KIJK. Redding van de openingsspeeldag en late domper voor Openda: alle hoogtepunten én samenvattingen van de Champions League

Balen voor Openda en Vermeeren: Leipzig zag in het slot een punt wegglippen op het veld van Atlético. In Bergamo moesten we dan weer zijn voor dé (dubbele) redding van de openingsspeeldag. En George Ilenikhena? Die was alweer de boeman van FC Barcelona… Op HLN krijgt u alle hoogtepunten en samenvattingen te zien uit de Champions League! 

Meer krantenkoppen in België

Vlaams Belang Anzegem komt met lijst voor gemeenteraadsverkiezingen: “We willen constructief wegen op het beleid”

Een maand voor de verkiezingen presenteert Vlaams Belang Anzegem haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Met kernthema’s als verkeersveiligheid, een nuchter financieel beleid en lokale identiteit, trekken de negen kandidaten vol vertrouwen naar de kiezer. “Verkeersveiligheid moet bovenaan de agenda”, reageert kersvers lijsttrekker Martijn De Maesschalck (19) kordaat. “Aan de hand van georganiseerde inspraak van burgers wil het Vlaams Belang plannen

Lees meer »

‘Bram’ werd zo zwaar in elkaar geslagen dat hij blijvende hersenschade opliep: “Ik kan zelfs niet voor mijn pasgeboren zoontje zorgen”

Voor de rest van zijn leven hersenschade en amper voor zijn pasgeboren zoontje kunnen zorgen. Dat is de harde realiteit voor ‘Bram’ na een zware vechtpartij in Antwerpen. Drie onbekende mannen slaan en schoppen hem en zijn vrienden helemaal in elkaar. De politie verspreidt harde beelden van de vechtpartij én van de amokmakers in de hoop dat iemand hen herkent:

Lees meer »

De Parette organiseert eerste sneukeltocht in Harelbeke

Dienstencentrum De Parette vond een originele manier om hun werking in de kijker te zetten: al sneukelend de buurt rond lokaal De Parette verkennen en op de tussenstops nader kennismaken met de vrijwilligers van het Dienstencentrum die een woordje uitleg geven over de werking. “Het opzet is van deze eerste editie een jaarlijkse sneukelwandeltocht te maken”, luidt het.
The

Lees meer »

Kralenhuisje in Deerlijk vanaf nu op nieuwe locatie: “Ik weet alles van de edelstenen en mineralen die we verkopen”

Het Kralenhuisje in Deerlijk is onlangs verhuisd van de pop-upwinkel naast het gemeentehuis naar de hoek van de Harelbekestraat en de Stationsstraat in het centrum van Deerlijk. Belinda Degroote biedt er behalve handgemaakte juweeltjes met 100 procent natuurlijke mineralen en halfedelstenen een uitgebreid assortiment trommelstenen, harten, bollen, interieurstukken en nog heel wat andere kristallen aan.
The post Kralenhuisje in

Lees meer »

Kenny getuigt nadat zijn vrouw en drie kinderen crashen voor zijn ogen in Aalter: “De auto was meteen perte totale. Ik wist niet wat ik ging aantreffen”

“Alsof de grootste nachtmerrie plaatsvond.” Vlak voor zijn ogen zag Kenny Arys hoe zijn echtgenote en hun drie kinderen met de auto tegen een boom knalden op een rechte baan in het Oost-Vlaamse Aalter. Toen de vrouw op weg naar huis haar hoofd draaide naar de kinderen die kabaal maakten op de achterbank, beging ze een stuurfout. “Ik was opgelucht

Lees meer »

Liesbeth (39), Jaspis (36) en Bjorn (47) ontdekten pas als volwassenen dat ze hoogbegaafd zijn: “Mijn ouders vonden me een betweter”

“Leidinggevenden vinden het doorgaans heel vervelend dat ik slimmer ben dan zij.” Zowel op de werkvloer als in de aula’s gemakkelijker als je hoogbegaafd bent? Niet per se, zo getuigen Liesbeth (39), Jaspis (36), en Bjorn (47) die pas als volwassene het label ‘hoogbegaafd’ opgeplakt kregen. “Ik heb jarenlang aangemodderd en voelde me vreselijk dom.”

Lees meer »

KM B wint derby op het veld van FC Veldegem

In derde provinciale B van de voetbalcompetitie werd vorige zondag op het veld van FC Veldegem de derby gespeeld tegen KM Torhout B.
The post KM B wint derby op het veld van FC Veldegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Liever het spel juist spelen dan de finale halen zonder iets gedaan te hebben”: ‘Familie’-acteur Amine Boujouh valt op in ‘De verraders’

Hij zette zijn eerste stappen in de showbizzwereld als danser in ‘#LikeMe’ en als acteur in ‘Familie’, maar nu waagt Amine Boujouh (25) zich met ‘De verraders’ voor het eerst aan een spelprogramma. “Mijn medekandidaten vonden mij een sterke speler, dus ik zat er denk ik wel op mijn plaats.” Maar hoe heeft Amine de opnames nu echt ervaren? Hoe

Lees meer »

EXCLUSIEF. De rijzende ster van Wallonië dankzij wie Bart De Wever opnieuw formateur is: “Een regering tegen Kerstmis? Dan belanden we in de problemen”

“Tegen eind oktober moet er een federale regering komen.” Dat zegt Maxime Prévot, de man dankzij wie Bart De Wever (N-VA) opnieuw formateur kon worden, in een exclusief gesprek met HLN. De rijzende politieke ster in Wallonië en voorzitter van Les Engagés gunt ons een blik achter de schermen van de federale onderhandelingen en schuwt de straffe voorspellingen niet. “Als

Lees meer »

Gestolen eten en scherven in drinkbak van hond: Delphine reageert op oplopende spanningen in ‘Kotmadam Sarafian’

De frustraties op het kot van Barbara Sarafian bereiken een kookpunt. Vuile borden die te lang blijven staan, gestolen frangipannekes en glasscherven in de drinkbak van Sarafians hond Mike zorgen voor een gespannen sfeer. Vooral studente Lorelei (20) lijkt maar niet te aarden tussen haar kotgenoten. Delphine (20) neemt het nu op voor Lorelei, maar snapt diens keuzes niet altijd.

Lees meer »

Bloemenevenement laat zich inspireren door kunstenaar Paul Delvaux: “Feest dat zowel vertrouwd als verrassend vernieuwend is”

Van donderdag 19 tot en met maandag 23 september wordt de site van het Koksijdse gemeentehuis ondergedompeld in een bloemendecor voor het driejaarlijkse bloemenevenement ‘Koket Koksijde’. Voor deze florale editie ging de gemeente Koksijde opnieuw in zee met Floraliën Gent en liet zich inspireren door Paul Delvaux.
The post Bloemenevenement laat zich inspireren door kunstenaar Paul Delvaux: “Feest dat

Lees meer »