Ze ziet er casual uit, maar hoe doorsnee is het leven van Elisabeth aan Harvard echt? “Binnen de kortste keren gaat dat nieuws rond”

Bruin topje, wijde jeans, groene sneakers. Méér casual kon prinses Elisabeth (22) er niet uitzien. Alleen de bodyguards in haar kielzog verraden dat Elisabeth van België niet zomaar een Harvard-student is. “Binnen de kortste keren zal het wel rondgaan dat ze een troonopvolger is.”

 

Meer krantenkoppen in België

Twee laatste gedichten op poëziepad onthuld

Op zondag 22 september wordt het winnende gedicht van de poëziewedstrijd ‘Poëzie van A tot Z’ onthuld op het Guldensporenpad. Op die manier wordt ook de route tussen Avelgem en Zwevegem, die een rustpunt is voor vele mensen, nog waardevoller dankzij de verschillende gedichten die er te vinden zijn.
The post Twee laatste gedichten op poëziepad onthuld appeared first

Lees meer »

Acht migranten omgekomen bij poging om Kanaal over te steken

Afgelopen nacht zijn 8 migranten omgekomen bij een poging om het Kanaal over te steken en het Verenigd Koninkrijk te bereiken. Dat meldt de Franse maritieme prefectuur van het Kanaal en de Noordzee. 6 overlevenden, onder wie een baby, zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. In totaal zijn er dit jaar al minstens 46 migranten verdronken in het Kanaal.

Lees meer »

Kosten verbouwing Ticoon-site in Kruibeke lopen op tot 5,4 miljoen euro

De kosten voor de herbestemming van de Ticoon-site in Kruibeke lopen op tot 5,4 miljoen euro. Dat is 4,1 miljoen euro meer dan in 2020 werd geraamd. De gemeente wil er onder meer het OCMW, een wijkkantoor voor de politie en de administratieve en technische diensten onderbrengen. "Het project is veel groter geworden dan gedacht", zegt schepen van Financiën Dimitri

Lees meer »

Stad Izegem huldigt wielrenster Justine Ghekiere na topseizoen: “Een voorbeeld voor meisjes die iets willen bereiken in het leven”

De stad Izegem heeft passend hulde gebracht aan wielrenster Justine Ghekiere. De sympathieke jongedame, die tot voor enkele jaren geleden nog in een fitnesscentrum werkte, heeft er een topseizoen op zitten, met de bolletjestrui in zowel de Giro als de Tour de France als absolute bekroning.
The post Stad Izegem huldigt wielrenster Justine Ghekiere na topseizoen: “Een voorbeeld voor

Lees meer »

Pools dorpje overspoeld na dambreuk: beelden tonen forse kracht van het water – Jill Peeters: “Zeker komend etmaal kan het nog stevig doorregenen”

Door een dambreuk is het Poolse dorpje Stronie ?l?skie compleet overspoeld. De ellende is echter nog niet voorbij, waarschuwt onze weervrouw Jill Peeters. Voorlopig staat de dodentol na de passage van cycloon Boris op zeven. Roemenië is het zwaarst getroffen met vijf doden, in Oostenrijk stierf een brandweerman tijdens een interventie. Het laatste slachtoffer viel in Polen te betreuren. Volg

Lees meer »

Pas geopend Bikepark in Zwevegem is liefst 8.000 vierkante meter groot: “Geschikt voor elke biker”

Het bikepark in Sint-Denijs bij Zwevegem werd feestelijk geopend. Het fietsparadijs moest eigenlijk al veel eerder open zijn, maar slecht weer zorgde voor vertraging. Het bikepark is 8.000 vierkante meter groot en biedt voor zowel de beginnende als de gevorderde biker plezier. Meteen werd ook het sportcentrum uitgeroepen tot volksspelencentrum.
The post Pas geopend Bikepark in Zwevegem is liefst

Lees meer »

Geen enkele partij nog voor nieuwbouw aan Thermen

De langverwachte oplossing voor het verval van de Koninklijke Gaanderijen en het Thermengebouw bleek geen robuust plan en het Thermendossier werd een verkiezingsthema. Moet er nieuwbouw toegelaten worden naast het Thermae Palace en de Gaanderijen?
The post Geen enkele partij nog voor nieuwbouw aan Thermen appeared first on KW.be.

Lees meer »