Buurt in Geluwe afgesloten door mogelijke gijzeling

In het West-Vlaamse Wervik is de Guido Gezellestraat op dit moment afgesloten voor alle verkeer. Er zou een gijzeling aan de gang zijn, maar de politiezone Arro Ieper geeft voorlopig geen commentaar.

 

Meer krantenkoppen in België

Royaltyfans ontdekken pijnlijk detail in verjaardagsfoto van prins Harry: “Meghan werd uit beeld geknipt”

Voor het eerst in jaren ontving prins Harry felicitaties voor zijn veertigste verjaardag van de Britse koninklijke familie. Bij een foto van de prins klonk het: “We wensen hem een hele fijne verjaardag.” Oplettende royaltyfans ontdekten echter een addertje onder het gras. Op de oorspronkelijke foto stond namelijk ook zijn vrouw Meghan Markle (43), maar zij is in de recente

Lees meer »

“Door een stom spel ben ik wel mijn zusje kwijt”: vertelt op het proces van de Zussenmoord eigenlijk iémand de waarheid?

“Eén van u beiden vertelt de waarheid niet.” De ouderen onder ons herinneren zich die nachtelijke uitval nog wel van Marc Verwilghen, in de parlementaire onderzoekscommissie Dutroux. Die zin spookte de hele tijd door mijn hoofd, terwijl ik vanmiddag zat te luisteren naar de onthutsende ondervraging van Inge Reyntjens en Daisy Van Mechelen, allebei beschuldigd van moord en allebei hopend

Lees meer »

Sint-Paulus Kortrijk staat in de top 3 voor World’s Best School Prizes for Environmental Action

Dankzij leerkracht en bezieler Cedric Ryckaert is de speelplaats van de Sint-Paulusschool van een grijze steenvlakte veranderd in een natuurrijke klimaatspeelplaats, en dat werd al meermaals beloond met als – voorlopige – kers op de taart de top 3 voor de award World’s Best School Prizes 2024 for Environmental Action.
The post Sint-Paulus Kortrijk staat in de top 3

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky: “Plan voor overwinning is volledig voorbereid”

Het zogenaamde “plan voor de overwinning” van Oekraïne op Rusland is “volledig voorbereid”. Dat heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky woensdag gezegd. Zelensky wil het plan deze maand nog voorleggen aan zijn Amerikaanse evenknie Joe Biden. De Russen zijn ondertussen in de regio Koersk, die sinds begin augustus het strijdtoneel is van een Oekraïens offensief, een tegenoffensief gestart. Maandag claimden

Lees meer »

N-VA maakt als laatste kieslijst bekend in Gistel: “Wij trekken met een zeer realistisch, maar ambitieus programma naar de kiezer”

De laatsten zullen de eersten zijn: geldt dat spreekwoord ook voor N-VA? De meerderheidspartij van schepen Wim Aernoudt sluit het rijtje van lijstvoorstellingen af.
The post N-VA maakt als laatste kieslijst bekend in Gistel: “Wij trekken met een zeer realistisch, maar ambitieus programma naar de kiezer” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bodycambeelden tonen arrestatie van verdachte verijdelde aanslag op Trump

Bodycambeelden van de politie van Martin County in Florida tonen het moment waarop Ryan Wesley Routh wordt gearresteerd. Routh (58) zou een moordaanslag hebben willen plegen op presidentskandidaat Donald Trump, die op dat moment aan het golfen was. Een alerte veiligheidsagent kon dat voorkomen. De verdachte kon snel aangehouden worden op de snelweg in een naburige gemeente. Het is al

Lees meer »

Luc Dejonghe en Carine Vanhalst 50 jaar getrouwd

Luc Dejonghe en Carine Vanhalst werden op zondag 1 september ontvangen op het gemeentehuis in Ledegem. Het koppel stapte op 28 juni 1974 in het huwelijksbootje en is dus al 50 jaar getrouwd.
The post Luc Dejonghe en Carine Vanhalst 50 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ferm Woesten sluit sportieve zomer af

De dames van Ferm Woesten trokken er tijdens de zomermaanden 17 woensdagen lang met de fiets op uit, goed voor 9.800 km.
The post Ferm Woesten sluit sportieve zomer af appeared first on KW.be.

Lees meer »