Ook op krukken blijft onfortuinlijke Wout van Aert optimistisch: “Ik ga zeker crossen deze winter”

 

Met een “levenslang” contract bij Visma-Lease a Bike kreeg Wout van Aert woensdag een laat verjaardagscadeau, al was zijn 30ste verjaardag er toch eentje in mineur. Na zijn zware val in de Vuelta is onze landgenoot nog niet uit het sukkelstraatje. “Maar ik weet zeker dat ik niet bang moet zijn dat ik mijn beste niveau nog opnieuw haal.”

 

Meer krantenkoppen in België

Dokters Maria en Aline getuigen over seksuele intimidatie door patiënten. “Naakt en mét erectie zei hij: ‘Kom, onderzoek mij maar’”

“Elke keer zei hij dingen als ‘ik wil bonga bonga of retteketet doen met jou’.” Volgens een internationale studie krijgt meer dan de helft van de vrouwelijke artsen te maken met seksueel grensoverschrijdend gedrag door patiënten. In Vlaanderen ligt dat aantal rond de veertig procent. Huisartsen Maria (30) en Aline (35) maakten het al mee en getuigen over hun ervaringen

Lees meer »

Tyfoon Bebinca eist twee doden in China

In het oosten van China heeft tyfoon Bebinca twee doden geëist. De slachtoffers werden geëlektrocuteerd nadat ze op een kruispunt in de stad Kunshan, ten westen van Shanghai, geraakt werden door een stroomkabel van een omgevallen elektriciteitsmast, meldde de Chinese staatstelevisie. Ze werden nog overgebracht naar een ziekenhuis maar bezweken daar aan hun verwondingen.

Lees meer »

Jelle Cleymans viert 40ste verjaardag met concert met alle hits van ‘Spring’: “Geen reünie, maar met muzikale helden”

Jelle Cleymans viert volgend jaar zijn veertigste verjaardag en hij wil deze mijlpaal op een speciale manier markeren. Voor de gelegenheid duikt hij terug in zijn eigen repertoire en brengt hij de hits van ‘Spring’ opnieuw tot leven. “Met ‘Cleymans zingt ‘Spring’ sta ik op 14 mei 2025 in de AB in Brussel”, zegt hij enthousiast op MNM.

Lees meer »

Jacotte Brokken openhartig over haar pestverleden in nieuwe podcast: “Er is nog steeds een stem die zegt: ‘Ze haten je’”

Jacotte Brokken (31) komt met een gloednieuwe podcast. In ‘Niemand vindt je leuk’ vertelt de VRT-weervrouw openhartig over haar jeugd, waarin ze zwaar werd gepest. Dit doet ze ter gelegenheid van de jaarlijkse STIP IT-actie tegen pesten. “In het vierde middelbaar werd ik zo erg gepest dat ik van school moest veranderen”, deelt ze openhartig.

Lees meer »

Welk profiel heeft Anderlecht nodig? En zijn er gevolgen voor Fredberg? Degryse bespreekt dé hamvragen in zoektocht naar nieuwe coach

Nu Brian Riemer niet langer coach is van Anderlecht, liggen er wel wat hamvragen op tafel. Kwesties die onze analist Marc Degryse uitvoerig bespreekt. Naar welk profiel moet het bestuur op zoek? Aan welke namen denkt Degryse daarbij, of zouden net geen goeie match zijn? En wat zijn de gevolgen voor CEO Sports Jesper Fredberg, die toch veel invloed leek

Lees meer »

Zware brand in werkstal op boerderij in Kalmthout

In de Heikantstraat in Kalmthout woedt sinds vrijdagochtend een stevige brand in een boerderij. Het vuur ontstond in één van de loodsen op het terrein. Er zijn gelukkig geen gewonden. De loods, die dienst doet als werkstal, lijkt wel volledig verloren te zijn.

Lees meer »

25 kandidaten voor N-VA Anzegem: “Bestuur met gezonde begroting”

N-VA Anzegem heeft haar lijst en programma klaar voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Een correct en verantwoordelijk bestuur, dat is waarvoor we staan”, stelt kandidaat-burgemeester Koen Tack (62).
The post 25 kandidaten voor N-VA Anzegem: “Bestuur met gezonde begroting” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dochters op de achterbank waren naar voren gekatapulteerd”: buren onder indruk van ongeval waarbij moeder met auto vol kinderen tegen boom botst

Buren die dinsdagavond zagen hoe een moeder met drie kinderen in het Oost-Vlaamse Aalter tegen een boom reed, zijn naar eigen zeggen stevig onder de indruk van het verkeersongeval. De toestand van twee kinderen is intussen niet meer levensbedreigend. “Het klonk als een autodeur die dichtsloeg, maar dan veel luider.”

Lees meer »