‘Most Wanted’-crimineel die miljoenen verdiende met cannabishandel aangehouden in Spanje

Eén van de meeste gezochte voortvluchtige criminelen in ons land is aangehouden in Madrid.

Haredin Fejzulla (58) wordt beschouwd als de leider van een Albanees-Kosovaarse organisatie die zich bezighield met drugshandel: ze huurden in België villa’s, en bouwden die om tot grote cannabisplantages.

 

Meer krantenkoppen in België

“Donderdag weten we meer”: Guardiola heeft nog geen nieuws over blessure De Bruyne, City blijft tegen Inter steken op draw

‘Un jour sans’ vanwege Manchester City. Een goed Inter pakte een punt (0-0). Een matige De Bruyne bleef tijdens de rust geblesseerd in de kleedkamer. “Ik sprak nog niet met de dokters, pas donderdag weten we meer”, zei Pep Guardiola kort. Doku kreeg slechts een korte invalbeurt. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN!

Lees meer »

Brian Riemer ondergaat stresstest als toptrainer

Brian Riemer staat intern niet onder druk na een 2–2-gelijkspel en een wankele prestatie tegen Westerlo. Maar de Deen heeft wel voor het eerst af te rekenen met externe druk. De komende drie weken ondergaat hij een stresstest als toptrainer.

Lees meer »

Man die rivaal in het been schoot riskeert zes jaar cel: “Uitpraten? Je had toch geen taart of bloemen bij? Wel een vuurwapen”

De 22-jarige Ledion T. riskeert in beroep zes jaar cel nadat hij een 27-jarige Oostendenaar van Tsjetsjeense origine een kogel in het bovenbeen schoot. “Uitpraten? Je had toch geen taart of bloemen bij? Wel een vuurwapen!”
The post Man die rivaal in het been schoot riskeert zes jaar cel: “Uitpraten? Je had toch geen taart of bloemen bij? Wel

Lees meer »

Een op de tien Belgen blijft werken na pensioen

Bijna 40 procent van de 50- tot 74-jarigen in België ontvangt een rustpensioen. Bijna een op de tien van hen is blijven werken na de eerste ontvangst van een rustpensioen en de daaropvolgende zes maanden, zo blijkt maandag uit een bevraging van Statbel, het Belgische statistiekbureau, bij bijna 14.000 mensen in 2023.

Lees meer »

Klaas Lievrouw versterkt SV Moorsele: “Hier is veel kwaliteit”

SV Moorsele opende het nieuwe seizoen met een 1-0-zege tegen Komen-Waasten. Met dezelfde cijfers trokken de jongens van T1 Kevin Vandecasteele vorig weekend op Zonnebeke aan het kortste eind. Eén doelpunt uit twee wedstrijden! Zou het kunnen dat het Moorsele ontbreekt aan scherpte voorin? “Helemaal niet. Eenmaal we op topsnelheid komen zullen die goals wel komen”, maakt nieuwkomer Klaas Lievrouw

Lees meer »

In Geluwe gestolen Mini Cooper beschadigd teruggevonden in Rijsel: “Wellicht voor zo’n 5.000 euro aan schade”

De Mini Cooper van Romina Deschamps uit Geluwe die in de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 september gestolen werd, is terecht. De opvallende auto werd gestolen op de parking van haar overburen in de Ieperstraat. Romina is de uitbaatster van krantenwinkel De Courant op de hoek van de Derde Lansiersstraat en Beselarestraat in Geluwe en combineert dat met

Lees meer »

Gisèle Pelicot ontstemd over insinuaties van medeplichtigheid bij verkrachtingen: “Ik voel me vernederd en behandeld als een al­co­holi­cus”

Gisèle Pelicot, de 72-jarige vrouw die jarenlang door haar echtgenoot werd gedrogeerd en door tientallen mannen is verkracht, heeft woensdag op het proces tegen haar man en vijftig anderen fel uitgehaald naar insinuaties van de advocaten van verschillende beschuldigden omtrent een eventuele medeplichtigheid bij haar verkrachtingen. “Sinds ik in deze zaal aangekomen ben, voel ik me vernederd. Men behandelt me

Lees meer »

Focus8720 heeft volledige lijst voor gemeenteraadsverkiezingen in Dentergem klaar: “Frisse mensen, met frisse ideeën”

Huidige oppositiepartij Focus8720 is klaar met zijn huiswerk voor de gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttrekker Aniek Van de Velde heeft een enthousiaste ploeg van negentien kandidaten die naar de stembusslag van 13 oktober trekken.
The post Focus8720 heeft volledige lijst voor gemeenteraadsverkiezingen in Dentergem klaar: “Frisse mensen, met frisse ideeën” appeared first on KW.be.

Lees meer »