Verjaardagsfeest van honderdjarige Gezinsbond Rekkem is groot succes

De Gezinsbond Rekkem vierde onlangs zijn 100-jarige bestaan met een verjaardagsfeest voor jong en oud. Honderd jaar terug werd de Rekkemse afdeling van de Kroostrijke Gezinnen, nu Gezinsbond Rekkem, opgericht en dat werd stevig gevierd in het Dorpshuis Rekkem. Stad Menen ontving deze gezinsvereniging en haar leden met een glaasje, een hapje, een mooi geschenk in de vorm van een boek over Yvonne Serrys en een inspirerende speech van schepen van Cultuur Griet Vanryckegem. De kinderen konden die dag genieten van een goochelshow, kinderanimatie met grime, een kar vol speelgoed, dansworkshops… terwijl de ouders genoten van een gezellig samenzijn met drankjes en broodjes en nog andere leuke activiteiten. Om 16 uur werden maar liefst 100 ballonnen opgelaten, allen van een kaartje voorzien voor een leuke prijs. “Er zijn al enkele ballonnen gesignaleerd bijna 1.000 kilometer van hier. Van een tochtje gesproken”, lacht voorzitter Franky Swyngedauw tevreden. (foto NVM)

The post Verjaardagsfeest van honderdjarige Gezinsbond Rekkem is groot succes is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Mégane werd opgelicht met valse bankapp: hoe herken je ze?

Opgelet voor oplichters die betalen met een nagemaakte bankapp. Onze redactie ontving verschillende getuigenissen van slachtoffers. Zo ook van Mégane uit Menen. Zij verkocht een dure laptop aan iemand die in haar bijzijn het bedrag leek over te schrijven via een bankapp. Die bleek vervalst. Het geld kreeg ze niet en de laptop was weg. Hoe herken je die apps

Lees meer »

Ex-Europees marathonkampioen mountainbike Wout Alleman naar WK in VS: “Hopelijk opnieuw superdag”

Wout Alleman (28) verschijnt zondag aan de start van het wereldkampioenschap mountainbike op de marathonafstand. In Snowshoe, in de Verenigde Staten, ambieert de Otegemnaar, die vorig jaar de Europese titel veroverde, een mooie uitslag. “Na een mindere zomer voel ik me net op tijd weer goed.”
The post Ex-Europees marathonkampioen mountainbike Wout Alleman naar WK in VS: “Hopelijk opnieuw

Lees meer »

Waarom liet Israël de biepers en walkietalkies van Hezbollah net nu ontploffen? “Gaat meestal grotere aanval vooraf”

Nadat Hezbollah voor een tweede dag op rij te maken heeft gekregen met ontploffende communicatietoestellen, blijft een belangrijke vraag zinderen: waarom kiest de vermoedelijke aanvaller Israël ervoor om die aanvallen nu uit te voeren? Conflictjournalist Rudi Vranckx wijst erop dat communicatiekanalen uitschakelen meestal voorafgaat aan een grotere aanval. Al zijn er nog geen aanwijzingen dat Israël een rechtstreekse oorlog wil

Lees meer »

400 sollicitanten vinden de weg naar jobbeurs in zaal Kubox in Kuurne

Meer dan 400 sollicitanten bezochten donderdag de jobbeurs in zaal Kubox in Kuurne, waar 54 standhouders op zoek gingen naar de meest geschikte kandidaten voor hun bedrijf. Bezoekers ontvingen bij aankomst een informatiebrochure met details over de deelnemende bedrijven en de openstaande vacatures.
The post 400 sollicitanten vinden de weg naar jobbeurs in zaal Kubox in Kuurne appeared first

Lees meer »