Phaedra Brock start met een eigen schoonheidssalon

Onlangs opende Phaedra Brock (25) haar eigen schoonheidssalon. Phaedra is afkomstig uit Zarren, waar ze opgroeide in het schoonheidssalon van haar mama.

“Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en esthetisch deskundige, afgestudeerd bij Maricolen in Brugge. Vijf jaar werkte ik mee in het schoonheidssalon van mijn moeder. Ik deed ook kennis en ervaring op in ICI Paris XL en als vertegenwoordiger en lesgeeftster voor Bellapierre”, vertelt Phaedra. “Daarbij ben ik gespecialiseerd in huidverbetering en gebruik ik enkel minerale make-up. Men kan bij mij terecht voor huidverbetering, laserontharing, suikerontharing, minerale make-up, wimperstyling en allerhande schoonheidsbehandelingen. Daarnaast sta ik ook klaar om mensen te adviseren en om alle vragen te beantwoorden.”

Alle producten die gebruikt worden in het salon kunnen ook worden aangekocht om die thuis verder te gebruiken. “Op de website www.esthetiekphaedra.be zijn alle producten, maar ook alle mogelijke behandelingen terug te vinden”, aldus Phaedra. “Indien gewenst kan ik ook workshops geven om mensen te leren hoe ze zichzelf best opmaken. Ook voor bijvoorbeeld huwelijks- en feestmake-up ga ik aan huis op de feestelijke dag zelf.”

Op afspraak

Phaedra en partner Lucas, die zelfstandige bouwaannemer is, kochten en verbouwden een huis in de Iepersteenweg in Merkem. “Lucas stak er heel wat werk in, maar ook papa en opa hebben geholpen. Zonder hen zouden de verbouwingen niet op tijd klaar geweest zijn”, lacht Phaedra. “Het was een hele klus, maar we kunnen nu iedereen in een ontspannen sfeer, in een nieuw gebouw ontvangen.”

Phaedra werkt enkel op afspraak. Voor meer info en het maken van een afspraak kan men terecht op de website www.esthetiekphaedra.be. Telefonisch is Phaedra te bereiken via 0497 70 84 67. (ACK)

The post Phaedra Brock start met een eigen schoonheidssalon is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Broers Samyn met KSKV Zwevezele Ploeg van’t stad

Jaarlijks wordt er gestreden tussen de twee Wingense voetbalploegen KVC Wingene en KSKV Zwevezele om de titel Ploeg van ’t stad. Het werd een spektakel met een verrassend verloop. De broers Thibeau en Maxime Samyn van de Zwevezeelse club verlieten glunderend het terrein.
The post Broers Samyn met KSKV Zwevezele Ploeg van’t stad appeared first on KW.be.

Lees meer »

Getuigen schetsen weinig fraai beeld van man achter Titan: “Hij crashte al eerder met duikboot en gooide controller naar hoofd andere piloot”

Getuigen hebben tijdens de hoorzitting over de ramp met de onderzeeër Titan een weinig fraai beeld geschetst van Stockton Rush, de oprichter en grote baas van OceanGate, het bedrijf achter de Titan. Hij wordt omschreven als “arrogant”, “ongeduldig” en “iemand die het niet al te nauw nam met de veiligheid”. Dat bleek onder meer uit een hallucinant verhaal dat een

Lees meer »

Jeugdvereniging Chiro Oudenburg voor het eerst van start in nieuw lokaal: “Blij met zoveel inschrijvingen”

Zondag 15 september beleefden de kinderen, jongeren, leiding en ook de kokjes een mooie dag in het nieuwe lokaal aan de Mariastraat. Sinds enkele maanden is dit immers de thuis van de Chiro, nadat het lokaal in Ettelgem onveilig werd verklaard. “We konden op onze startdag heel veel nieuwe kinderen inschrijven, waar we natuurlijk blij mee zijn”, zeggen Liana Gyssers

Lees meer »

Van dé sensatie in de Champions League tot een helft warmlopen in Kortrijk: waarom Club-spits Ferran Jutglà alweer op zijspoor zit

In 2022 behoorde hij zelfs tot de Spaanse voorselectie van Luis Enrique voor het WK, vandaag doet hij voornamelijk aan warmlopen bij Club Brugge. Het extreem hobbelige parcours van Ferran Jutglà (25), die bij de start van de Champions League een nieuwe low heeft bereikt. Of hoe een statement op zijn Instagram vandaag andermaal van toepassing is.

Lees meer »

Elke dag ongelukken met elektrische deelsteps: “Voer een helmplicht in”

"Tussen 2020 en 2022 verviervoudigde het aantal ongevallen met e-steps ", zegt Sofie Lenaerts, politie-inspecteur en presentatrice van het verkeersveiligheidsprogramma ‘Kijk Uit’ op VRT 1. Ze ergert zich vooral aan het gedrag van de gebruikers van deelsteps. Die rijden doorgaans roekelozer dan mensen die met hun eigen e-step rondrijden, vertelt ze aan Xavier Taveirne in de podcast ‘Mens erger je

Lees meer »