Ordóñez en Onyedika op de radar, twijfels rond Hayen hélemaal weg: hoe Club om zoveel redenen ook als winnaar uit duel met Dortmund kwam

De naakte cijfers zijn pijnlijk, toch ontwaakte Club Brugge donderdag met een haast uitstekend gevoel. Denk maar aan de vertrouwensboost of de impact op de marktwaarde van de spelersgroep. Of hoe de aftermath ondanks de 0-3 louter positief was. 

Meer krantenkoppen in België

Vrachtwagen botst tegen spoorwegbrug over Expresweg: geen treinen tussen Kortrijk en Waregem

Op de Expresweg in Waregem is vrijdagvoormiddag een vrachtwagen blijven haperen aan de spoorwegbrug. De onderkant van de brug liep behoorlijk wat schade op. Het treinverkeer tussen Kortrijk en Waregem is onderbroken tot de stabiliteit gecontroleerd kan worden.
The post Vrachtwagen botst tegen spoorwegbrug over Expresweg: geen treinen tussen Kortrijk en Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tim Merlier kroont zich, ondanks kettingproblemen, tot Europees kampioen – Jasper Philipsen eindigt vierde

Tim Merlier (31) heeft het Europees kampioenschap in Limburg naar zijn hand gezet. In een massasprint haalde hij het met een sterk eindschot van de Nederlander Olav Kooij en de Est Madis Mihkels. Nochtans had de pion van Soudal Quick-Step in volle finale nog af te rekenen met kettingproblemen. Topfavorieten Jasper Philipsen en Jonathan Milan vielen naast het podium.

Lees meer »

Ex-burgemeester Moorslede, Ward Vergote staat niet meer op lijst bij gemeenteraadsverkiezingen: partij zoekt geen vervanger

Ex-burgemeester Ward Vergote wordt niet vervangen op de lijst van zijn partij VISIE, die opkomt bij de gemeenteraadsverkiezingen in Moorslede. Toen Vergote nog burgemeester was, is hij veroordeeld voor belangenvermenging bij de aankoop van een stuk grond. Hij werd geschorst en stond zijn burgemeesterssjerp af. Vergote zou wel opkomen als lijstduwer, maar volgens het Lokaal Kiesdecreet mag een kandidaat voor

Lees meer »

Liesbeth (39), Jaspis (36) en Bjorn (47) ontdekten pas als volwassenen dat ze hoogbegaafd zijn: “Mijn ouders vonden me een betweter”

“Leidinggevenden vinden het doorgaans heel vervelend dat ik slimmer ben dan zij.” Zowel op de werkvloer als in de aula’s gemakkelijker als je hoogbegaafd bent? Niet per se, zo getuigen Liesbeth (39), Jaspis (36), en Bjorn (47) die pas als volwassene het label ‘hoogbegaafd’ opgeplakt kregen. “Ik heb jarenlang aangemodderd en voelde me vreselijk dom.”

Lees meer »

Belg neemt nog lang geen afscheid van thuiswerk

E-commerce-gigant Amazon verplicht zijn werknemers in de VS om volgend jaar weer voltijds op kantoor te werken. In België is een massale afschaffing van thuiswerk niet aan de orde. “Toch kan thuiswerk onbedoeld tot ongelijkheid leiden.”

Lees meer »

Leefbaar Kortemark brengt Silvamo-stort nogmaals onder de aandacht voor aanvang gemeenteraad: “Omwonenden betalen de prijs voor een falend beleid”

De actiegroep Leefbaar Kortemark vatte een halfuurtje voor aanvang van de gemeenteraad post aan het Kortemarkse gemeentehuis om nogmaals het Silvamo-stort in de gemeente onder de aandacht te brengen.
The post Leefbaar Kortemark brengt Silvamo-stort nogmaals onder de aandacht voor aanvang gemeenteraad: “Omwonenden betalen de prijs voor een falend beleid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

UGent opent academiejaar met vraag naar Europese hulp om Israëlische samenwerkingen stop te kunnen zetten

Rector Rik Van de Walle roept de Europese Commissie op om een helder kader te maken dat ervoor zorgt dat internationale onderzoeksprojecten met Israëlische partners makkelijker stopgezet kunnen worden. "Een gezamenlijke aanpak is de snelste en duidelijkste weg." Pro-Palestijnse actievoerders vinden dat de UGent zelf te weinig doet en geen belofte houdt. De rector had eind mei nog gezegd alle

Lees meer »