LIVE ATLÉTICO-LEIPZIG (21u). Openda én Vermeeren in de basis bij bezoekers, Witsel op de bank bij Madrilenen

Opnieuw een Belgisch getinte match in de Champions League. Loïs Openda en Arthur Vermeeren – beiden aan de aftrap – gaan met Leipzig op bezoek bij het Atlético Madrid van Axel Witsel. Die laatste zit wel op de bank. Wie haalt het? De match is ook LIVE te bekijken op VTM 2 en VTM GO. 

Meer krantenkoppen in België

“Door een stom spel ben ik wel mijn zusje kwijt”: vertelt op het proces van de Zussenmoord eigenlijk iémand de waarheid?

“Eén van u beiden vertelt de waarheid niet.” De ouderen onder ons herinneren zich die nachtelijke uitval nog wel van Marc Verwilghen, in de parlementaire onderzoekscommissie Dutroux. Die zin spookte de hele tijd door mijn hoofd, terwijl ik vanmiddag zat te luisteren naar de onthutsende ondervraging van Inge Reyntjens en Daisy Van Mechelen, allebei beschuldigd van moord en allebei hopend

Lees meer »

Beythem Kerke krijgt een kunstwerk in glas van Cultuur Ambassadeur Joost Caen uit Roeselare

In zaal Beythem Kerke werd vrijdagavond een glaskunstwerk van Cultureel Ambassadeur Joost Caen officieel ingehuldigd. “Ik hoop dat het glasraam met de symbolen van ark en kiem het symbool wordt voor het respect waarmee bezoekers met deze begenadigde plek omgaan.”
The post Beythem Kerke krijgt een kunstwerk in glas van Cultuur Ambassadeur Joost Caen uit Roeselare appeared first on

Lees meer »

Bakkerij Vlamynck in Knokke-Heist bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd: “Onze manier om de klanten te bedanken”

Het is wellicht een van de bekendste bakkerijen van Knokke-Heist, bakkerij Vlamynck in de Paul Parmentierlaan. En woensdag was het feest, want de bakkerij bestaat exact 50 jaar. “In vergelijking met vroeger is er véél meer concurrentie van supermarkten. De jeugd koopt en denkt vaak ook anders. Maar wij zijn overtuigd dat onze kwaliteit het verschil maakt”, zeggen Christophe (48)

Lees meer »

Franse vrouwen in tientallen steden op straat als steun aan Gisèle Pelicot

In een dertigtal steden in Frankrijk zijn zaterdag duizenden vrouwen en mannen op straat gekomen om steun te betuigen aan Gisèle Pelicot, de 72-jarige vrouw die jarenlang door haar echtgenoot werd gedrogeerd en door tientallen mannen is verkracht. Pelicot is in korte tijd uitgegroeid tot nationaal symbool in de strijd tegen seksueel misbruik.

Lees meer »

LIVE CLUB BRUGGE-DORTMUND (woe, 21u). Stilaan helemaal klaar voor: Jan Breydel reeds getooid in Champions League-jasje

Club Brugge opent morgen om 21 uur zijn campagne in de vernieuwde Champions League met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Jan Breydel droomt van een eerste stunt tegen de finalist van vorig seizoen. In de voormiddag werkte blauw-zwart een training af, om 14u spreken Nicky Hayen en Hans Vanaken met de pers. De wedstrijd is LIVE te bekijken op VTM

Lees meer »

Tweede zone verlaagde Leieboorden officieel ingehuldigd

Zes jaar na de opening van de vernieuwde Leieboorden bij de Broeltorens is nu ook de tweede verlaagde zone klaar. Op zaterdag 14 september vanaf 16 uur vond het openingsfeest plaats met animatie, muziek, buitenbars en terrassen. Na de officiële inhuldiging om 19 uur volgde een spectaculaire fonteinshow en gratis receptie.
The post Tweede zone verlaagde Leieboorden officieel ingehuldigd

Lees meer »

Werken op Dorpsplein van start

Vroeger dan verwacht zijn afgelopen week de werken op het Dorpsplein gestart. “De paden (ongeveer 245 m²) worden er vernieuwd in zandkleurige betonstraatstenen. Om de bomen en de wortels van de bomen voldoende ruimte te geven wordt ongeveer 240m² onthard”, legt schepen van openbare werken Steven Buyse uit. Als alles volgens plan verloopt, zullen de
The post Werken op

Lees meer »

Unizo Roeselare organiseert politiek lijsttrekkersdebat

Op donderdag 19 september organiseert Unizo Roeselare een politiek lijsttrekkersdebat waar lokale ondernemers in gesprek kunnen gaan met de lijsttrekkers van verschillende politieke partijen. Het debat vindt plaats in Leer- en Innovatiecentrum Radar (AZ Delta) en biedt een unieke gelegenheid om te horen hoe de verschillende partijen willen bijdragen aan een positief ondernemersklimaat in Roeselare.
The post Unizo Roeselare

Lees meer »

“Vandaag weten we meer”: Guardiola heeft nog geen nieuws over blessure De Bruyne, City blijft tegen Inter steken op draw

‘Un jour sans’ vanwege Manchester City. Een goed Inter pakte een punt (0-0). Een matige De Bruyne bleef tijdens de rust geblesseerd in de kleedkamer. “Ik sprak nog niet met de dokters, pas donderdag weten we meer”, zei Pep Guardiola kort. Doku kreeg slechts een korte invalbeurt. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN!

Lees meer »