LIVE ATLÉTICO-LEIPZIG. Een bleke Nusa wordt gewisseld, Vermeeren en Openda mogen blijven staan

Opnieuw een Belgisch getinte match in de Champions League. Loïs Openda en Arthur Vermeeren – beiden aan de aftrap – gaan met Leipzig op bezoek bij het Atlético Madrid van Axel Witsel. Die laatste zit wel op de bank. Wie haalt het? De match is ook LIVE te bekijken op VTM 2 en VTM GO. Voorlopig staat het 1-1. 

Meer krantenkoppen in België

Vlaamse asielen vangen recordaantal dieren op

De 182 erkende Vlaamse dierenasielen hebben vorig jaar een recordaantal van 49.377 dieren opgevangen. Dat meldt Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA). Tegelijk was er ook een recordaantal adopties: 35.627 dieren kregen een nieuwe eigenaar.

Lees meer »

Mark (72) vermist tijdens bergtocht in Albanië: “Papa is nooit aangekomen op zijn volgende checkpoint”

“Papa zou om de zoveel dagen contact opnemen. Er moet iets gebeurd zijn, alleen weten we niet wat.” De familie van Mark Joris (72) uit Mortsel trekt aan de alarmbel, nadat de man vermist raakte tijdens een trektocht in Albanië. De hulpdiensten in Albanië en Macedonië houden een grote zoekactie, maar worden daarbij niet geholpen door de slechte weersomstandigheden.

Lees meer »

Dit weekend kermis in Varsenare

Dit weekend viert Varsenare kermis. Verschillende organisaties bieden elk een evenement aan, zodat de optelsom toch wel een leuk weekendevenement wordt voor de deelgemeente.
The post Dit weekend kermis in Varsenare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Floris De Tier einde contract: “Kan niet zeggen wat het wordt”

Geruisloos sprokkelt Floris De Tier (32) links en rechts UCI-punten voor zijn ploeg. Dit jaar 128. Een troef(je) tijdens de onderhandelingen over een nieuw contract. Bij Bingoal WB doen enkel Luca Van Boven en Cériel Desal beter. Maandagnamiddag keerde De Tier terug na een reeks eendagskoersen in Italië. Hij zag vanop de eerste rij de
The post Floris De

Lees meer »

Oppositie Heuvelland : “Geschrokken van inhoud van het frauderapport”

En week na de tumultueuze gemeenteraad van 9 september hebben alle raadsleden het frauderapport van Audit Vlaanderen dan toch in de bus gekregen. De oppositiefracties zijn alvast geschrokken van de inhoud ervan. “Het is duidelijk dat er in de voorbije bestuursperiode onregelmatigheden zijn gebeurd, en het is nu aan het gemeentebestuur om die recht te zetten.” Volgens burgemeester Wieland De

Lees meer »

Israëli opgepakt voor beramen moord op premier Netanyahu

Een Israëlische burger is opgepakt omdat hij door de Iraanse inlichtingendiensten zou zijn ingelijfd om premier Benjamin Netanyahu en andere hoge figuren binnen de Israëlische regering te vermoorden. Dat melden de politie en de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet.

Lees meer »

Na smeekbede van fans: VTM zendt ‘De Pfaffs’ dan toch opnieuw uit vanaf 30 september

Dat ‘De Pfaffs’ niet langer volledig beschikbaar waren op VTM GO, zorgde online voor flink wat ophef. Begin deze zomer verdwenen bijna alle seizoenen van het streamingplatform, wat tot grote teleurstelling van de fans leidde. Deze teleurstelling is VTM niet ontgaan, en daarom komen ze nu met een tegemoetkoming: ‘De Pfaffs’ worden vanaf 30 september opnieuw uitgezonden op VTM2.

Lees meer »

Bjorn Caenepeel leeft zich uit als T2 bij Dosko Sint-Kruis (2A)

De festiviteiten rond het honderdjarig bestaan hebben Dosko Sint-Kruis allicht een boost gegeven. In de competitie werd nog niet verloren en alle kernleden blaken van vertrouwen. Nu wacht de derby op bezoek bij Daring Brugge, dat nog geen enkel punt sprokkelde.
The post Bjorn Caenepeel leeft zich uit als T2 bij Dosko Sint-Kruis (2A) appeared first on KW.be.

Lees meer »