Vennootschap van Willy Naessens koopt Makro-site in Deurne: “Je kan me proficiat wensen of ook ‘innige deelneming’ zeggen”

De projectontwikkelaar LCV Real Estate, die voor de helft in handen is van de Oost-Vlaamse ondernemer Willy Naessens, heeft de zes Makro-sites in België gekocht. Het bedrijf wil de site ontwikkelen om er nieuwe winkels te bouwen. Er is ook interesse van kleine en middelgrote ondernemingen (kmo) die er hun intrek willen nemen.

 

Meer krantenkoppen in België

Backstage Producties lanceert indrukwekkend nieuw theaterseizoen met zeven voorstellingen, waaronder met Elise Lagrou uit Wingene als ‘Annie’ in de musical ‘Annie’

Het nieuwe theaterseizoen van Backstage Producties werd feestelijk gepresenteerd in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Tijdens deze exclusieve seizoensvoorstelling werden zeven nieuwe producties voorgesteld, elk met een indrukwekkende cast. Het publiek en de pers maakten kennis met een breed scala aan getalenteerde acteurs. Kobe Van Herwegen, die de presentatie op zich nam, praatte alles aan elkaar, terwijl creatieve producenten Dirk Van

Lees meer »

Noodpomp moet wateroverlast vermijden in polder Sinaai-Daknam

Het polderbestuur van Sinaai-Daknam heeft een noodpomp aangekocht die bijna 2 miljoen liter water kan overpompen. De afwatering van het poldergebied wordt geregeld via 5 pompgemalen, maar die durven het al eens te begeven. "De noodpomp kost ons zo’n 20.000 euro, maar kan bijna 2 miljoen liter water overpompen en kan ook aangesloten worden op een landbouwtrekker", klinkt het bij

Lees meer »

Droneaanval op Russisch munitiedepot zorgt voor spectaculaire beelden

Het Oekraïense leger voerde afgelopen nacht een droneaanval op een munitiedepot nabij het Russische Tver, zo’n 165 kilometer ten noordwesten van Moskou. Beelden tonen hoe enorme stofwolken van de ontploffingen van ver te zien zijn. In het depot zou tot 30.000 ton munitie opgeslagen kunnen liggen. In navolging van de aanval kondigden de Russische autoriteiten een gedeeltelijke evacuatie van de

Lees meer »

Goldband zorgde tijdens uitbundig optreden voor ‘aardbeving’ in Rotterdam

Goldband is wellicht verantwoordelijk voor de “aardbeving” die een aantal inwoners van de Willemstoren in Rotterdam vorig jaar gevoeld hebben. In mei 2023 belden enkele huurders van de bovenste verdiepingen de hulpdiensten nadat ze een reeks trillingen gevoeld hadden. Al lijkt het er nu op dat een optreden van Goldband verantwoordelijk is voor het voorval.

Lees meer »

53-jarige fietser komt om bij aanrijding

In Kontich is vrijdagavond een 53-jarige man om het leven gekomen toen hij op de fiets in aanrijding kwam met een wagen. Dat bevestigt de lokale politiezone Hekla. De 24-jarige bestuurder van de wagen bleef ongedeerd.

Lees meer »

Bakkerij Vlamynck in Knokke-Heist bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd: “Onze manier om de klanten te bedanken”

Het is wellicht een van de bekendste bakkerijen van Knokke-Heist, bakkerij Vlamynck in de Paul Parmentierlaan. En woensdag was het feest, want de bakkerij bestaat exact 50 jaar. “In vergelijking met vroeger is er véél meer concurrentie van supermarkten. De jeugd koopt en denkt vaak ook anders. Maar wij zijn overtuigd dat onze kwaliteit het verschil maakt”, zeggen Christophe (48)

Lees meer »

Deerlijk krijgt voor het eerst een belleman

De gemeente Deerlijk heeft met Jan Desimpelaere, afkomstig van de Molenhoek, een belleman aangesteld. In het weekend van Deerlijk Kermis maakt hij voor het eerst zijn opwachting.
The post Deerlijk krijgt voor het eerst een belleman appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Als men binnen Anderlecht blijft geloven in Riemer, waarom neemt niemand dan de verantwoordelijkheid om dat ook voor de camera te doen?”

Brian Riemer zit opnieuw aan de tekentafel, voor het (cruciale) tweeluik Charleroi-Ferencváros. Anderlecht weigert ondertussen mee te gaan in een sfeer van crisis. “Maar waarom neemt niemand van de beleidsbepalers dan de verantwoordelijkheid om Riemer voor de camera te verdedigen? Mét klank”, vraagt onze chef voetbal Niels Poissonnier zich af. Inzicht in een fluisterverhaal.

Lees meer »