Oeps, plots twee kandidaten minder door computerfout: vakantie kost Suzan De Wilde en Michelle Van Impe plekje op kieslijst

De roodgroene lijst LEEF! verliest twee kandidaten na een computerfout. Bij het digitaal invoeren van de lijst werd op een verkeerde knop geduwd. Daardoor moesten alle kandidaten opnieuw gaan tekenen op papier. Twee jonge vrouwelijke kandidaten die op dat moment in het buitenland verbleven, konden dat niet. De partij trekt nu met 23 kandidaten naar de verkiezingen.

 

Meer krantenkoppen in België

Diamant voor Erna en André

Op zaterdag 24 augustus werd de diamanten bruiloft gevierd van André Verlinde en Erna Seynaeve. Het koppel trad op 12 augustus 1964 in Ichtegem in het huwelijk. De viering vond plaats in het gemeentehuis. (MM/foto MM)
The post Diamant voor Erna en André appeared first on KW.be.

Lees meer »

Renault Twingo gestolen op Menensesteenweg in Wervik, ook twee inbraken in auto’s

Op de Menensesteenweg in Wervik werd in de buurt van zetelfabriek Confortluxe een grijze Renault Twingo gestolen. In de Motestraat is ’s nachts ingebroken in de Porsche van zelfstandig dakwerker Matts Staessen. Naast sigaretten is ook 50 euro gestolen. De dader maakte waarschijnlijk gebruik van een afstandsbediening die alles uitschakelt, ook het alarm. Gelukkig is er geen schade.
The

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Week van de Mobiliteit en dan sporen scholen hun leerlingen aan om te voet of met de fiets te komen, ook als ze dat niet gewend zijn.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rotaryvoorzitter Geert Soetaert wil het grote publiek bereiken: “Hopen dat Duck Race echt volksfeest wordt”

Voorzitter Geert Soetaert wil met Rotary een breder publiek in de acties betrekken en koos daarom om dit jaar een Duck Race te organiseren. Maar dat behelst heel wat meer dan zomaar enkele duizenden eendjes in het water te gooien. Op 12 oktober, daags voor de gemeenteraadsverkiezingen, is het zover. “De Centrumbrug kan als tribune dienen voor de finish van

Lees meer »