Personeel Nyobe Belgotex aanvaardt sociaal plan: 157 werknemers vertrekken

18:52 Bij Nyobe Belgotex in het Oost-Vlaamse Kruisem heeft het personeel een voorstel van sociaal plan van de directie aanvaard. Daarin staat een regeling over vertrekpremies en voorwaarden. 

Meer krantenkoppen in België

“Kan niet geloven wat ik aan het doen ben”: Arne Engels van goudwaarde voor Celtic, zelfs Rod Stewart gaat uit de bol

“Een ongelooflijke avond”, aldus Arne Engels (21) na zijn Champions League-debuut. Assist voor de opener tegen Slovan Bratislava, zelf de 3-0 gemaakt via penalty. De 60.000 fans in Celtic Park gingen uit de bol, waaronder ook de iconische Britse rockster Rod Stewart (79). Celtic won uiteindelijk met 5-1. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN!

Lees meer »

Ook in Lombardije duel Evenepoel-Pogacar

Niet alleen volgende week zondag, in de WK-wegrit in Zürich, is het uitkijken naar een duel tussen Tadej Pogacar en Remco Evenepoel. Ook op zaterdag 12 oktober kruisen de Tour- en Girowinnaar en de tweevoudige olympische kampioen nog één keer de degens. Voor Pogacar is het de apotheose van een seizoensafrondende Italiaanse driedaagse, die hem ook nog aan de start

Lees meer »

“Even erg als Jeffrey Epstein”: agenten onthullen verontrustende details over sekskamers van Sean ‘Diddy’ Combs

Er zijn inmiddels meer details bekend over de zogenaamde sekskamers in het huis van Sean ‘Diddy’ Combs. Volgens een federale bron waren de kamers in zijn huis in Miami gevuld met seksspeeltjes, bondage-uitrusting, verborgen camera’s en lingerie. “Het was te vergelijken met de zaak van Jeffrey Epstein”, vertelt een agent aan ‘The New York Post’.

Lees meer »

25 kandidaten voor N-VA Anzegem: “Bestuur met gezonde begroting”

N-VA Anzegem heeft haar lijst en programma klaar voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Een correct en verantwoordelijk bestuur, dat is waarvoor we staan”, stelt kandidaat-burgemeester Koen Tack (62).
The post 25 kandidaten voor N-VA Anzegem: “Bestuur met gezonde begroting” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schuldbescherming Air Belgium loopt af

14:16 De gerechtelijke reorganisatie van de luchtvaartmaatschappij Air Belgium loopt af, net als de bijbehorende bescherming tegen schuldeisers. Wellicht volgt een verkoop van (delen van) het bedrijf door e…

Lees meer »