Euronext Brussel: Fed-openingsact in het Antwerpse wachttorentje

13:33 Op een beursdag in het teken van een Amerikaans rentebesluit, vestigt Ackermans & van Haaren een vers record dankzij een gezaghebbende nieuwe fan. 

Meer krantenkoppen in België

Na succesvolle operatie aan gebroken nekwervel wacht Liam Everts om naar België te kunnen reizen: “Dit is een opluchting”

Even zwaar schrikken. Tijdens de door Lucas Coenen (17) gewonnen GP in China (MX2), kwam Liam Everts (20) dit weekend zwaar ten val. De zoon van Stefan brak zijn nekwervel en werd er meteen geopereerd in een ziekenhuis, waar hij gelukkig terug gevoel en beweging in armen en benen kreeg. De operatie verliep ook succesvol, al zal Everts nog een

Lees meer »

Hoe Rusland via ‘trollenfabrieken’ de Europese verkiezingen heeft beïnvloed

Met miljoenen berichten op sociale media probeert Rusland verkiezingen te beïnvloeden in het Westen. Dat lieten de Amerikaanse inlichtingendiensten eerder deze maand weten. Ook onze staatsveiligheid waarschuwde ervoor in de aanloop naar onze verkiezingen. Maar hoe doet Rusland dat? En waarom? Dankzij een datalek kunnen we nu heel precies weten hoe ASP, één van die Russische trollenfabrieken, werkt.

Lees meer »

Club Brugge wint met 0-3 van Kortrijk en komt naast Genk aan de leiding

Club Brugge heeft zaterdag op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League in het Guldensporenstadion KV Kortrijk met 0-3 opzijgezet. Door de zege komen de Bruggelingen voorlopig samen met Racing Genk aan de leiding. Kortrijk staat met zeven punten dertiende.
The post Club Brugge wint met 0-3 van Kortrijk en komt naast Genk aan de leiding appeared first

Lees meer »