15 jaar lange zoektocht krijgt hartverscheurend einde in Heverlee: katje Poekie overlijdt in armen van baasje

15 jaar lang zocht Suzy naar haar huisdier, de kat Poekie. Tot gisteren, toen vzw Cattitude, die zich inzet voor zwerfkatten in Leuven, haar opbelde. Of ze meteen kon langskomen was de boodschap, want het katje zou elk moment kunnen overlijden. Poekie overleed in Suzy’s armen. 

Meer krantenkoppen in België

Fietser komt om het leven bij ongeval in Kontich

Bij een verkeersongeval in Kontich is afgelopen nacht een fietser om het leven gekomen. De man werd aangereden door een auto en overleed ter plaatse. De bestuurder van de wagen was volgens de eerste vaststellingen van de politie niet onder invloed.

Lees meer »

KIJK. Redding van de openingsspeeldag en late domper voor Openda: alle hoogtepunten én samenvattingen van de Champions League

Balen voor Openda en Vermeeren: Leipzig zag in het slot een punt wegglippen op het veld van Atlético. In Bergamo moesten we dan weer zijn voor dé (dubbele) redding van de openingsspeeldag. En George Ilenikhena? Die was alweer de boeman van FC Barcelona… Op HLN krijgt u alle hoogtepunten en samenvattingen te zien uit de Champions League!

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlisch leger zegt commandant van Islamitische Jihad gedood te hebben

Het Israëlische leger (IDF) heeft naar eigen zeggen in de humanitaire zone in Khan Younis een belangrijke commandant van de Palestijnse terreurorganisatie Islamitische Jihad gedood. Ahmed Aish Salame al-Hashash was verantwoordelijk voor raketaanvallen vanuit de humanitaire zone op Israëlisch grondgebied, zegt het IDF. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »

Stiefdochter (13) maandenlang misbruikt maar zelfs na klacht moet ze nog half jaar bij verkrachter wonen

Het parket Halle-Vilvoorde heeft vrijdag een gevangenisstraf van zeven jaar gevorderd tegen een 38-jarige man uit Halle die maandenlang zijn stiefdochter had verkracht. De man, G., had het dertienjarige meisje gedwongen hem oraal te bevredigen. De dertiger had de kans gekregen om een therapie te volgen maar zou dat niet gedaan hebben. Het meisje moest zo nog zes maanden bij

Lees meer »

Garage Vanhove pronkt met nieuwe toonzaal aan Brugsesteenweg: “Als erkend Renault-dealer moesten we mee met de nieuwe branding”

Garage Vanhove onthulde tijdens een speciaal opendeurweekend zijn gloednieuwe showroom langs de Brugsesteenweg. Het familieverhaal, dat in ‘88 begon bij Frank Vanhove (59) en sinds vorig jaar wordt voortgezet door zijn zoon Mike (32), gaat daarmee een nieuw tijdperk in. “Als erkend Renault-dealer moesten we mee met de nieuwe branding.”
The post Garage Vanhove pronkt met nieuwe toonzaal aan

Lees meer »

Proces rond grote cocaïnetrafiek dat om veiligheidsredenen verhuist van Brugge naar Brussel start op 4 oktober

Het proces tegen een internationale drugsbende zal op 4 oktober ingeleid worden. De zaak verhuist immers naar de Justitiagebouwen in Brussel, nadat de voorzitter van de West-Vlaamse rechtbank van eerste aanleg oordeelde dat het proces om veiligheidsredenen niet in Brugge kon doorgaan. In totaal moeten 31 beklaagden zich verantwoorden, maar de vermoedelijke spilfiguren zijn Flor Bressers (37) en de Braziliaan

Lees meer »

Nieuwe gezichten in De Wassenaard

Het acute lerarentekort blijft voor heel wat scholen een probleem. Voor directies en schoolbesturen is het tijdens de grote vakantie vaak nagelbijten en angstig afwachten wanneer ze op zoek moeten naar een vervanger voor een leerkracht die op pensioen gaat of de school verlaat. In De Wassenaard werken sinds begin deze maand drie nieuwe leerkrachten.
The post Nieuwe gezichten

Lees meer »

Geraakt Van den Bergh in eerste ronde voorbij Dobey?

Nog geen week na de Flanders Darts Trophy wordt er in Amsterdam al opnieuw gespeeld. Dimitri Van den Bergh is ook op de World Series of Darts Finals van de partij. Stoot hij titelverdediger Michael van Gerwen in eigen land van de troon? Volg het hieronder live of kijk op VTM 2 of VTM GO!

Lees meer »