“De liefdesbom van het jaar”: Hadise verwikkeld in venijnige liefdesstrijd om Turkse ‘Brad Pitt’

Het liefdesleven van de Belgisch-Turkse zangeres Hadise (38), die recent nog jureerde in ‘Sing Again’ op VTM, gaat in Turkije opnieuw uitgebreid over de tongen. Op het filmfestival van Venetië verscheen ze op de rode loper aan de zijde van topacteur Kerem Bürsin (37), zo weet ‘TV Familie’. Goed voor speculatie én wrevel, zo blijkt, want Hadise is niet de enige die Kerem voor zich wil winnen. “Achter de schermen is een venijnige ruzie aan de gang.” 

Meer krantenkoppen in België

Ze reden rond in dure wagens en woonden in een statig herenhuis, maar het was één leugen: oplichtersduo aan de haal met honderdduizenden euro’s

De wereld leek aan de voeten van Werner D.G. (63) en Sabah A. (44) re liggen. Met veel sier ontvingen ze bedrijfsleiders in hun statig herenhuis in de miljardairssquare in Brussel en beloofden hen miljoeneninvesteringen. Maar het was schone schijn. Het koppel wilde enkel het vertrouwen winnen van hun overdonderde slachtoffers, die ze vervolgens voor honderdduizenden euro’s beroofden.

Lees meer »

Recordaantal plantjes verkocht voor Kom Op Tegen Kanker in Kortrijk

Op 13, 14 en 15 september vond de 30ste editie plaats van het Plantjesweekend ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Duizenden vrijwilligers in heel Vlaanderen verkochten naar jaarlijkse gewoonte azalea’s aan 8 euro per plantje.
The post Recordaantal plantjes verkocht voor Kom Op Tegen Kanker in Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaams Belang Anzegem komt met lijst voor gemeenteraadsverkiezingen: “We willen constructief wegen op het beleid”

Een maand voor de verkiezingen presenteert Vlaams Belang Anzegem haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Met kernthema’s als verkeersveiligheid, een nuchter financieel beleid en lokale identiteit, trekken de negen kandidaten vol vertrouwen naar de kiezer. “Verkeersveiligheid moet bovenaan de agenda”, reageert kersvers lijsttrekker Martijn De Maesschalck (19) kordaat. “Aan de hand van georganiseerde inspraak van burgers wil het Vlaams Belang plannen

Lees meer »

Club-coach Nicky Hayen na nederlaag tegen Dortmund: “Bitter resultaat, maar met positief gevoel”

Club Brugge-coach Nicky Hayen blijft met een dubbel gevoel achter na de 0-3-nederlaag tegen Borussia Dortmund op de eerste speeldag van de Champions League. “Het resultaat laat een bittere smaak na, maar er is nog steeds een heel positief gevoel”, zei Hayen na afloop van de match tijdens een persconferentie.
The post Club-coach Nicky Hayen na nederlaag tegen Dortmund:

Lees meer »

Zware brand in loods op boerderij in Kalmthout

In de Heikantstraat in Kalmthout woedt sinds vrijdagochtend een stevige brand in een boerderij. Het vuur ontstond in één van de loodsen op het terrein. Er zijn gelukkig geen gewonden. De loods, die dienst doet als werkstal, lijkt wel volledig verloren te zijn.

Lees meer »

Marie (38) uit Vichte kroont zich tot allereerste kampioen Buikskieten: “Het richten van de ballen zat mee, in combinatie met een vleugje geluk”

Het eerste kampioenschap Buikskieten is een feit. Het is Marie Byttebier (38) uit Vichte die zich tot Buikskieter 2024 liet kronen tijdens de spannende finale. “De finesse waarmee Marie schoot, overtrof het talent van het deelnemersveld dat uitgesproken meer mannelijke Buikskieters telde”, stelt commentator-organisator Renaat Vandevelde (50). “Zeven mannen heeft ze erop gelegd! Haar kracht en souplesse – met een

Lees meer »

Renault Twingo gestolen op Menensesteenweg in Wervik, ook twee inbraken in auto’s

Op de Menensesteenweg in Wervik werd in de buurt van zetelfabriek Confortluxe een grijze Renault Twingo gestolen. In de Motestraat is ’s nachts ingebroken in de Porsche van zelfstandig dakwerker Matts Staessen. Naast sigaretten is ook 50 euro gestolen. De dader maakte waarschijnlijk gebruik van een afstandsbediening die alles uitschakelt, ook het alarm. Gelukkig is er geen schade.
The

Lees meer »

“De Vlaamse regering heeft van verkeersveiligheid een verdienmodel gemaakt, hoog tijd om die fout terug te draaien”

Hoe ver mogen gemeenten gaan om de verkeersveiligheid in hun gemeente te waarborgen? Het debat zal de komende weken in heel Vlaanderen opduiken. VRT NWS berekende dat de Vlaamse gemeenten samen vorig jaar 124 miljoen euro verdienden aan boetes. Het gros daarvan komt via lokale trajectcontroles en zogenaamde GAS-boetes. Sinds enkele jaren mogen die Gemeentelijke Administratieve Sancties worden ingezet voor

Lees meer »