Gouden Palmen, Zilveren Leeuwen en Beren: veel prijsbeesten op programma Film Fest Gent

De Britse actrice Emily Watson is op 9 oktober de ster op de openingsavond van de 51e editie van Film Fest Gent. Watson speelt mee in de openingsfilm ‘Small things like these’, die de Belgische regisseur Tim Mielants samen met zijn boezemvriend Cillian Murphy in de steigers zette. Het is de eerste in een reeks van 95 langspeelfilms en 29 kortfilms, en daar zitten nogal wat prijsbeesten tussen. 

Meer krantenkoppen in België

Schepen Babylon (cd&v plus) niet opgezet met uitspraken Jos Millecam: “We wachten niet op hem om ons in te zetten voor senioren”

Schepen voor Senioren en Dienstverlening Filip Babylon (cd&v plus) is niet opgezet met de uitspraken van raadslid Jos Millecam over de ‘ondermaatse dienstverlening voor senioren’. “Wij werken uitstekend samen met de seniorenadviesraad en hebben de openingsuren van het onthaal sterk uitgebreid”, zegt Babylon.
The post Schepen Babylon (cd&v plus) niet opgezet met uitspraken Jos Millecam: “We wachten niet op

Lees meer »

“Israël plaatste explosieven in Hezbollah-biepers gemaakt in Europees bedrijf”: 9 doden en 2.800 gewonden in Libanon

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag liefst 2.800 mensen gewond raakten en negen doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New York

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aange­klaagd voor sekshandel en afpersing, rapper blijft voorlopig vastzitten.

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Ondertussen is Combs voor de rechter verschenen. Daar pleitte hij onschuldig, maar de rechter heeft wel besloten dat

Lees meer »