MULTILIVE CHAMPIONS LEAGUE. Arne Engels meteen bepalend met assist bij CL-debuut, PSG botst op stug Girona

Wat is Paris Saint-Germain nog waard zonder Kylian Mbappé? In de Ligue 1 loopt het alleszins vlot, de Franse topclub pakte 12 op 12. Girona was vorig seizoen de verrassing in La Liga en hoopt op een stunt in de Champions League. Dat, en ook Celtic tegen Slovan Bratislava, kan u op de voet volgen via deze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Wiebes maakt favorietenrol waar en kroont zich tot Europees kampioen op de weg, bedrijvige Belgen blijven met lege handen achter

Net geen Belgische medaille bij de junioren mannen op het EK wielrennen. Felix Orn-Kristoff pakte na een sprint met drie het goud. Matijs Van Strijthem en Nio Vandevorst werden iets later vierde en vijfde. Bij de elite vrouwen sprintte Lorena Wiebes ijzersterk naar de Europese kampioenentrui. Marthe Truyen was op een veertiende plek de eerste Belgische.

Lees meer »

Eerst vijf jaar wachten op de hand, nu vieren ze hun diamanten huwelijk: Rafaël en Andrea uit Meulebeke zijn 60 jaar getrouwd

Liefde drijft mensen tot buitengewone prestaties. Dit ondervonden Rafaël Geldhof en Andrea Verhaeghe aan den lijve. Toen Rafaël om de hand van Andrea ging vragen, antwoordde haar vader dat hij nog vijf jaar geduld moest uitoefenen. Rafaël gehoorzaamde en heeft er tot op heden nog geen minuut spijt van gehad. Het diamanten bruidspaar was op zondag 15 september op uitnodiging

Lees meer »

Garage Vanhove pronkt met nieuwe toonzaal aan Brugsesteenweg: “Als erkend Renault-dealer moesten we mee met de nieuwe branding”

Garage Vanhove onthulde tijdens een speciaal opendeurweekend zijn gloednieuwe showroom langs de Brugsesteenweg. Het familieverhaal, dat in ‘88 begon bij Frank Vanhove (59) en sinds vorig jaar wordt voortgezet door zijn zoon Mike (32), gaat daarmee een nieuw tijdperk in. “Als erkend Renault-dealer moesten we mee met de nieuwe branding.”
The post Garage Vanhove pronkt met nieuwe toonzaal aan

Lees meer »

Russische desinformatiecampagne speelde AfD in de kaart

Een agentschap gelieerd aan het regime in Moskou heeft een desinformatiecampagne gevoerd om Duitse kiezers schrik aan te jagen en de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) een duw in de rug te geven. Dat berichten verschillende Duitse media op basis van gelekte documenten van het Social Design Agency uit Moskou.

Lees meer »

“Weinig politici die het luidop durven zeggen: maar ze zullen aardgas duurder maken”

Nu de verkoop van warmtepompen keldert klinkt de roep bij experts steeds luider om gas en stookolie via allerlei heffingen en accijnzen duurder te maken. En elektriciteit goedkoper. “Zowel federaal als Vlaams weten de regeringsonderhandelaars dat ze bijna geen kant meer op kunnen”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “We zullen met z’n allen — willen of niet — naar de warmtepomp

Lees meer »

Evy De Swaef riskeert elf jaar voor poging gifmoord op haar schoonmoeder: “Ik ga mijn onschuld volhouden voor eeuwig en altijd”

Voor poging tot gifmoord op haar schoonmoeder heeft het parket gisteren 11 jaar geëist tegen Evy De Swaef (35) uit Berlare. In een heel geanimeerde zitting voor de Brusselse rechtbank hield de vrouw met opgeheven hoofd en zonder verpinken haar onschuld staande. Al zijn er wel een aantal heel bijzondere eigenaardigheden in het dossier.

Lees meer »