Frituur Bossuwé stunt opnieuw met Bicky Burgers aan 1 euro

Frituurgroep Bossuwé pakt dit jaar opnieuw uit met hun jaarlijkse stunt: een Bicky Burger aan 1 euro, om hun betaalbare prijzenpolitiek extra in de verf zetten. Op dinsdag 24 september kan je bij de Bossuwé frituren ’t Hoge, Pottelberg en Wevelgem genieten van deze iconische burger aan een uitzonderlijk lage prijs.

Bossuwé staat al meer dan 72 jaar bekend om zijn kwalitatieve frieten aan democratische prijzen. Jaarlijks zetten ze hun visie en missie van betaalbaarheid en toegankelijkheid in de kijker met een stuntactie. Het hele jaar door proberen ze met gerichte acties en deals een frituurbezoek voor iedereen toegankelijk te maken én te houden. De stunt valt elk jaar ook samen met de start van het nieuwe academiejaar, gezien hun ligging op ‘t Hoge.

Iedereen welkom bij Bossuwé

Olivier Honoré, zaakvoerder van Bossuwé, licht toe: “Elk jaar willen we met deze actie een brug slaan naar iedereen, van jong tot oud. We willen dat iedereen minstens één keer per jaar de kans krijgt om te genieten van een frituurbezoek, ongeacht hun budget. Met onze actie willen we benadrukken dat kwalitatieve frietgerechten aan betaalbare prijzen nog steeds mogelijk zijn.”

De Bicky Burger is al jarenlang een absolute favoriet bij het Bossuwé cliënteel, waardoor de keuze voor deze actie snel gemaakt was. Tijdens eerdere edities verkochten ze steeds per vestiging tussen de 500 en 1.000 Bicky Burgers aan één euro, en ook dit jaar hoopt Bossuwé dat record te breken. Er is alvast voldoende voorraad voorzien om zoveel mogelijk klanten te laten genieten van deze smakelijke deal.

Praktisch

De actie is geldig op dinsdag 24 september bij de Bossuwé frituren Pottelberg, ’t Hoge en Wevelgem. Elke klant kan 1 Bicky Burger per persoon verkrijgen aan 1 euro, zolang de voorraad strekt. Op is op, dus wie zijn kleingeld slim wil besteden, weet waar naartoe! Voor meer informatie over de actie en de voorwaarden, bezoek: www.bossuwe.be.

The post Frituur Bossuwé stunt opnieuw met Bicky Burgers aan 1 euro is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nederlanders gaan opnieuw in beroep tegen ethaankraker in Antwerps havengebied

De Nederlandse provincie Noord-Brabant tekent opnieuw beroep aan tegen de vergunning die de Vlaamse overheid verleende aan het Britse chemiebedrijf Ineos. Dat meldt de provincie vrijdag op haar website. De ethaankraker van Ineos in de Antwerpse haven zou volgens de Nederlanders nog altijd te veel stikstofdepositie opleveren in het Natura2000-gebied De Brabantse Wal.

Lees meer »

Brussel zwaait Kevin Borlée uit: “Ik heb langzaam gelopen zodat ik langer kon genieten”

Kevin Borlée is officieel spurter af. Ex-atleet. Morgen neemt hij nog een rondje voor zijn rekening met de 4x400m, maar z’n individuele carrière sloot hij tijdens de eerste avond van de Memorial Van Damme af bij z’n dertiende deelname aan de Brusselse meeting. Zijn tijd, die was voor één keer van ondergeschikt belang. De 36-jarige Brusselaar finishte in 47.18, z’n

Lees meer »

Nu ontploffen ook de walkietalkies van Hezbollah: dag na bieperaanval opnieuw drie doden en tientallen gewonden

Op verschillende plaatsen in de Libanon zijn woensdagnamiddag opnieuw explosies gehoord. Volgens ooggetuigen zijn deze keer walkietalkies ontploft, daarbij zouden zeker honderd gewonden zijn gevallen. Gisteren raakten zeker 2.800 mensen gewond en vielen er twaalf doden verspreid in heel het land toen plots massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers ontploften. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een

Lees meer »

“Plegers van deze technisch hoogwaardige aanval willen duidelijk grote oorlog in Midden-Oosten ontketenen”, zegt Moskou

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag liefst 2.800 mensen gewond raakten en negen doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New York

Lees meer »

Wordt je winkelkar binnenkort goedkoper? CEO van Delhaize belooft pittige onderhandelingen met producenten

Anderhalf jaar nadat de storm rond de zelfstandige overnames van 128 Delhaizes is losgebarsten, spreekt CEO Xavier Piesvaux (57) voor het eerst. Over de omzetcijfers en ontslagen, maar ook over wat er voor jou als consument zal veranderen. “Een aantal producten zal volgend jaar goedkoper worden.” Aan HLN legt hij uit om welke producten het gaat, en hoe hij dat

Lees meer »

Advocaat-generaal vraagt vrijspraak voor Daisy in assisenproces rond moord op Heidi Reyntjens: “Alleen Inge is schuldig aan moord”

Ze stonden deze week met z’n tweeën voor de assisenjury, maar advocaat-generaal Björn Backx heeft de jury gevraagd om alleen Inge Reyntjens schuldig te verklaren aan de moord op Heidi Reyntjens. Voor Daisy V.M. heeft het openbaar ministerie de vrijspraak gevorderd. De zus van Inge, die een mentale beperking had, werd in april 2019 zwaar toegetakeld teruggevonden in het kanaal

Lees meer »

Twee nieuwe LED-schermen moeten Kuurnse bewoners inlichten over gemeentelijke nieuwtjes: “Zo verbeteren we onze communicatie aanzienlijk”

Twee nieuwe digitale infoborden die een plaatsje kregen op parking Vlaskouter en langs de Brugsesteenweg zullen voortaan de Kuurnse burger inlichten over gemeentelijke nieuwtjes. Daarnaast zullen de borden ook de mogelijkheid bieden aan de Kuurnse handelaar om te adverteren.
The post Twee nieuwe LED-schermen moeten Kuurnse bewoners inlichten over gemeentelijke nieuwtjes: “Zo verbeteren we onze communicatie aanzienlijk” appeared first

Lees meer »