Jongeman ziet wagen die hij ’s ochtends had gekocht volledig uitbranden

Een pas aangekochte auto van een jongeman uit Sint-Niklaas is woensdagavond volledig uitgebrand in Beveren. De bestuurder en zijn passagier konden tijdig het voertuig verlaten.

 

Meer krantenkoppen in België

En dan haalt de bruidegom tijdens de huwelijksnacht plots zijn apparaat boven: “Ik ben in behandeling”

Het derde ‘Blind getrouwd’-koppel is een feit. De ogenschijnlijk ijzig kalme Jidse (27) lijkt een uitstekende match voor de goedlachse Jorina (32), die in aanloop naar het programma een behoorlijke gedaanteverwisseling doormaakte. Bij Karlien en een opvallend openhartige Thomas leek het allemaal wat minder vlot te gaan. Inclusief hun eerste huwelijksnacht. “Daar zal ik me dan maar overzetten.”

Lees meer »

Julie Vanloo lijdt met Washington dure nederlaag in strijd om play-offs

Julie Vanloo heeft met haar WNBA-team Washington Mystics een slechte zaak gedaan in de jacht op het achtste en laatste ticket voor de play-offs. In eigen huis verloor de ploeg op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie met 71-87 van leider New York Liberty.
The post Julie Vanloo lijdt met Washington dure nederlaag in strijd om play-offs appeared

Lees meer »

Drugsdealers uit Halle krijgen tot 40 maanden cel

Drie twintigers uit Halle zijn door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot effectieve celstraffen van 30 en 40 maanden voor de verkoop van drugs. Een van hen bleef na zijn arrestatie gewoon verder doen met zijn handeltje en dealde verder binnen de gevangenismuren.

Lees meer »

IN BEELD. Prinses Alexia scoort met jurk uit kast van Máxima op Prinsjesdag

In een jurk met een enorme strik. Zo schitterde koningin Máxima (53) op Prinsjesdag 2024. Prinses Alexia (19) deed dan weer inspiratie op in de garderobekast van haar moeder. Josine Droogendijk, auteur van de site modekoninginmaxima.nl, werpt in ‘AD’ een blik op de outfits van de Nederlandse koninklijke familie. In het verleden werden de Oranjes wel eens uitgejouwd, maar dit

Lees meer »

Bloemenevenement laat zich inspireren door kunstenaar Paul Delvaux: “Feest dat zowel vertrouwd als verrassend vernieuwend is”

Van donderdag 19 tot en met maandag 23 september wordt de site van het Koksijdse gemeentehuis ondergedompeld in een bloemendecor voor het driejaarlijkse bloemenevenement ‘Koket Koksijde’. Voor deze florale editie ging de gemeente Koksijde opnieuw in zee met Floraliën Gent en liet zich inspireren door Paul Delvaux.
The post Bloemenevenement laat zich inspireren door kunstenaar Paul Delvaux: “Feest dat

Lees meer »