Rapper Sean ‘Diddy’ Combs moet proces wegens mensenhandel in gevangenis afwachten

De maandag opgepakte Sean ‘Diddy’ Combs is tevergeefs in beroep gegaan tegen het besluit om hem niet op borgtocht vrij te laten. De rapper moet in de gevangenis zijn proces afwachten, heeft een rechter in New York woensdag (lokale tijd) bepaald. 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse drugskoerier (22) steekt duim op naar agenten op E17… en ramt daarna politiewagen: “Er hadden makkelijk twee doden kunnen vallen”

“Alleen dankzij hun training en rijvaardigheid konden die politieagenten op de weg blijven.” Hun advocaat Thomas Vandemeulebroucke laat er weinig twijfel over bestaan. De 22-jarige Nederlandse drugskoerier die op de E17 in Marke bij Kortrijk het politievoertuig ramde, hangt vandaag 8,5 jaar cel boven het hoofd. In zijn auto lagen maar liefst 10 kilo drugs en een geladen wapen. “Wij

Lees meer »

Van radiopresentor tot verpleger: Manu Van Acker doet mee aan ‘Een Echte Job’

De opnames voor het nieuwe seizoen van het VTM-programma ‘Een Echte Job’ zijn gestart. Manu Van Acker uit Oostende volgt momenteel, samen met Ruth Beeckmans, Helmut Lotti, Zita Wauters en Tine Embrechts een pittige stoomcursus verpleegkunde om nadien hun eerste stappen in de zorgsector te zetten.
The post Van radiopresentor tot verpleger: Manu Van Acker doet mee aan ‘Een

Lees meer »

Familie van Hakim (53) hoopt op antwoorden nu proces van start gaat: “Zoon heeft nog steeds nachtmerries over zijn dood”

“Haar zoontje zit met vragen, waar zij maar geen antwoorden op kan geven.” De nabestaanden van Hakim Mutyuba (53) wacht een moeilijke confrontatie in de Gentse rechtbank, waar maandag het protest rond zijn verdrinkingsdood start. Ze hopen op antwoorden op hun vele vragen, maar het blijft moeilijk. “Schuldinzicht brengt Hakim niet terug en daar rekenen ze dus ook niet op.”

Lees meer »

“Concurrentie voor Camille en Pommelien en bijzondere rol voor Luc Appermont en Bart Kaëll: op de set van nieuwe ‘LikeMe’

Camille en Pommelien Thijs kunnen maar beter uitkijken, want ze krijgen binnenkort concurrentie. Hun opvolgers in ‘#LikeMe’ heten Amber en Marthe en ze staan vol ongeduld te trappelen om samen met de nieuwe cast Vlaanderen te veroveren. Onze reporter mocht hen aan het werk zien op de set van de populaire jeugdreeks en was weggeblazen door wat hij zag, en

Lees meer »

Getouwtrek rond ‘Lili en Marleen’ tussen VTM en producer gaat door: “Dit is in de eerste plaats een geldkwestie”

Het stormt onder de mansarde van café De Lichttoren. Dertig jaar nadat ‘Lili en Marleen’ het levenslicht zag op VTM – en vijf jaar na de laatste heruitzending – lijkt de reeks vast te zitten in een loopgravenoorlog. Een centen- én prestigekwestie, zo blijkt. “Aanvankelijk twijfelden de zenderbazen of dit in hun programmatie paste.”

Lees meer »

Gerechtelijk onderzoek geopend naar agente die man doodschoot aan ziekenhuis Dendermonde, slachtoffer was geboeid 

Er is een gerechtelijk onderzoek geopend naar het dodelijk schietincident aan het ziekenhuis van Dendermonde. Een politieagent schoot daar afgelopen weekend op de parking een man dood die een psychose had. Het slachtoffer was al geboeid toen hij werd neergeschoten. De voorlopige aanklacht van het onderzoek is ‘onopzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg’. Het is onduidelijk of

Lees meer »