OPROEP. Begon jij na enkele jaren weer te roken?

“Ik had echt een sigaret nodig, maar gelukkig ben ik daarna weer gestopt.” Dat vertelde Ingeborg aan Vincent Fierens in ‘De verraders: de ronde tafel’. Na meer dan dertig jaar bezweek ze opnieuw voor de sigaret. Herkenbaar?

 

Meer krantenkoppen in België

Lokaal Liberaal stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor

Lokaal Liberaal stelde zondagochtend haar lijst en programma voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. “Roeselare draait goed, maar het kan nog beter. Met lef, durf en frisse ideeën hopen we straks ons zetelaantal te verdubbelen”, aldus lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Piet Delrue.
The post Lokaal Liberaal stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trump weigert tweede debat met Harris

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is niet van plan om deel te nemen aan een tweede debat met zijn Democratische tegenstandster Kamala Harris. Dat laat hij donderdagavond weten via Truth Social.

Lees meer »

De Zussenmoord. Het “kreng” moest dood, en dus nam Inge haar zus Heidi mee voor een avondwandeling langs het kanaal

Het Antwerpse assisenhof behandelt vanaf morgen de moord op Heidi Reyntjens. De vrouw met een beperking overleed in de nacht van 28 op 29 april 2019. In het water van het kanaal Dessel-Schoten beland, hulp geweigerd en verdronken, volgens haar zus Inge. De aanklager ziet dat anders. Volgens hem werd Heidi het slachtoffer van een moordcomplot, beraamd door die zus

Lees meer »

Trump weigert tweede debat met Harris

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is niet van plan om deel te nemen aan een tweede debat met zijn Democratische tegenstandster Kamala Harris. Dat laat hij donderdagavond weten via Truth Social.

Lees meer »

Platinum voor Lucien en Roza

Een platina huwelijk of 70 jaar huwelijkstrouw is ook in de gemeente Oostrozebeke een zeldzaamheid. Deze stunt viel te beurt aan Lucien Baert (93) en Roza Cuypers (90) uit de Wielsbekestraat. Met een beetje hulp slaagden de jubilarissen erin om dit te vieren op het gemeentehuis, waar ze werden uitgenodigd voor een officiële receptie.
The post Platinum voor Lucien

Lees meer »

Stedenbouw is onverbiddelijk en regularisatie is quasi onmogelijk: bouwfirma Vulsteke moet Albert Heijn in Ruiselede afbreken

We schreven het al zo’n twee weken geleden: ‘De regularisatie van Albert Heijn in Ruiselede wordt een klus.’ Een blijkbaar onmogelijke klus, want zowel burgemeester De Roo als Stedenbouw bevestigen inmiddels dat de verantwoordelijke bouwfirma Vulsteke de huidige constructie volledig moet opbreken omdat er hoger en groter werd gebouwd dan de omgevingsvergunning toelaat. Voor de aannemer zit er niets anders

Lees meer »

Vrouw (33) door brandweer uit wagen bevrijd na ongeval op kruispunt

Een 33-jarige vrouw uit Alveringem moest dinsdagmiddag door de brandweer uit haar wagen worden bevrijd na een verkeersongeval in Leisele (Alveringem). Het ongeval gebeurde toen haar wagen op een kruispunt in de flank aangereden werd.
The post Vrouw (33) door brandweer uit wagen bevrijd na ongeval op kruispunt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mooie nazomer op komst: hoe warm wordt het? En hoelang kunnen we ervan genieten?

Terwijl Centraal-Europa wordt getroffen door overvloedige neerslag en zelfs sneeuw in de Alpen, evolueert het weerbeeld in West-Europa naar een nazomerse variant. Later deze week is zelfs een zomerse 25 °C mogelijk. Maar waar komt dit zomerse weerbeeld plots vandaan? Hoe warm zal het worden? En hoelang mogen we van deze nazomer genieten? Weeranalist Nicolas Roose duikt in de weerkaarten.

Lees meer »

Decospan Volley Team Menen wint Supercup

Vorig weekend pakte Decospan Volley Team Menen verrassend zijn eerste prijs. Tegen Knack Roeselare werd het 1-3 (27/25, 22/25, 23/25, 18/25). Dit weekend staat de ploeg van toptalent Jasper Verhamme tegenover Volley Haasrode Leuven.
The post Decospan Volley Team Menen wint Supercup appeared first on KW.be.

Lees meer »