Costa Rica neemt 1,3 ton cocaïne in beslag die bestemd was voor België

De autoriteiten in Costa Rica hebben 1,3 ton cocaïne in beslag genomen in een container met cassavemeel die verscheept zou worden naar België. Dat heeft het ministerie van Openbare Veiligheid dinsdag bekendgemaakt.

 

Meer krantenkoppen in België

Sportdag gaat mis: leerling loopt schedelbreuk op

Tijdens de sportdag van het Atheneum Campus Louis Zimmer in Lier heeft een van de leerlingen een schedelbreuk opgelopen. Het incident vond afgelopen maandag plaats tijdens een van de activiteiten. Daarbij liep de jongen hard tegen een muur aan, met zware gevolgen.

Lees meer »

“Ze vertelde vrienden dat ze maîtresse van Dave Grohl was”: is pornoproducente de moeder van zijn buitenechtelijk kind?

Er hangt nog steeds veel mysterie rond het buitenechtelijk kind van Dave Grohl (55). De Foo Fighters-frontman gaf vorige week op sociale media toe dat hij zijn vrouw Jordyn Blum ontrouw is geweest en hij een dochter heeft verwekt bij een andere vrouw. ‘Daily Mail’ kwam via betrouwbare bronnen ter ore dat Grohl vijftien jaar lang een intense affaire zou

Lees meer »

Netflix-hit ‘Baby Reindeer’ triomfeert met vier beeldjes en ‘Sh?gun’ schrijft geschiedenis: dit zijn de grote winnaars van de prestigieuze tv-prijzen

‘Baby Reindeer’, ‘The Bear’ en ‘Sh?gun’ zijn de grote winnaars van de Emmy Awards die zondagavond in Los Angeles in aanwezigheid van de genomineerden werden uitgereikt. De serie rond het waargebeurde verhaal van de stalker haalde vier awards op, de reeks ‘Sh?gun’ schreef geschiedenis en ook Jeremy Allen White viel in de prijzen met de reeks ‘The Bear’.

Lees meer »

Lydie en Rita zwaaien na bijna halve eeuw af bij Wiegwijs: “Als 15-jarige kwam ik er al met mijn broer op consultatie”

Twee belangrijke vrijwilligers in het consultatiecentrum van Wiegwijs, voorheen Kind en Gezin, namen onlangs afscheid en werden in de bloemetjes gezet. Lydie Bracke en Rita Decaesstecker hebben er beiden een lange carrière opzitten, maar kiezen ervoor om het wat rustiger aan te doen.
The post Lydie en Rita zwaaien na bijna halve eeuw af bij Wiegwijs: “Als 15-jarige kwam

Lees meer »

Mail van postoverste brandweer Moorslede zorgt na gemeenteraad voor commotie bij oppositie, schepen onder vuur: “Ik vind het een schande”

Tijdens de eerste gemeenteraad na de vakantie zat het venijn duidelijk in de staart. Aanleiding was een vraag van Veerle Demeulenaere (NVAPlus) over de communicatie over de wegenwerken in de Mandellaan in Dadizele. De bevoegde schepen maakte geen al te goede buurt. Daags nadien reageert de postoverste van de brandweer met een mail naar de voltallige gemeenteraad.
The post

Lees meer »

Wie vermoordde Heidi Reyntjens, die mentale beperking had? Zus Inge en haar ex-lief gaan allebei voor vrijspraak op assisenproces

Zowel Inge Reyntjens als haar ex-lief Daisy zullen volgende week de vrijspraak vragen voor de moord op Inges zus Heidi Reyntjens, die in april 2019 stierf nadat ze ’s nachts in het kanaal Dessel-Schoten was geduwd. “Inge stond onder druk door de berichten die Daisy haar al sinds 2016 stuurde. Ze heeft Heidi geduwd uit frustratie, maar probeerde haar zus

Lees meer »

Vlaams Rampenfonds verwerkte al kwart van de schadedossiers van grote wateroverlast in november 2023

Na de wateroverlast werden er vanuit de Westhoek maar liefst 354 schadedossiers ingediend bij het Rampenfonds van de Vlaamse overheid. Samen met de rest van Vlaanderen komt dat neer op een totaal van 560 aanvragen. Op vandaag werd er al 25,4 procent daarvan verwerkt.
The post Vlaams Rampenfonds verwerkte al kwart van de schadedossiers van grote wateroverlast in november

Lees meer »