De Nationale Loterij en Jannie Haek naar strafrechter doorverwezen omwille van de “Woohoo-games”

De Nationale Loterij en Jannie Haek worden naar de strafrechter doorverwezen omwille van de “Woohoo-games”, een onlinespel. Dat heeft de Brusselse raadkamer beslist.

 

Meer krantenkoppen in België

China hackte honderdduizenden slimme apparaten, waarschuwt FBI

Chinese staatshackers hebben meer dan 260.000 apparaten gehackt om ze te kunnen gebruiken voor grote cyberaanvallen, waarschuwen de autoriteiten van de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Daaronder zijn volgens de diensten ongeveer 2700 apparaten in Nederland. Het Nationaal Cyber Security Centrum van het Nederlandse ministerie van Justitie en Veiligheid meldt ook dat enkele duizenden apparaten in

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aange­klaagd voor sekshandel en afpersing: “Meer dan 1.000 flessen glijmiddel en babyolie in beslag genomen”

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Combs verschijnt naar verwachting dinsdag voor de rechter in Manhattan.

Lees meer »

Hezbollah-leider haalt scherp uit naar Israël: “De Israëlische vijand heeft alle rode lijnen overschreden”

Na de massale ontploffing van duizenden Hezbollah-biepers dinsdag, ontploften woensdag ook plots tal van walkietalkies in Libanon, met nieuwe doden en gewonden tot gevolg. Het totaal aantal doden in het land is nu opgelopen tot 37, het aantal gewonden tot liefst 3.539. Alles lijkt erop te wijzen dat Israël achter de ongeziene aanvallen zit. Functionarissen vertellen donderdag aan ‘The New

Lees meer »

Russische desinformatiecampagne speelde AfD in de kaart

Een agentschap gelieerd aan het regime in Moskou heeft een desinformatiecampagne gevoerd om Duitse kiezers schrik aan te jagen en de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) een duw in de rug te geven. Dat berichten verschillende Duitse media op basis van gelekte documenten van het Social Design Agency uit Moskou.

Lees meer »

Boetes uit beruchte trajectcontroles vloeien naar nieuwe brug: “Perfecte verbinding van fietspaden over de IJzer”

Tal van bestuurders werden het voorbije jaar betrapt door de nieuwe trajectcontroles in Lo-Reninge. Een mogelijke troost: hun boetes worden nu geïnvesteerd in een nieuwe brug over de IJzer. “Voor de veiligheid van zwakke weggebruikers.”
The post Boetes uit beruchte trajectcontroles vloeien naar nieuwe brug: “Perfecte verbinding van fietspaden over de IJzer” appeared first on KW.be.

Lees meer »

IJzerwake doekt wake in huidige vorm op en bezint zich over toekomst

Er komt wellicht geen 24ste editie van de IJzerwake in de huidige vorm. Dat heeft de algemene vergadering van de vzw vorige week beslist. “We gaan ons herbezinnen over de manier waarop we verder gaan”, zegt woordvoerder Edwin Six aan Belga in reactie op een bericht van PAL NWS eerder donderdag. Volgende week buigt een werkgroep zich op een virtuele

Lees meer »

Harvey Weinstein ontkent weer schuld

Harvey Weinstein beweert dat hij onschuldig is aan een nieuwe aanklacht van seksueel geweld. De gevallen filmproducent wordt beschuldigd van het misbruiken van een vrouw in een hotel in New York in 2006, meldden Amerikaanse media.

Lees meer »