Opverende dollar zet Aziatische beurzen op winst

06:29 Fed-voorzitter Jerome Powell koppelt een forse eerste renteknip aan de boodschap dat lagere verlagingen in principe minder drastisch zullen zijn. Dat stut de dollar. 

Meer krantenkoppen in België

Berenloop zit dit jaar in nieuw jasje

Zondag 22 september is er tijdens de jaarlijkse kermis de 19de Berenloop. AC Beernem zorgt als organisator naast de gekende jeugdlopen voor drie afstanden met traditioneel de start en aankomst nabij O.C. De Kleine Beer.
The post Berenloop zit dit jaar in nieuw jasje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlandse drugdealer geïdentificeerd als verdachte van steekpartij in Oostende

In het onderzoek naar een steekpartij in juli 2023 in Oostende is een verdachte geïdentificeerd. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een 41-jarige man uit Nieuwpoort werd neergestoken toen hij drugs wilde kopen van een vermoedelijk Nederlandse dealer.
The post Nederlandse drugdealer geïdentificeerd als verdachte van steekpartij in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

IN BEELD – ‘Hot Summer Night’ nog te zien tot en met zaterdag 28 september in Het Witte Paard in Blankenberge

De 33 voorstellingen van ‘Hot Summer Night’ in Het Witte Paard in Blankenberge zijn bijna afgelopen. Tot en met zaterdag 28 september kan je nog een bezoek brengen aan deze variétévoorstelling.
The post IN BEELD – ‘Hot Summer Night’ nog te zien tot en met zaterdag 28 september in Het Witte Paard in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Advocaten ex-sluismeester zaaien twijfel in sabotagezaak: “Hij kan het onmogelijk geweest zijn en verdient de vrijspraak”

Op het proces rond de sabotage van zes sluizen in het poldergebied, blijft ex-sluismeester S.D. (42) zijn onschuld uitschreeuwen. Volgens zijn advocaten stemmen de gsm-gegevens niet overeen met het moment van de manipulaties. “Hij kan het dus onmogelijk geweest zijn”, klonk het. Tijdens zijn verhoor legde de Zuienkerkenaar wel vreemde verklaringen af en dát deed bij de rechter wel vragen

Lees meer »

Michel Stuypens is team manager bij dames van Eendracht De Haan: “Zoveel bezieling bij onze dames”

De damesploeg van Eendracht De Haan hunkert naar de competitie. Eind augustus speelden ze 3-3 gelijk in een vriendenmatch tegen VC Nazereth-Eke. Op 1 september volgde de wedstrijd in het teken van de Beker van West-Vlaanderen op bezoek bij Fusion Oostende, maar de thuisploeg gaf forfait. De competitie start met een kustderby van formaat: op bezoek bij KRC De Panne.<br

Lees meer »