Botsing tussen twee wagens op kruispunt in Ruddervoorde zorgt even voor de nodige verkeershinder

In Ruddervoorde zijn woensdagnamiddag, iets na 17 uur, twee wagens op elkaar ingereden op het kruispunt van de Kortrijksestraat met de Sint-Elooistraat en de Proostdijstraat.

De groene bestelwagen kwam uit de richting van de Sint-Elooistraat en sloeg op het kruispunt af richting Waardamme. Op dat moment werd hij aangereden door een zwarte personenwagen, die kwam vanuit de Proosdijstraat richting Hertsberge.

Door het ongeval was er geen verkeer mogelijk vanuit Zwevezele richting Waardamme en ook niet vanuit Hertsberge richting Ruddervoorde. Agenten van Het Houtsche deden de nodige vaststellingen en zorgden voor vlot verkeer. Er vielen geen gewonden bij het ongeval, maar beide wagens moesten getakeld worden.

The post Botsing tussen twee wagens op kruispunt in Ruddervoorde zorgt even voor de nodige verkeershinder is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Welkom in de proeftuin in Klerken

Op vrijdag 6 september werd in Houthulst, meer bepaald in deelgemeente Klerken, een zogenaamde proeftuin geopend. Inwoners mogen er fruit, bloemen en noten komen plukken, rapen en proeven.
The post Welkom in de proeftuin in Klerken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Judoschool Asahi vindt nieuw onderkomen in Kerckstede: “Blij dat ons locatieprobleem hiermee van de baan is”

In 2017 werd onder impuls van Koen Vanden Brande een nieuwe judoschool opgericht in Gits, Asahi met name. De belangstelling was meteen heel groot waardoor al na 1 jaar moest uitgekeken worden naar een nieuwe locatie. De jongensschool langs de Roeselaarsestraat bood een helpende hand, maar na de overname door het gemeenschapsonderwijs was er ook daar plots geen plaats meer.

Lees meer »

Flakkagebruiker die huis van broer in brand stak, weigert schadevergoeding te betalen: “Ik wil steun om mijn eigen huis te behouden”

Kort na zijn veroordeling voor het doodrijden van Herman Tanghe (62) stichtte flakkagebruiker Kenneth K. (32) brand in het huis van zijn broer in Houthulst. Nog hallucinanter dan de feiten waren de verklaringen van K. in de rechtbank donderdag. Hij riskeert 8 jaar cel, maar de procureur vraagt extra onderzoek naar zijn psychische toestand. “Hij wil zijn ouders vermoorden, erven

Lees meer »

Chiro Sint-Joris stapelt hoogste krattentoren bij de brandweer

Op de jaarlijkse opendeurdag van de brandweer van Hooglede werd voor het eerst het West-Vlaams kampioenschap kratten stapelen georganiseerd. Concreet moesten drie deelnemers per vereniging proberen een zo hoog mogelijke toren met lege bierkratten te stapelen. Bovendien moest één deelnemer bovenop die toren staan. Groep 21 leek lange tijd op weg naar de zege met
The post Chiro Sint-Joris

Lees meer »

LIVE ANDERLECHT-GENK. Invallers maken het af voor Genk, eerste verlies Anderlecht dichtbij: “Riemer buiten!”

Anderlecht onder hoogspanning. Na een nieuwe slappe vertoning tegen Westerlo morren de paars-witte fans steeds luider. Anderlecht staat bij de pauze 0-1 in het krijt in de inhaalwedstrijd tegen ploeg-in-vorm Racing Genk, en mag zich gelukkig prijzen dat Colin Coosemans in doel uitblinkt (met onder andere een penaltyredding). In de vooravond stond er ook nog een raad van bestuur gepland,

Lees meer »

Harvey Weinstein ontkent weer schuld

Harvey Weinstein beweert dat hij onschuldig is aan een nieuwe aanklacht van seksueel geweld. De gevallen filmproducent wordt beschuldigd van het misbruiken van een vrouw in een hotel in New York in 2006, meldden Amerikaanse media.

Lees meer »