Moet Ben Affleck zich zorgen maken? “Jennifer Lopez wil nieuwe muziek maken over de scheiding”

Haar vorige tournee was een regelrechte flop, maar waagt Jennifer Lopez (55) zich binnenkort weer aan nieuwe muziek? Volgens bronnen in de Britse media zou ze werken aan nummers over haar scheiding met Ben Affleck. “Haar fans zullen het echte verhaal leren kennen door de songteksten.” 

Meer krantenkoppen in België

Kater Hermes gaat graag op pad in Ronse, en is zelf te volgen via een Facebookgroep: “Na dat treinritje naar Eeklo en terug is hij toch een dag thuis gebleven”

Hermes de kater zit volop in zijn puberteit en dat is er duidelijk aan te zien. Hij wil de wereld verkennen en begint daarbij in zijn thuisstad Ronse. Terwijl hij zijn dagelijkse tochten aflegt, brengt de kat de inwoners steeds dichter bij elkaar. Iedereen wil alles weten over zijn volgende avontuur en intussen is Hermes een ster op Facebook die

Lees meer »

Harvey Weinstein ontkent weer schuld

Harvey Weinstein beweert dat hij onschuldig is aan een nieuwe aanklacht van seksueel geweld. De gevallen filmproducent wordt beschuldigd van het misbruiken van een vrouw in een hotel in New York in 2006, meldden Amerikaanse media.

Lees meer »

Cafébazen willen opnieuw een fontein op ‘t Zand in Brugge: “Plein is een eentonige, defecte en onveilige vlakte”

“’t Zand in Brugge heeft een nieuwe fontein nodig. De grote, eentonige vlakte nodigt niet uit om van de binnenstad naar West-Brugge en omgekeerd te wandelen, ze gaat haar doel voorbij”, zegt Francis Vandendorpe, voorzitter van de handelskring Pluzand.
The post Cafébazen willen opnieuw een fontein op ‘t Zand in Brugge: “Plein is een eentonige, defecte en onveilige vlakte”

Lees meer »

Post Title

Er hangt een 74-jarige man uit Waregem een boete van 8.000 euro boven het hoofd omdat hij een twintigtal beschermde vogels hield in zijn volière. Volgens zijn advocaat ving hij die niet zelf, maar nam hij die over van zijn overleden schoonbroer. “Het is een raadsel waarom mijn cliënt hiervoor gedagvaard werd.”
The post appeared first on KW.be.

Lees meer »

China laat na 18 jaar Amerikaanse predikant vrij

Volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken is een Amerikaanse predikant die sinds 2006 in China werd vastgehouden, zondag vrijgelaten. David Lin werd tot levenslang veroordeeld, volgens Amerikaanse media op beschuldiging van fraude, maar Washington achtte de veroordeling ongegrond.

Lees meer »

“Geen economisch levensvatbare alternatieven gevonden voor Audi Brussels”

Er is momenteel geen geschikt voertuigproject, noch een economisch haalbaar alternatief gebruik voor Audi Brussels gevonden. Dat heeft de directie dinsdag te kennen gegeven tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Er wordt nu de volledige focus gelegd op de zoektocht naar potentiële investeerders. Maar het ziet er dus niet goed uit voor de werknemers van Audi.

Lees meer »

Bedwantsenprobleem in repatriëringscentrum in Steenokkerzeel nog niet meteen van de baan: “Bestrijdingsfirma’s overbevraagd”

Het bedwantsenprobleem in het gesloten centrum 127bis in Steenokkerzaal zal niet meteen opgelost zijn. De procedure om de plaag in te schatten en de daaropvolgende administratie vraagt al enkele weken, en bovendien zijn de bestrijdingsfirma’s overbevraagd. Intussen kunnen nog slechts 1 bewonersvleugel en het administratieve gedeelte worden gebruikt.

Lees meer »

Amerikaanse tiener met schoenmaat 59 (!) breekt wereldrecord

De Amerikaanse tiener Eric Killburn Jr. heeft een speciaal wereldrecord te pakken. Hij heeft met zijn schoenmaat 59 de allergrootste voeten van alle levende tieners. Met zijn handen van 19,04 centimeter brak hij ook al het record voor grootste handen. Beiden zijn nu opgenomen in het Guinness World Records-boek.

Lees meer »

Weide voor sterrenkindjes op Centrale Begraafplaats in Assebroek

Op de Centrale Begraafplaats in Assebroek wordt een zone ingericht waar ouders en familie hun sterrenkindje kunnen herdenken. In de begraaftuin kan begraven worden met biologische urnes of kistjes en ernaast wordt een strooiweide aangelegd. Er zal ook individueel begraven kunnen worden.
The post Weide voor sterrenkindjes op Centrale Begraafplaats in Assebroek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Principiële straf gevorderd voor Michel Van den Brande na bedreiging ex-werknemer

Michel Van den Brande, de zaakvoerder van stellingbouwer Kontrimo die vorig jaar opgepakt werd na het uiten van doodsbedreigingen op Facebook, moet “een principiële bestraffing” krijgen, maar dat hoeft geen celstraf te zijn. Dat heeft het openbaar ministerie woensdag gevorderd voor de Gentse correctionele rechtbank. “Ik ben het slachtoffer en ik neem geen woord terug van wat ik gezegd heb”,

Lees meer »