PSG kraakt de code van CL-debutant Girona in het absolute slot na flater doelman

Paris Saint-Germain heeft een frustrerende avond toch nog positief kunnen afsluiten tegen Champions League-debutant Girona. Een flater van doelman Gazzaniga in het absolute slot zorgde ervoor dat de drie punten in Parijs bleven. Verdiend voor de Parijzenaars, zuur voor de Spanjaarden. 

Meer krantenkoppen in België

“Kan niet geloven wat ik aan het doen ben”: Arne Engels van goudwaarde voor Celtic, zelfs Rod Stewart gaat uit de bol

“Een ongelooflijke avond”, aldus Arne Engels (21) na zijn Champions League-debuut. Assist voor de opener tegen Slovan Bratislava, zelf de 3-0 gemaakt via penalty. De 60.000 fans in Celtic Park gingen uit de bol, waaronder ook de iconische Britse rockster Rod Stewart (79). Celtic won uiteindelijk met 5-1. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN!

Lees meer »

Officiële opening kloosterkerk Zusters Redemptoristinnen

Woensdag 18 september knipte burgemeester Dirk De fauw zichtbaar trots in de binnentuin naast de voormalige kerk van de Zusters Redemptoristinnen in de Katelijnestraat het traditionele lint door. De herbestemming van het gebouw is onderdeel van een lange termijnplanning om de Stedelijke Academie te centraliseren.
The post Officiële opening kloosterkerk Zusters Redemptoristinnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vanavond en morgen Memorial Van Damme in Brussel. Een van de topatleten die je er aan het werk kan zien is polsstokspringer Mondo Duplantis.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Van totale vernedering naar totale transformatie”: ‘Achter de schermen’-duo schittert in ‘Celebrity Klopjacht’

In de derde aflevering van ‘Celebrity Klopjacht’ zagen we hoe Pieterjan Marchand en Jeff Bronder, bekend van ‘Achter de schermen’, gepakt werden door de speurders. Maar dat gebeurde wel in stijl. “We zijn toch geslaagd in onze opzet.”
The post “Van totale vernedering naar totale transformatie”: ‘Achter de schermen’-duo schittert in ‘Celebrity Klopjacht’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GP MONTREAL. UAE rolt rode loper uit voor topfavoriet Pogacar

Vrijdag won Michael Matthews het eerste deel van het Canadese tweeluik, vandaag – in de GP de Montréal – lijkt het parcours iets te zwaar voor de snellere types. Het peloton moet maar liefst 4.500 hoogtemeters overbruggen. Kan Tadej Pogacar zijn slag slaan of verrast onze landgenoot Maxim Van Gils? Volg het live in onze blog.

Lees meer »

Vijfde boek van Alveringemnaar Marc (74): “Garde was vriend van het volk”

Eind september verschijnt het vijfde boek van Marc Wackenier (74) uit de Hoogstraat. In ‘Van baljuw tot champetter’ gaat hij op zoek naar de veldwachters in de negen dorpen van Alveringem die van aan de Franse revolutie tot aan de politiehervorming in 2000 voor orde en tucht zorgden. Een sappig onderwerp!
The post Vijfde boek van Alveringemnaar Marc (74):

Lees meer »

Bobcat Wielsbeke One: “Tandje bijsteken”

Bobcat Wielsbeke One boekte vorig weekend zijn eerste zege van het nog prille seizoen. Mibac Middelkerke werd met een veertiger opzij gezet. Dit weekend komt B-Ballers Diksmuide op bezoek in Sporthal Hernieuwenburg.
The post Bobcat Wielsbeke One: “Tandje bijsteken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kosten verbouwing Ticoon-site in Kruibeke lopen op tot 5,4 miljoen euro

De kosten voor de herbestemming van de Ticoon-site in Kruibeke lopen op tot 5,4 miljoen euro. Dat is 4,1 miljoen euro meer dan in 2020 werd geraamd. De gemeente wil er onder meer het OCMW, een wijkkantoor voor de politie en de administratieve en technische diensten onderbrengen. "Het project is veel groter geworden dan gedacht", zegt schepen van Financiën Dimitri

Lees meer »

Ruim een kwart retourneert aankopen op internet

Maar liefst 27 procent van de e-commerceklanten in België retourneert zijn aankopen ‘regelmatig’, blijkt uit een Belgisch onderzoek naar online aankopen, uitgevoerd in opdracht van Becom, de Belgische federatie van e-commerce, waarover Le Soir woensdag bericht.

Lees meer »

Nu de fiscus 1,5 miljard euro eist van Nike: “Straks zelfde controle-oefening bij IKEA? Dat is heel goed mogelijk”

De Belgische douane en fiscus viseren Nike voor een totaalbedrag van 1,5 miljard euro. De sportkledingreus zou kampioen zijn in belastingen ontwijken door gebruik te maken van een fiscale truc. Dat is de Belgische fiscus beu en onderneemt dus actie. Fiscaal expert Michel Maus (VUB) legt uit wat dat betekent voor het distributiecentrum in Laakdal dat 7.000 mensen tewerkstelt. ”Als

Lees meer »

Gary Magnée is nieuwe veelzijdige verdediger: “Cercle is beste optie als ik wil groeien”

Als een jeugdspeler van Anderlecht, Club Brugge en Racing Genk trok Gary Magnée naar de Oostkantons. Halfweg augustus maakte de Luikenaar de overstap van Eupen naar Cercle. “Hij is behendig, snel met de bal en waardevol in verdedigend werk.”
The post Gary Magnée is nieuwe veelzijdige verdediger: “Cercle is beste optie als ik wil groeien” appeared first on KW.be.

Lees meer »