Voormalig minister Magda De Galan (PS) overleden

Voormalig minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Magda De Galan is overleden. Dat heeft haar partijgenoot en voorzitter van de Brusselse PS-federatie Ahmed Laaouej dinsdag bekendgemaakt. Ze werd 77 jaar.

 

Meer krantenkoppen in België

Eerste stap gezet voor creatie van een waterplein in Adinkerke

Op de gemeenteraad van september is een samenwerkingsovereenkomst tussen het lokaal bestuur, de Vlaamse Waterweg en Wegen en Verkeer West-Vlaanderen goedgekeurd, voor een studie om een verkeersveilig waterplein in Adinkerke te creëren.
The post Eerste stap gezet voor creatie van een waterplein in Adinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boetes uit beruchte trajectcontroles vloeien naar nieuwe brug: “Perfecte verbinding van fietspaden over de IJzer”

Tal van bestuurders werden het voorbije jaar betrapt door de nieuwe trajectcontroles in Lo-Reninge. Een mogelijke troost: hun boetes worden nu geïnvesteerd in een nieuwe brug over de IJzer. “Voor de veiligheid van zwakke weggebruikers.”
The post Boetes uit beruchte trajectcontroles vloeien naar nieuwe brug: “Perfecte verbinding van fietspaden over de IJzer” appeared first on KW.be.

Lees meer »

400 sollicitanten vinden de weg naar jobbeurs in zaal Kubox in Kuurne

Meer dan 400 sollicitanten bezochten donderdag de jobbeurs in zaal Kubox in Kuurne, waar 54 standhouders op zoek gingen naar de meest geschikte kandidaten voor hun bedrijf. Bezoekers ontvingen bij aankomst een informatiebrochure met details over de deelnemende bedrijven en de openstaande vacatures.
The post 400 sollicitanten vinden de weg naar jobbeurs in zaal Kubox in Kuurne appeared first

Lees meer »

Burgemeester Dirk De fauw grijpt in: “Musea Brugge dachten: geef geld en laat ons doen”

De Stad Brugge moet volgende zomer opnieuw een gratis festival krijgen, de Triënnale miste een blikvanger en Musea Brugge moet opletten met al te activistische projecten. Dat onthouden we na ons lijsttrekkersdebat over cultuur en evenementen bij D’s Deldycke traiteurs. De derde babbel in een reeks van zeven gesprekken aan de vooravond van de Brugse gemeenteraadsverkiezingen. Hoe luid de ‘Klinkende

Lees meer »

Trump weigert tweede debat met Harris

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is niet van plan om deel te nemen aan een tweede debat met zijn Democratische tegenstandster Kamala Harris. Dat laat hij donderdagavond weten via Truth Social.

Lees meer »

“Ze bedoelt het goed, maar dit kan schadelijk zijn”: legt prinses Charlène van Monaco haar kinderen te veel druk op?

Heeft prinses Charlène (46) te hoge verwachtingen van haar kinderen, prins Jacques en prinses Gabriella (beiden 9)? Nu de zwemlerares van de kinderen naar buiten kwam met onthullingen, ligt haar harde opvoedingsstijl onder de loep. “Dit kan schadelijk zijn voor de kinderen”, waarschuwt een psychologe, die ook uitlegt welke gevolgen dit kan hebben. Ze geeft de vrouw van prins Albert

Lees meer »

’t Ferm viert zesde verjaardag met volledig nieuwe huisstijl: “Producten in de kijker zetten”

‘t Ferm, de organisatie die zinvolle dagbesteding aanbiedt aan vijftien mensen met een beperking, bestaat zes jaar. Die verjaardag wordt gevierd met een nieuwe huisstijl en een nieuw logo. “Met de nieuwe huisstijl en het logo zetten we ook de verschillende producten die we maken in de kijker”, aldus Danny Demeersseman, coördinator van ’t Ferm.
The post ’t Ferm

Lees meer »

“Dit is een act voor in een stripclub”: Katy Perry opnieuw onder vuur met door optreden op de VMA’s

Na enkele jaren stilte is Katy Perry (39) weer helemaal terug, hoewel haar comeback niet zonder uitdagingen verloopt. Eerder deze zomer kreeg ze al kritiek op haar nieuwe videoclip ‘Woman’s World’ en nu ligt ze opnieuw onder vuur na haar optreden op de MTV Video Music Awards (VMA’s). “Ze promoot feminisme en wil dat haar lichaam niet wordt uitgebuit, maar

Lees meer »