Huisarts riskeert 30 maanden voor aanranding van patiënte tijdens huisbezoek maar ontkent: “Zij heeft mij verleid”

Een huisarts uit het Maasland moet vrezen voor een opsluiting van dertig maanden omdat hij een Limburgse patiënte tijdens een huisbezoek heeft betast. Volgens de man werd hij verleid, maar de advocate van het slachtoffer haalde fors uit. “In welke fantasiewereld leeft u eigenlijk? Wat u als arts deed, is degoutant.”

 

Meer krantenkoppen in België

Papa Tom, mama Katrien én dochter Kato nemen samen deel aan verkiezingen, maar niet op dezelfde lijst: “Nee, we zullen niet op elkaar stemmen”

Tom De Block (48) en Katrien Fonteyne (49) van Tom’s vishandel uit Puivelde en hun dochter Kato (19) zijn kandidaat bij de gemeenteraadsverkiezingen. Maar niet op dezelfde lijst. Vader en dochter engageren zich voor Liberaal Sint-Niklaas, terwijl mama Katrien op de N-VA-lijst te vinden zal zijn. “Onze andere dochter zal niet verklappen op wie ze zal stemmen.”

Lees meer »

Eerste samenkomst van oudercomité KSV Rumbeke meteen groot succes: “Al snel veel plannen en ideeën op tafel”

Eersteprovincialer KSV Rumbeke is volop bezig met de uitbouw van zijn vereniging. Een van de tekortkomingen was een oudercomité, zeg maar het luisterend oor tussen de vele ouders en het bestuur. Sinds kort is ook dit opgelost, en dit onder initiatief van Filip Van Vyve.
The post Eerste samenkomst van oudercomité KSV Rumbeke meteen groot succes: “Al snel veel

Lees meer »

Wiebes maakt favorietenrol waar en kroont zich tot Europees kampioen op de weg, bedrijvige Belgen blijven met lege handen achter

Net geen Belgische medaille bij de junioren mannen op het EK wielrennen. Felix Orn-Kristoff pakte na een sprint met drie het goud. Matijs Van Strijthem en Nio Vandevorst werden iets later vierde en vijfde. Bij de elite vrouwen sprintte Lorena Wiebes ijzersterk naar de Europese kampioenentrui. Marthe Truyen was op een veertiende plek de eerste Belgische.

Lees meer »

Staf Coppens komt zichzelf tegen tijdens ‘Marathon des Sables’ in Jordanië: “Na de tweede tocht kreeg hij hoge koorts”

Van het koele Zweden naar de snikhete woestijn: Staf Coppens (43) waagt zich vanavond in ‘Camping Coppens’ aan de halve ‘Marathon des Sables’ in Jordanië: één van de meest extreme loopwedstrijden ter wereld. De tv-presentator wordt geconfronteerd met onverwachte wendingen die het hem heel zwaar maken. Stafs sportcoach en goede vriend Thijs Ghekiere, die hem tijdens de tocht begeleidde, legt

Lees meer »

Firma Volus die naast de opdracht greep, maakt bezwaar bij de Raad van State: Opnieuw klacht tegen geplande cultuurzaal

Er lijkt maar geen schot te komen in de bouw van de nieuwe cultuurzaal aan het Polenplein. Eerst werd de opdracht toegekend aan de firma Volus, maar legde TM FLORÉ-WYCOR & Met Zicht op Zee klacht neer. Nu de opdracht in een speciale gemeenteraad van 21 augustus werd toegekend aan laatstgenoemde kandidaat, is het uitgerekend de firma Volus die nu

Lees meer »