Ruim maand na Spelen gaat saga voort: Amerikaanse turnster Chiles zet verdere stappen om bronzen medaille terug te krijgen

De saga rond het brons in de olympische vloerfinale gaat voort. De Amerikaanse turnster Jordan Chiles is naar het Zwitsers Hooggerechtshof gestapt om haar bronzen medaille terug te krijgen. 

Meer krantenkoppen in België

Steven Van Herreweghe doorprikt clichés in ‘Enquêtebureau’ én z’n eigen leven: “Ik kom goed overeen met nieuwe partner van m’n ex”

‘Hoeveel mensen plassen tijdens het douchen?’ Het zijn vragen die Steven Van Herreweghe (46) voorlegt aan bekende Vlamingen in zijn nieuwe programma ‘Enquêtebureau’. Typische clichés worden aan diggelen geslagen of nét bevestigd. Maar welke vooroordelen wil Steven over z’n eigen (liefdes)leven doorprikken? “Bij die persoonlijke onthulling staarde het publiek me aan.”

Lees meer »

Onze journaliste geeft ‘Celebrity Klopjacht’ 7 op 10: “Wie zou niet stoppen voor een knipoog van Erik Van Looy?”

Geen onbekende Vlamingen meer, maar bekende gezichten zoals Erik Van Looy, Olga Leyers en de zusjes Coorevits. Waar de kijkers van ‘Klopjacht’ gewoon waren om de prestaties van gewone stervelingen te volgen, duiken de BV’s nu op elke hoek van de straat op. Behoudt het programma zo wel de spanning en spontaniteit die het zo populair maakten? In tegenstelling tot

Lees meer »

Thomas na zijn veelbesproken huwelijksnacht in ‘Blind getrouwd’: “Ik had Karlien ook liefst haar zin gegeven”

Goede wil is er. Wederzijds respect ook. Maar erg vlot kan je de start van het ‘Blind getrouwd’-huwelijk van Thomas Michielsen (31) en Karlien Bongaerts (31) nog niet noemen. Een ontroerde Thomas, door medische redenen niet bepaald hoffelijk tijdens de eerste huwelijksnacht, legde wel meteen zijn emoties op tafel. “Ik had depressie en raakte mezelf helemaal kwijt.”

Lees meer »

Straffe beelden: auto speelbal van kolkende rivier in Polen – “In de voorbije uren tien dambreuken in Neder-Oostenrijk”

In de Oostenrijkse deelstaat Neder-Oostenrijk worden de dammen scherp in de gaten gehouden. “We hebben de afgelopen uren tien dambreuken gehad. Die moeten nauwgezet weer hersteld worden”, aldus het hoofd van het crisisteam. Vanuit het Poolse grensdorpje L?dek-Zdró komen intussen beelden die de kracht van het water aantonen. Een auto werd daar meegesleurd door een kolkende rivier en belandde met

Lees meer »

“Sommigen spreken me aan als ‘die van het logo’”: Supporter Niels Dumon uit De Panne ontwerpt nieuw logo van KV Diksmuide-Oostende

Het logo van KV Diksmuide-Oostende deed de voorbije tijd goed de ronde. Het is van de hand van Niels Dumon (32) uit De Panne. Bovenal grafisch ontwerper in bijberoep is Niels een grote fan van wat nog altijd als ‘Kaavéé’ wordt bestempeld. “Met het clublogo droeg ik m’n steentje bij.”
The post “Sommigen spreken me aan als ‘die van

Lees meer »

Meer dan 110 Kuurnenaren zakken af naar infomoment van Burg+: “Willen weten waar onze inwoners wakker van liggen”

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen en als verlengstuk van de recente huisbezoeken, organiseerde Burg+ donderdagavond een infomoment in de Sint-Pieterszaal in Kuurne. Tijdens deze avond werd gepeild naar de brede standpunten van de partij, waaronder thema’s als leefomgeving, mobiliteit, eigentijdse zorg, communicatie en participatie, en vrije tijd.
The post Meer dan 110 Kuurnenaren zakken af naar infomoment van Burg+:

Lees meer »

Na zinderende première is ‘Grease’ weer helemaal thé word!

Afgelopen zondag raasde de nieuw, frisse versie van de hitmusical ‘Grease’ als een gesmeerde bliksem door Stadsschouwburg Antwerpen. Het publiek ging uit z’n dak en beloonde de supersonische cast, met o.a. Tinne Oltmans (Sandy), Danny Dorland (Danny), Ruth Beeckmans (Miss Lynch) en Lauren De Ruyck (Rizzo), na afloop met een welverdiende, uitzinnige staande ovatie.
The post Na zinderende première

Lees meer »