Amateurvoetbal exclusief op HLN: kijk zondag live naar de topper tussen Zelzate en Oudenaarde

In 2de Afdeling A serveren we zondagnamiddag een veelbelovende affiche, met Zelzate dat Oudenaarde ontvangt. Respectievelijk de derde en vijfde in de stand met allebei zes punten. De match wordt om 15 uur afgetrapt en HLN-abonnees kunnen ze op deze pagina LIVE bekijken! Nog geen abonnee? Via deze link kan u daar verandering in brengen. 

Meer krantenkoppen in België

PZ Grensleie verhuist onthaal in Menen door… schimmel: “Willen onderzoeken of het gevaarlijk is”

Het onthaal en de burelen voor afspraken van het politiecommissariaat in Menen verhuist voor onbepaalde duur naar het kantoor in Wevelgem. De reden is opmerkelijk. Een schimmel tiert welig in het hoofdgebouw. “Willen onderzoeken of het gevaarlijk is”
The post PZ Grensleie verhuist onthaal in Menen door… schimmel: “Willen onderzoeken of het gevaarlijk is” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dam in Polen stroomt over, waterpeil boven kritiek niveau op 85 plaatsen – Storm Boris eist vijf levens in Roemenië, rampgebied in Oostenrijk uitgebreid naar 42 gemeenten

In verschillende landen in Centraal-Europa houden inwoners hun hart vast voor cycloon Boris. In enkele dagen tijd valt ongeveer net zoveel regen als gemiddeld in vier maanden. Tienduizenden huishoudens zitten zonder stroom en verschillende dorpen zijn al geëvacueerd. In Roemenië zijn zeker vijf mensen omgekomen en in Polen overstroomt een dam in het zuidwesten van het land. Ook Slowakije, Hongarije,

Lees meer »

KIJK. Jens Dendoncker ontsnapte aan de dood in diepvriescel: “De curryworsten hebben mijn leven gered”

Enkele uren voor de start van ‘The Masked Singer’ testen radiopresentatoren Maarten en Dorothee of Jens Dendoncker zelf mysterieus kan blijven met het spel ‘1 waarheid, 1 leugen’. De presentator vertelt twee knotsgekke verhalen, waarvan hij er één echt heeft meegemaakt. Dendoncker zorgde niet voor een terreurdreiging op een kermis in Kortrijk, maar maakte wel een bijna-doodervaring mee in een

Lees meer »

Vaccinatiecampagne tegen corona neemt valse start: vaccins niet op tijd bij huisartsen en apotheken

De nieuwe vaccinatiecampagne tegen corona zal een valse start nemen. Normaal gezien zouden kwetsbare mensen vanaf maandag in heel Vlaanderen terecht moeten kunnen bij hun huisarts of apotheker voor een coronaprik, maar op verscheidene plaatsen zijn de vaccins nog niet geleverd. De firma Movianto, die instaat voor de distributie, kan het grote aantal bestellingen niet volgen.

Lees meer »

Gedenksteen voor de Poolse bevrijders

Tachtig jaar geleden reed generaal Stanislas Maczek met de Eerste Poolse Pantserdivsie Ieper binnen via de Polenlaan. Ter herdenking van die historische gebeurtenis en als eerbetoon aan de Poolse bevrijders onthulde de Koninklijke Oud-Strijdersbond Ieper-Zillebeke 40-45 een nieuwe gedenksteen in de Polenlaan nabij de bibliotheek.
The post Gedenksteen voor de Poolse bevrijders appeared first on KW.be.

Lees meer »