavond laat na topoverleg tussen CEO Sports Jesper Fredberg, voorzitter Wouter Vandenhaute en eigenaar Marc Coucke.

Lees meer »

Dominique Pelicot (71) verschijnt na week afwezigheid dinsdag normaal weer voor rechtbank tijdens verkrachtingsproces

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal dinsdag normaal aanwezig zijn op het proces waarin hij als hoofdbeschuldigde terechtstaat. Dat heeft zijn advocaat maandag bevestigd. Pelicot was eerder door gezondheidproblemen afwezig op het proces, dat op 2 september van start ging.

Lees meer »

Dief veroordeeld voor diefstal elektrische steps in Kortrijk: “Pleegde diefstallen door financiële moeilijkheden”

70 tot 110 euro. Zo veel – of liever zo weinig – betaalde je aan een 32-jarige Algerijn die elektrische steps in Kortrijk stal en in Frankrijk verkocht. Hij kon op heterdaad worden betrapt en zit al zes maanden inde cel.
The post Dief veroordeeld voor diefstal elektrische steps in Kortrijk: “Pleegde diefstallen door financiële moeilijkheden” appeared first on

Lees meer »

MULTILIVE CHAMPIONS LEAGUE. Courtois houdt Real voor rust recht tegen Stuttgart, tienkoppig Lille kijkt tegen achterstand aan in Lissabon

Op dit moment begint ook titelverdediger Real Madrid zijn Champions League-campagne. Tegenstander van Thibaut Courtois en co in Bernabéu is Duits vicekampioen Stuttgart. Ook Rode Duivels Zeno Debast en Thomas Meunier staan tegenover elkaar in Sporting Lissabon-Lille. Beide wedstrijden kan u op de voet volgen in deze multilive!

Lees meer »

Jean-Pierre (72) straks voor de 33ste keer voorzitter van een stembureau: “Bij elke verkiezing present”

Jean-Pierre Deraeve sloeg sinds 1971 nog nooit een verkiezing over als voorzitter van een stembureau. Ook bij de gemeente- en provincieraadsverkiezingen van 13 oktober tekent hij opnieuw present. Hij zegt door te zullen gaan zolang zijn gezondheid het toelaat en zolang hij iets aan de maatschappij kan bijdragen.
The post Jean-Pierre (72) straks voor de 33ste keer voorzitter van

Lees meer »

“Geen economisch levensvatbare alternatieven gevonden voor Audi Brussels”

Er is momenteel geen geschikt voertuigproject, noch een economisch haalbaar alternatief gebruik voor Audi Brussels gevonden. Dat heeft de directie dinsdag te kennen gegeven tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Er wordt nu de volledige focus gelegd op de zoektocht naar potentiële investeerders. Maar het ziet er dus niet goed uit voor de werknemers van Audi.

Lees meer »

N-VA kandidaat Frits Dhaenens fietst alle straten van Groot-Kortrijk in één keer: Goed voor 430 (!) kilometer

Naar aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober proberen de politieke partijen de kiezers te overtuigen op alle mogelijke manieren. Maar bijna 20 uur aan één stuk fietsen is toch niet alledaags. Frits Dhaenens (plaats 13) en lijsttrekker Axel Ronse fietsten ongeveer 430 kilometer waarbij alle straten van Kortrijk en de deelgemeenten werden aangedaan.
The post N-VA kandidaat Frits

Lees meer »

Verbod Frontnacht ongegrond, IJzerwake eist schadevergoeding: “Preventieve censuur is verleden tijd”

Het Iepers stadsbestuur verbood twee jaar terug Frontnacht, een nieuw festival met bands met neonazistische en -fascistische inslag. Dat verbod wordt nu vernietigd door de Raad van State. De organisatoren van de IJzerwake eisen nog een schadevergoeding.
The post Verbod Frontnacht ongegrond, IJzerwake eist schadevergoeding: “Preventieve censuur is verleden tijd” appeared first on KW.be.

Lees meer »