Lichaam van Vlaamse toeriste aangetroffen in Wallonië: parket spreekt van verdacht overlijden

In Estempuis, in de provincie Henegouwen, is het lichaam gevonden van een 64-jarige Vlaamse vrouw. Ze reisde alleen in een camper. Die werd in de buurt gevonden. Het parket sluit geen enkele piste uit.

 

Meer krantenkoppen in België

Simple Minds-drummer Kenny Hyslop (73) overleden

Kenny Hyslop, de voormalige drummer van Simple Minds, is op 73-jarige leeftijd overleden. Het nieuws werd door enkele insiders aan de ‘Daily Mail’ gemeld. De doodsoorzaak is momenteel nog onbekend, maar Hyslop zou de afgelopen jaren met verschillende gezondheidsproblemen hebben geworsteld.

Lees meer »

Vrouw (77) is valse bankmedewerksters te slim af, parket waarschuwt: “Ze mikken op de oudere, meest kwetsbare generatie”

Een 77-jarige vrouw uit Merelbeke werd eind augustus het slachtoffer van ‘bankmedewerkers’ die geld wegsluisden van haar rekening. Het parket waarschuwt dat ze de laatste tijd enorm veel dergelijke dossiers zien, waarbij vooral oudere mensen geviseerd worden. Tegelijk brengt het ook goed nieuws. De politie kon in dit geval de twee daders opsporen en arresteren. De twee verblijven momenteel in

Lees meer »

Dit West-Vlaams viertal moet ons land aan Europese titel helpen

Met de Antwerpse Jasper Philipsen en halve West-Vlaming Tim Merlier heeft ons land twee stevige favorieten voor het Europees kampioenschap wielrennen, dat zondag plaatsvindt in Limburg. Pakken we goud, dan is dat met dank aan de liefst vier West-Vlaamse superknechten. Helpen Bert Van Lerberghe, Jonas Rickaert, Tim Declercq en Laurenz Rex afscheidnemend bondscoach Sven Vanthourenhout aan een zoveelste triomf?

Lees meer »

Jeugdraad organiseert politiek debat en benadrukt pijnpunten: “Willen meer betrokkenheid”

De Jeugdraad pakt op zaterdag 5 oktober in de centrale bibliotheek uit met ‘Het Waregems jeugddebat’. Het bestuur schreef onlangs een uitgebreid memorandum voor de komende legislatuur, dat de leidraad zal vormen tijdens het debat. Er loopt veel goed, maar er kan nog veel beter. De leden wensen onder meer een grotere betrokkenheid van de bevoegde schepen.
The post

Lees meer »

Onverbeterlijke dief krijgt drie jaar cel: “Leefden we hier volgens de sharia, je had geen armen of benen meer”

Een 46-jarige Fransman is in beroep veroordeeld tot drie jaar cel voor de diefstal van een peperduur horloge op de parking van de Royal Zoute Golf Club in Knokke-Heist. Alleen hij heeft al een strafblad van dertien bladzijden. “U bent het superlatief van een dief, u bent een superladief!”
The post Onverbeterlijke dief krijgt drie jaar cel: “Leefden we

Lees meer »

Littler en Van Gerwen, die gesteund werd door heel zijn gezin, stoten door – Ontdek het programma van zondag

Titelverdediger Michael van Gerwen heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de World Series of Darts Finals in Amsterdam. Zondagmiddag kijkt de Nederlander wereldkampioen Luke Humphries in de ogen. Die andere thuisspeler, Raymond van Barneveld, moest zijn meerdere erkennen in Luke Littler. Ook Rob Cross en Michael Smith verzekerden zich van een plekje op de laatste dag.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. VS viseert Russisch tv-netwerk RT met sancties: “Belangrijk onderdeel van Russische oorlogsmachine”

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zal deze maand nog zijn Amerikaanse ambtgenoot Joe Biden ontmoeten. Hij zal hem dan “het overwinningsplan” van Oekraïne op Rusland voorstellen. “De oplossingen zijn allemaal met elkaar verbonden en zullen Oekraïne voldoende kracht geven op het pad richting vrede”, klonk het op een persconferentie in Kiev. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in

Lees meer »

1.200 werkende asielzoekers betalen voor opvang

Sinds het op 1 juli voor werkende asielzoekers in een opvangcentrum verplicht is geworden om een bijdrage te betalen voor hun opvang, hebben 1.200 asielzoekers dat daadwerkelijk gedaan. Dat meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V).

Lees meer »