MULTILIVE CHAMPIONS LEAGUE. Eerredder van Feyenoord afgekeurd nadat Leverkusen al vier treffers maakte, Benfica verdedigt dubbele voorsprong

Op de slotdag van de openingsspeeldag in de Champions League gaat Duits kampioen Bayer Leverkusen op bezoek bij Feyenoord. Op hetzelfde moment nemen ook Rode Ster en Benfica het tegen elkaar op. Beide matchen kan u momenteel op de voet volgen in deze multilive. 

Meer krantenkoppen in België

Ontslag Van Immerseel slaat in als een bom: “Reus uit klassieke muziek kon niet loslaten”

Het Brugse orkest Anima Eterna heeft de banden met oprichter en bezieler Jos Van Immerseel (78) radicaal doorgeknipt na "aanhoudend agressief gedrag" en "het niet nakomen van zakelijke afspraken". "Het nieuws slaat in als een bom. Anima Eterna zoekt al jaren andere mensen om het orkest te leiden, maar Jos bleef altijd een bepalende rol spelen", reageert Klara-presentator Marc Janssens.

Lees meer »

Jongeman opgepakt nadat hij verontrustende beelden van Brugse school op sociale media deelt: “Vind me op het nieuws”

De politie was vrijdagochtend massaal aanwezig op de school SASK in Sint-Kruis, een deelgemeente van Brugge. Een jongeman deelde op sociale media verschillende beelden van de school, met daarop telkens de onheilspellende tekst “vind me op het nieuws”. Het Gentse parket kan voorlopig enkel bevestigen dat er iemand is opgepakt. “De jongeman werd meegenomen ter verhoor”, klinkt het.

Lees meer »

De Flandriens pakken uit met wielerritten voor e-bikefietsers

Vlaanderen telt veel wielertoeristenclubs, maar weinig verenigingen voor fietsers met een e-bike. In Torhout is dat wel het geval. Daar zijn De Flandriens actief. Geen grote club, want hij telt maar acht leden. Maar die vormen een hechte e-bikevriendengroep. Voorzitter is Peter Blondeel (61) uit de Karel de Ghelderelaan.
The post De Flandriens pakken uit met wielerritten voor e-bikefietsers

Lees meer »

Littler en Van Gerwen, die gesteund werd door heel zijn gezin, stoten door – Ontdek het programma van zondag

Titelverdediger Michael van Gerwen heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de World Series of Darts Finals in Amsterdam. Zondagmiddag kijkt de Nederlander wereldkampioen Luke Humphries in de ogen. Die andere thuisspeler, Raymond van Barneveld, moest zijn meerdere erkennen in Luke Littler. Ook Rob Cross en Michael Smith verzekerden zich van een plekje op de laatste dag.

Lees meer »

“Het hele beveiligingsteam is ontslagen”: koning Charles zet radicale stappen om prins Andrew uit zijn huis te zetten

De spanningen tussen koning Charles (75) en prins Andrew (64) gaan naar een hoogtepunt. Het is geen geheim dat de koning wil dat zijn broer de Royal Lodge verlaat, omdat hij deze veel te extravagant vindt voor Andrew. Die verloor zijn koninklijke taken vanwege zijn banden met seksdelinquent Jeffrey Epstein. Toch weigert de hertog te verhuizen. Koning Charles zet zijn

Lees meer »

Fietsstraat in Kaasterstraat verdwijnt gedeeltelijk, vrachtwagensluis aan de Maria’s Lindestraat in Rumbeke

De afgelopen jaren voerden we verschillende maatregelen uit, passend binnen het nieuwe mobiliteitsplan voor Rumbeke. Een drietal maanden geleden kondigden we enkele optimalisaties aan, als sluitstuk van een intensief traject om, samen met de inwoners van Rumbeke, stappen te zetten naar veiligere verbindingen en aangename woonbuurten.
The post Fietsstraat in Kaasterstraat verdwijnt gedeeltelijk, vrachtwagensluis aan de Maria’s Lindestraat in

Lees meer »

Geen strafvermindering voor zinloos geweld op kerstmarkt in Brugge

Een 19-jarige Beernemnaar is in beroep veroordeeld tot vier maanden celstraf gekregen voor zinloos geweld op de Brugse kerstmarkt. Voor drugsbezit in de gevangenis kreeg hij er nog eens tien maanden cel bovenop.
The post Geen strafvermindering voor zinloos geweld op kerstmarkt in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »