Audélia (23) neemt deel aan ‘Kotmadam Sarafian’ op VTM: “We waren snel een gezellig gezinnetje”

Momenteel loopt op VTM het tv-programma ‘Kotmadam Sarafian’, een leuk en entertainend programma waarin Barbara Sarafian (56) een heel academiejaar lang de kotmadam is van zeven studenten. Een daarvan is Audélia Goethals uit Maldegem. “Het was een prachtige en unieke ervaring”, klinkt het enthousiast.

Elke dinsdagavond om 20.40 uur kan je op VTM de avonturen volgen van studenten Lorelei, Delphine, Bram, Rowan, Jitse, Jasper en ook de Maldegemse Audélia Goethals. “Toen een vriendin me informatie over het programma doorstuurde, vond ik het meteen een leuk format en ook een mooie kans om op kot te kunnen gaan”, vertelt Audélia, die momenteel in haar laatste jaar verpleegkunde zit aan de Arteveldehogeschool in Gent.

Transgender

“De opnames vonden vorig schooljaar plaats van september tot juni in een gebouw in de Krijgsgasthuisstraat in de Gentse wijk Ekkergem”, aldus Audélia, die meteen een goede klik had met haar kotgenoten. “Ik maakte heel wat nieuwe vrienden. Al vrij vlug vormden we een gezellig gezinnetje. Het is dan ook leuk dat we elkaar nog allemaal regelmatig horen”, aldus Audélia, die een Indische mama en een Vlaamse papa heeft en ook meteen heel openhartig was over het feit dat ze transgender is.

“Barbara Sarafian nam haar taak als strenge, maar rechtvaardige kotmadam heel serieus”

“Toen we allemaal samen zaten om de eerste aflevering van Kotmadam Sarafian te bekijken, had ik wel wat stress. Maar toen de eerste aflevering begon, zat iedereen meteen te lachen. Ook de mensen die we hadden meegebracht om samen met ons naar de eerste aflevering te kijken, reageerden heel positief. Een heel academiejaar heb ik me heel goed geamuseerd en ook met onze kotmadam Barbara Sarafian kon ik het goed vinden. Ze nam haar taak als strenge, maar rechtvaardige kotmadam heel serieus.”

AZ Alma

“Of ik een job in de media zou zien zitten? Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Momenteel spreekt ook het zorgzame en het wetenschappelijke en technische aspect van een carrière als verpleegkundige me zeker aan”, aldus Audélia, die als student aan de slag is bij AZ Alma in Eeklo. “In januari studeer ik af, maar waarschijnlijk zal ik verder studeren”, besluit Audélia tevreden.

‘Kotmadam Sarafian’, elke dinsdagavond om 20.40 uur op VTM.

The post Audélia (23) neemt deel aan ‘Kotmadam Sarafian’ op VTM: “We waren snel een gezellig gezinnetje” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Tsjetsjenen op de vlucht na gijzeling in rijwoning in Geluwe

In een rijwoning in de Guido Gezellestraat in Geluwe is er deze namiddag een gijzeling geweest. Omstreeks 15.45 uur kwam de politie ter plaatse. In het huis wonen sedert enkele maanden een viertal Tsjetsjenen. Ze zijn allemaal gevlucht. Omstreeks 18 uur bleek in de woning niemand meer aanwezig. Een deel van de Guido Gezellestraat blijft wel afgesloten tussen de Zuidstraat

Lees meer »

Anne Teresa De Keersmaeker reageert voor het eerst op beschuldigingen: “Ik wil me excuseren voor iedereen die ik teleurgesteld en gekwetst heb”

Anne Teresa De Keersmaeker, oprichtster van dansgezelschap Rosas, heeft voor het eerst publiekelijk gereageerd op de getuigenissen van gewezen medewerkers over grensoverschrijdend gedrag. “Ik wil me excuseren voor iedereen die ik teleurgesteld en gekwetst heb.” “Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor het werkklimaat.”

Lees meer »

Eén aflevering kost tot 400.000 euro en andere duizelingwekkende cijfers van ‘The Masked Singer’: “Duurste show van het land”

Een artistieke springplank, een risicovolle investering, een rollende geldmachine: ‘The Masked Singer’ is meer dan een liedjeswedstrijd. Nu de duurste tv-show van het land volgende week weer van start gaat, duikt HLN in de cijfers. Van de kostprijs per aflevering, vergoeding voor de deelnemers en sponsorcontracten van de partners. “De helft van ons totale marketingbudget pompen we in dat ene

Lees meer »

Tiele (26) opent eigen medische pedicure en schoonheidssalon Tie Belle in Langemark: “Kleine droom die mag uitkomen”

Tiele Oosterlinck verhuisde drie jaar geleden van Zonnebeke naar de Madonna en startte daar op 1 september haar eigen medische pedicure en schoonheidssalon. “Dit is een kleine droom die mag uitkomen”, zegt Tiele, die ook nog werkt als thuisverpleegkundige.
The post Tiele (26) opent eigen medische pedicure en schoonheidssalon Tie Belle in Langemark: “Kleine droom die mag uitkomen” appeared

Lees meer »

Derde verdachte (17) van joyride met ambulance gearresteerd: “Medische interventie in gevaar gebracht door crimineel gedrag”

De 21-jarige chauffeur van de gestolen ambulance afgelopen weekend in Antwerpen moet een maand langer in de gevangenis blijven. Dat heeft de raadkamer zopas beslist. Volgens zijn advocate is de jongeman in zijn cel tot schuldinzicht gekomen. Donderdag is ook een derde verdachte, een minderjarige van 17 jaar opgepakt en in een gesloten instelling geplaatst.

Lees meer »

Torhoutse kinderboerderij krijgt nieuw, inclusief speelplein

De Torhoutse gemeenteraad heeft groen licht gegeven voor het volledig vernieuwen van het speelplein op de stedelijke kinderboerderij. De geraamde kostprijs is niet gering: ruim 183.000 euro.
The post Torhoutse kinderboerderij krijgt nieuw, inclusief speelplein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Woonzorgcentrum Sint-Carolus maakte radio om de actieweek rond dementie in de kijker te zetten

Elk jaar doet woonzorgcentrum Sint-Carolus mee aan de actieweek rond dementie. “We organiseren verschillende acties voor en met bewoners met en zonder dementie, familie en mantelzorgers. Zo maken we radio met Radio Carola in de kapel, een mooie rustige ruimte”, zegt beleidsmedewerker Lieke D’hondt.
The post Woonzorgcentrum Sint-Carolus maakte radio om de actieweek rond dementie in de kijker te

Lees meer »

Judoschool Asahi vindt nieuw onderkomen in Kerckstede: “Blij dat ons locatieprobleem hiermee van de baan is”

In 2017 werd onder impuls van Koen Vanden Brande een nieuwe judoschool opgericht in Gits, Asahi met name. De belangstelling was meteen heel groot waardoor al na 1 jaar moest uitgekeken worden naar een nieuwe locatie. De jongensschool langs de Roeselaarsestraat bood een helpende hand, maar na de overname door het gemeenschapsonderwijs was er ook daar plots geen plaats meer.

Lees meer »

N-VA Zedelgem stelt volle kieslijst met 27 kandidaten voor: “Inhoudelijk het verschil maken”

Een maand voor verkiezingsdag 13 oktober maakt ook N-VA Zedelgem haar voltallige kandidatenlijst bekend. Niko Larock is lijsttrekker, gevolgd door raadslid Ann Pattyn en Emma Casteleyn van Jong-N-VA. Femma Zedelgem-voorzitster Annie Van Steelant duwt de lijst met 27 kandidaten, die staan voor een andere politieke stem in de gemeenteraad.
The post N-VA Zedelgem stelt volle kieslijst met 27 kandidaten

Lees meer »

Een op de tien Belgen blijft werken na pensioen

Bijna 40 procent van de 50- tot 74-jarigen in België ontvangt een rustpensioen. Bijna een op de tien van hen is blijven werken na de eerste ontvangst van een rustpensioen en de daaropvolgende zes maanden, zo blijkt maandag uit een bevraging van Statbel, het Belgische statistiekbureau, bij bijna 14.000 mensen in 2023.

Lees meer »