Mariah Carey trotseert de Chinese Muur met torenhoge hakken: “Iemand had me moeten waarschuwen”

Mariah Carey heeft haar bijnaam van diva vorig weekend alle eer aangedaan. De zangeres was in China voor enkele liveoptredens en genoot tussen het werken door ook van het land en de cultuur. Samen met haar entourage ging ze de Chinese Muur beklimmen, en dat deed ze… op hoge hakken. Op videobeelden is te zien hoe ze ondersteund moest worden door enkele van haar assistenten. “Er had mij wel iemand mogen waarschuwen”, liet ze achteraf op X weten. “Al had ik wellicht niet geluisterd”, knipoogde ze er nog bij.

 

Meer krantenkoppen in België

Lokaal Dienstencentrum De Parette trekt met zijn clubwerkingen de buurt in: “Mensen samenbrengen”

In Lokaal Dienstencentrum De Parette valt er elke dag wel iets te beleven. “Onze clubwerkingen en activiteiten brengen buurtbewoners samen op het Paretteplein 19 in Harelbeke. Maar er is meer: nog tot en met 20 september breekt De Parette uit naar zijn prioritaire wijk, de Bloemenwijk op Overleie.”
The post Lokaal Dienstencentrum De Parette trekt met zijn clubwerkingen de

Lees meer »

“Meer dan 2.000 gewonden en meerdere doden” door aan Israël toegeschreven ontploffingen van Hezbollah-beepers

Honderden leden van de Libanese Hezbollah-militie zijn dinsdag gewond geraakt toen hun beepers en ander communicatiemateriaal zoals walkietalkies plots tegelijk ontploften. Volgens de groepering zijn bij de “mysterieuze” ontploffingen ook zeker drie mensen om het leven gekomen, waaronder een jong meisje. Verschillende bronnen beweren dat de explosies het gevolg zijn van “Israëlische piraterij”, maar in een officiële verklaring laat Hezbollah

Lees meer »

Verwoestende bosbranden Hawaï gevolg van verschillende factoren

De grote natuurbranden die over het Hawaïaanse eiland Maui raasden vorig jaar augustus, waren het gevolg van een complexe samenloop van factoren die “jaren in de maak zijn geweest”. Dat staat in een rapport dat vrijdag is gepresenteerd over de bosbranden. Bij het natuurgeweld kwamen meer dan honderd mensen om het leven.

Lees meer »