Niemand kan en wil zo ver gaan als de Mossad

De aanval met de beepers in Libanon toont opnieuw hoe ver Israëlische veiligheidsdiensten zich wagen. Al meer dan zeventig jaar ontwikkelt Israël “de meest robuuste, gestroomlijnde moordmachine in de geschiedenis”. “Onschuldige burgers in gevaar brengen is een noodzakelijk kwaad.”

 

Meer krantenkoppen in België

Zita Wauters, Helmut Lotti en drie andere BV’s wagen zich aan ‘Een echte job’: “Maar ik kan niet tegen bloed”

Zita Wauters (19) en Helmut Lotti (54) zetten samen met Ruth Beeckmans (42), Manu Van Acker (25) en Tine Embrechts (49) hun eerste stappen in de zorgsector. Ze volgen momenteel een snelcursus verpleegkunde voor het nieuwe seizoen van ‘Een echte job’, dat volgend jaar op VTM wordt uitgezonden. “Ik heb enorm veel respect en bewondering voor verpleegkundigen”, aldus Zita Wauters.

Lees meer »

Grote zorgen in VS om geheime Russische militaire eenheid die onderzeese kabels viseert

De VS hebben een toename van Russische militaire activiteit gedetecteerd rond belangrijke onderzeese kabels en achten de kans nu nog groter dat Rusland zal overgaan tot de sabotage van cruciale communicatie-infrastructuur. Een geheime militaire Russische eenheid zou zich bovendien focussen op het onklaar maken van onderzeese (internet)kabels, zo hebben Amerikaanse functionarissen verklaard aan ‘CNN’.

Lees meer »

Wij staan erbij en kijken ernaar…

De meest gehoorde opmerking tijdens de tv-debatten dit weekend, was dat "verklaringen voor de camera" de regeringsonderhandelingen niet vooruithelpen. Doordat geen enkele politicus de onderhandelingen wil doen mislukken, is het logisch dat er niet uit de biecht wordt geklapt. En bij de Vlaamse onderhandelingen klinkt het bovendien unisono dat een regering mogelijk moet zijn voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Lees meer »

Lokaal Dienstencentrum De Parette trekt met zijn clubwerkingen de buurt in: “Mensen samenbrengen”

In Lokaal Dienstencentrum De Parette valt er elke dag wel iets te beleven. “Onze clubwerkingen en activiteiten brengen buurtbewoners samen op het Paretteplein 19 in Harelbeke. Maar er is meer: nog tot en met 20 september breekt De Parette uit naar zijn prioritaire wijk, de Bloemenwijk op Overleie.”
The post Lokaal Dienstencentrum De Parette trekt met zijn clubwerkingen de

Lees meer »

Derde garageverkoop op de Bosmolens op 6 oktober

De afgelopen twee jaar organiseerde Curieus Izegem een garageverkoop op de Bosmolens, maar dit jaar zouden ze dat niet meer doen. Christine Witdouck maakte gebruik van sociaal netwerk Hoplr om helpende handen te zoeken én te vinden. Op zondag 6 oktober hopen ze veel deelnemers en bezoekers te zien.
The post Derde garageverkoop op de Bosmolens op 6 oktober

Lees meer »

Beschermcomité De Hoge Kouter organiseert 15de Filmgala

Het Beschermcomité De Hoge Kouter organiseert op donderdag 10 oktober de vijftiende editie van hun filmgala in Kinepolis Kortrijk. “Met de opbrengst willen we een reserve aanleggen om naast de nieuwbouw ook een nieuwe inrichting te kunnen voorzien in deze realisatie”, zegt voorzitter Francine Dewilde.
The post Beschermcomité De Hoge Kouter organiseert 15de Filmgala appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Geen economisch levensvatbare alternatieven gevonden voor Audi Brussels”

Er is momenteel geen geschikt voertuigproject, noch een economisch haalbaar alternatief gebruik voor Audi Brussels gevonden. Dat heeft de directie dinsdag te kennen gegeven tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Er wordt nu de volledige focus gelegd op de zoektocht naar potentiële investeerders. Maar het ziet er dus niet goed uit voor de werknemers van Audi.

Lees meer »