“Kan niet geloven wat ik aan het doen ben”: Arne Engels van goudwaarde voor Celtic, zelfs Rod Stewart gaat uit de bol

“Een ongelooflijke avond”, aldus Arne Engels (21) na zijn Champions League-debuut. Assist voor de opener tegen Slovan Bratislava, zelf de 3-0 gemaakt via penalty. De 60.000 fans in Celtic Park gingen uit de bol, waaronder ook de iconische Britse rockster Rod Stewart (79). Celtic won uiteindelijk met 5-1. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN! 

Meer krantenkoppen in België

Kaat (20) schreef zich in voor ‘Switch’ toen ze herstelde van kanker: “Met winst wil ik een goed feestje geven en deel schenken aan het goede doel”

In de populaire VRT 1-quiz ‘Switch’ schittert deze week Kaat De Rauw (20) uit Anzegem. De studente vroedkunde is in remissie nadat er begin vorig jaar lymfeklierkanker werd vastgesteld. “Ik wilde met mijn deelname ook kanker bij jonge mensen bespreekbaar maken.”
The post Kaat (20) schreef zich in voor ‘Switch’ toen ze herstelde van kanker: “Met winst wil ik

Lees meer »

Is dit de moeder van Dave Grohls buitenechtelijk kind? “Hij had vijftien jaar lang affaire met pornomaakster Annaliese Nielsen”

Er hangt nog steeds veel mysterie rond het buitenechtelijk kind van Dave Grohl. De Foo Fighters-frontman gaf vorige week in een socialemediabericht toe dat hij zijn vrouw Jordyn Blum ontrouw is geweest en hij een dochter heeft verwekt bij een andere vrouw. ‘Daily Mail’ kwam via betrouwbare bronnen ter ore dat Grohl vijftien jaar lang een intense affaire zou gehad

Lees meer »

Dam in Polen stroomt over: “Al meer regen gevallen dan bij vernietigende overstromingen in 1997″ – Cycloon Boris eist vijf levens in Roemenië

In het zuiden van Polen is een dam overstroomd als gevolg van de cycloon Boris. Er viel een eerste dode in het land, bevestigt premier Donald Tusk. Op verschillende plekken is al meer regen gevallen dan bij de zogenaamde Millenniumvloed, de vernietigende overstromingen van 1997. Aan de Pools-Tsjechische grens werden duizenden inwoners geëvacueerd. In Roemenië maakte het natuurgeweld al zeker

Lees meer »

Roeselare volgens Gaia meest diervriendelijke gemeente van West-Vlaanderen, vijf gemeenten gebuisd

Van alle gemeenten en steden in West-Vlaanderen, zet Roeselare zich het best in voor dierenwelzijn. Dat blijkt uit een grootschalige enquête van dierenrechtenorganisatie Gaia. Met een score van 80 procent staat Roeselare gedeeld 16de op de Vlaamse rangschikking. Vijf West-Vlaamse gemeenten scoorden minder dan de helft.
The post Roeselare volgens Gaia meest diervriendelijke gemeente van West-Vlaanderen, vijf gemeenten gebuisd

Lees meer »