Poekie was 15 jaar lang vermist en ziet vlak voor haar dood haar baasje Suzy (69) terug: “Ik had het gevoel dat ze op me wachtte om te gaan”

Een emotionele rollercoaster: anders kan Suzy Vanacker (69) afgelopen dinsdag niet verwoorden. Haar kat Poekie was al 15 jaar vermist en werd in zeer slechte toestand teruggevonden. De laatste vijf minuten van Poekies leven maakte Suzy nog mee bij de dierenarts.

 

Meer krantenkoppen in België

Belgische e-commerce wil af van ‘serial returners’

Een vijfde van alle kleding en schoenen die online wordt gekocht, wordt teruggestuurd naar de afzender. Becom, de sectorfederatie van de Belgische e-commerce, wil dat er wordt opgetreden, en kijkt daarbij vooral naar één groep. Enkele ‘serial returners’ zorgen voor bijna alle retourzendingen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws woensdag.

Lees meer »

Kledingzaak Nicky M. in Brugge viert 25-jarig bestaan: “Zullen ons ook de komende jaren met passie inzetten voor onze klanten”

De kledingzaak voor dames en heren Nicky M. aan de Vlamingstraat viert haar 25-jarige bestaan. “Sinds onze oprichting in 1999 hebben we ons met passie ingezet om onze klanten te voorzien van hoogwaardige mode en een mooie winkelervaring”, zegt Nicky Moerman, die de zaak runt met haar partner Frederik Coffyn.
The post Kledingzaak Nicky M. in Brugge viert 25-jarig

Lees meer »

Federaal parlement aan de slag zonder nieuwe regering: hebben parlementsleden nu vrij spel? “Ik denk niet dat er veel beslist zal worden” 

Vandaag komt het federaal parlement voor het eerst weer samen sinds de zomer. In normale tijden hebben de regering en de partijen veel grip op welke wetten het parlement goedkeurt. Door de lange formatie blijft een nieuwe regering voorlopig uit. Hebben parlementsleden nu meer vrijheid om zelf initiatief te nemen? En zorgt de abortuskwestie straks voor vuurwerk in het halfrond?

Lees meer »

‘Ensor meets Afrika’ in Pauste Gallery

In de expo ‘Ensor meets Afrika’ in Pauste Gallery brengen twee exposanten hun interpretatie van het werk van James Ensor. Gina Creminger laat zich inspireren door haar ervaringen in Zuid-Afrika. “Mijn werk draait om de kracht van geschiedenis, macht, schoonheid en transformatie.” Jeffrey Lowyck is autodidact en creëerde tijdens de coronapandemie zijn ‘amorfe equidae’, paardachtige
The post ‘Ensor meets

Lees meer »

Oproep | Wordt wonen in uw eigen buurt te duur?

De Standaard zoekt getuigenissen van mensen die lang naar een woning zoeken of gezocht hebben omdat ze geen betaalbare woning vinden in hun eigen buurt. Bent u moeten verhuizen uit de gemeente waar u opgegroeid bent of uw sociaal netwerk heeft, omdat kopen of huren er niet meer betaalbaar is? Of zoekt u al jaren vruchteloos naar een betaalbare woning

Lees meer »

Hezbollah-leider haalt scherp uit naar Israël: “De Israëlische vijand heeft alle rode lijnen overschreden”

Na de massale ontploffing van duizenden Hezbollah-biepers dinsdag, ontploften woensdag ook plots tal van walkietalkies in Libanon, met nieuwe doden en gewonden tot gevolg. Het totaal aantal doden in het land is nu opgelopen tot 37, het aantal gewonden tot liefst 3.539. Alles lijkt erop te wijzen dat Israël achter de ongeziene aanvallen zit. Functionarissen vertellen donderdag aan ‘The New

Lees meer »

Vier Zwaantjes mikken op medailles in het WK skeeleren in Italië: “We hebben de parabolische bochten goed geoefend”

Vanaf dit weekend nemen vier renners van Zwaantjes Roller Club Zandvoorde aan het wereldkampioenschap skeeleren deel. Al ruim een week geleden reisden ze al naar Italië zodat ze zich optimaal konden voorbereiden. Bondscoach Remi Hubert nam junior Lyssa Vansteenkiste en de seniores Indra Médard, Fran en Stien Vanhoutte in zijn tienkoppige selectie op. Fran Vanhoutte en Indra Médard zijn algemeen

Lees meer »

Getuigen schetsen weinig fraai beeld van man achter Titan: “Hij crashte al eerder met duikboot en gooide controller naar hoofd andere piloot”

Getuigen hebben tijdens de hoorzitting over de ramp met de onderzeeër Titan een weinig fraai beeld geschetst van Stockton Rush, de oprichter en grote baas van OceanGate, het bedrijf achter de Titan. Hij wordt omschreven als “arrogant”, “ongeduldig” en “iemand die het niet al te nauw nam met de veiligheid”. Dat bleek onder meer uit een hallucinant verhaal dat een

Lees meer »

Ex-man van moordverdachte Inge Reyntjens: “Ik ben 175.000 euro kwijt door ‘het team’ dat Daisy zou behandelen tegen kanker”

De ex-man van Inge Reyntjens is zwaar opgelicht door Daisy V.M., die deze week samen met Inge Reyntjens voor het Antwerpse assisenhof terechtstaat voor de moord op Heidi Reyntjens. Hij beweert dat hij in totaal zo’n 175.000 euro heeft gegeven aan ‘het team’, dat Daisy zou behandelen tegen kanker. “Ik begrijp het zelf ook niet, achteraf. Ik heb mijn huis

Lees meer »

Brussels formateur David Leisterh (MR) verwerpt eis Nederlandstalige collega Elke Van den Brandt (Groen) over lage emissiezone

David Leisterh (MR), de Franstalige Brusselse formateur, verwerpt de eis van zijn Nederlandstalige collega Elke Van den Brandt (Groen) om het plan over uitstel van de lage-emissiezone in te trekken. Volgens Van den Brandt is dat de enige manier om het vertrouwen te herstellen en een noodzaak om verder te kunnen onderhandelen over de vorming van een nieuwe Brusselse regering.

Lees meer »

Belevingsweekend met Modeloper en Tutti Tielt

Een nieuwe editie van De Modeloper vindt op zondag 22 september plaats in Tielt. En net als vorig jaar krijgt dat zondagse shoppingevent daags voordien het muzikaal gezelschap van Tutti Tielt. Alle Tieltse muziekverenigingen musiceren daarbij rond de Hallentoren en in de centrumstraten.
The post Belevingsweekend met Modeloper en Tutti Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »