Onderzoek naar fietsenfabrikant Cowboy geklasseerd zonder gevolg

Het onderzoek van het Brusselse parket naar de Belgische fietsenfabrikant Cowboy is geseponeerd. Het bedrijf had een applicatie uitgebracht die fietsers tegen elkaar kon laten racen, maar het spel werd offline gehaald. “De situatie is geregulariseerd”, klinkt het bij het parket. 

Meer krantenkoppen in België

Politie onderzoekt verschillende diefstallen van elektrische fietsen in Brugge: “Was nochtans dubbel gesloten”

Dieven hebben donderdagavond een elektrische fiets ter waarde van enkele duizenden euro’s gestolen ter hoogte van Howest in Brugge. “Mijn fiets was nochtans dubbel gesloten”, zucht slachtoffer Fien Dhondt. “Al snel hoorde ik dat ik niet het enige slachtoffer was.”
The post Politie onderzoekt verschillende diefstallen van elektrische fietsen in Brugge: “Was nochtans dubbel gesloten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Chiro Sint-Joris stapelt hoogste krattentoren bij de brandweer

Op de jaarlijkse opendeurdag van de brandweer van Hooglede werd voor het eerst het West-Vlaams kampioenschap kratten stapelen georganiseerd. Concreet moesten drie deelnemers per vereniging proberen een zo hoog mogelijke toren met lege bierkratten te stapelen. Bovendien moest één deelnemer bovenop die toren staan. Groep 21 leek lange tijd op weg naar de zege met
The post Chiro Sint-Joris

Lees meer »

Titel van ereschepen voor 62-jarige Rita Dewulf

Gewezen CD&V-schepen Rita Dewulf (62) uit de Makeveldmolenstraat komt in aanmerking voor de titel van ereschepen en krijgt die titel toegekend tijdens de gemeenteraadszitting van maandagavond 16 september vanaf 19 uur in de Seminariezaal van het stadskantoor.
The post Titel van ereschepen voor 62-jarige Rita Dewulf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Effectieve celstraf voor automobilist na zware verkeersagressie in Izegem: “Dien klacht in en ik vermoord je familie”

“Ik kom uit Oekraïne en heb al twaalf Russen vermoord. Dien klacht in en ik vermoord je familie.” Een 38-jarige automobilist uit Menen liet zich op de vooravond van Kerst niet van zijn beste kant zien bij een akkefietje in het verkeer in Izegem. Zijn slachtoffer zakte trillend als een riet naar de rechtbank in Kortrijk af om een schadevergoeding

Lees meer »

Gwen Stefani komt na acht jaar met nieuw album

Goed nieuws voor de fans van Gwen Stefani (54): de zangeres komt na acht jaar met een nieuw album. Haar vijfde studioplaat heet ‘Bouquet’ en komt uit op 15 november. Dat nieuws kondigt ze zelf aan op sociale media. Op vrijdag 20 september verschijnt alvast haar eerste nieuwe single, ‘Somebody Else’s’.

Lees meer »

LIVE BAYERN-DINAMO ZAGREB. Musiala meteen gevaarlijk in CL-debuut Kompany

Met een thuiswedstrijd tegen Dinamo Zagreb opent Bayern München vanavond zijn vernieuwde campagne van de Champions League. Voor Vincent Kompany wordt het zijn debuut als trainer op het kampioenenbal. “In principe is dit voor mij niets nieuw, maar we dromen van de finale”, vertelde hij in een gesprek met VTM NIEUWS-analist Gilles De Bilde.

Lees meer »

Den Haag verbiedt als eerste ter wereld reclame voor fossiele brandstoffen

Den Haag is de eerste stad ter wereld die reclame voor fossiele brandstoffen en koolstofintensieve diensten en producten zoals vliegreizen en cruises in het straatbeeld in de ban slaat. Reclame voor bijvoorbeeld vliegtickets maar ook hybride wagens zal vanaf 1 januari 2025 verboden zijn in het straatbeeld van Nederlands administratieve centrum, zo bevestigt het stadsbestuur vrijdag.

Lees meer »

Bobcat Wielsbeke One: “Tandje bijsteken”

Bobcat Wielsbeke One boekte vorig weekend zijn eerste zege van het nog prille seizoen. Mibac Middelkerke werd met een veertiger opzij gezet. Dit weekend komt B-Ballers Diksmuide op bezoek in Sporthal Hernieuwenburg.
The post Bobcat Wielsbeke One: “Tandje bijsteken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaams Belang Anzegem komt met lijst voor gemeenteraadsverkiezingen: “We willen constructief wegen op het beleid”

Een maand voor de verkiezingen presenteert Vlaams Belang Anzegem haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Met kernthema’s als verkeersveiligheid, een nuchter financieel beleid en lokale identiteit, trekken de negen kandidaten vol vertrouwen naar de kiezer. “Verkeersveiligheid moet bovenaan de agenda”, reageert kersvers lijsttrekker Martijn De Maesschalck (19) kordaat. “Aan de hand van georganiseerde inspraak van burgers wil het Vlaams Belang plannen

Lees meer »

Blijft Brugs bierfestival dan toch achter met kater? “We hopen volgend jaar nog te bestaan, maar een zekerheid is dat niet”

Dreigt na zestien edities het einde voor het Brugs bierfestival? De organisatie denkt alvast na over de toekomst na een tegenvallend weekend. Waar in het verleden tot 18.000 bezoekers een biertje kwamen proeven, stopte de teller afgelopen weekend op minder dan 10.000. “We hopen nog net break-even te draaien. Op vlak van sfeer was het top, maar het aantal toeschouwers

Lees meer »