KIJK. Zit Annelien Coorevits in de perimenopauze? “Ook mijn gynaecoloog sprak hier al over”

Zit Annelien Coorevits in de perimenopauze? Het is een vraag die zus Stephanie oprakelt in de nieuwe aflevering van de podcast ‘Zussen Coorevits’. Annelien heeft de laatste tijd steeds meer last van agressieproblemen en dat zou namelijk een van de symptomen kunnen zijn. “Ik durf het bijna niet zeggen, maar ik denk dat ook.” 

Meer krantenkoppen in België

Ooit zelf Trump-fan en nu in de ban van oorlog in Oekraïne: wat weten we al over verdachte van mogelijke moordpoging op Trump?

Ryan Wesley Routh, zo heet de man die volgens Amerikaanse media gearresteerd is na een nieuwe vermoedelijke moordpoging op Republikeins president Donald Trump. De 58-jarige Routh, ooit een Trump-stemmer, sprak zich op sociale media de laatste jaren sterk uit tegen de voormalige president en hamerde op voor steun aan Oekraïne. Dit weten we al over hem.

Lees meer »

Getuigen schetsen weinig fraai beeld van man achter Titan: “Hij crashte al eerder met duikboot en gooide controller naar hoofd andere piloot”

Getuigen hebben tijdens de hoorzitting over de ramp met de onderzeeër Titan een weinig fraai beeld geschetst van Stockton Rush, de oprichter en grote baas van OceanGate, het bedrijf achter de Titan. Hij wordt omschreven als “arrogant”, “ongeduldig” en “iemand die het niet al te nauw nam met de veiligheid”. Dat bleek onder meer uit een hallucinant verhaal dat een

Lees meer »

Sanne is draagmoeder van haar nichtje. “Ik had geen kinderwens meer, mijn schoonbroers wel: een match”

Lang niet iedereen kan een baby verwelkomen. Sanne Riepema, redacteur bij het Nederlandse ‘Algemeen Dagblad’, verblijdde daarom haar schoonbroers Erik en Nick met een liefdevolle daad. Hun langgekoesterde kinderwens kwam uit. Dit is het persoonlijke verhaal van een draagmoeder in een maatschappij die er nog niet echt klaar voor lijkt. “‘Normale’ koppels verven een babykamer als er een kleintje op

Lees meer »

Overnemer gezocht voor Slagerij Els & Jozef

Na 33 jaar uitbating stellen Jozef Vanbelle (58) en Els Vansteelant (58) hun slagerij in de Koolkerkse Steenweg in Sint-Jozef te koop. “Na jaren van hard werk, willen we het wat rustiger aan doen”, zegt Jozef. “Maar we stoppen niet voor er een geschikte koper of overnemer gevonden is.”
The post Overnemer gezocht voor Slagerij Els & Jozef appeared

Lees meer »

Wie is Laura Loomer (31), de extreemrechtse complotdenker die samen met Trump reist?

Laura Loomer vergezelde Donald Trump woensdag tijdens een herdenkingsplechtigheid van de wrede aanslagen van 9/11 in New York en zat dinsdag op zijn vliegtuig naar Philadelphia, waar het presidentiële debat plaatsvond met Kamala Harris. Daar maakte Trump geen al te beste beurt, onder meer door zijn uitspraak dat migranten in Ohio katten zouden eten. Een verzinsel dat hij bij Laura

Lees meer »

“Sommigen spreken me aan als ‘die van het logo’”: Supporter Niels Dumon uit De Panne ontwerpt nieuw logo van KV Diksmuide-Oostende

Het logo van KV Diksmuide-Oostende deed de voorbije tijd goed de ronde. Het is van de hand van Niels Dumon (32) uit De Panne. Bovenal grafisch ontwerper in bijberoep is Niels een grote fan van wat nog altijd als ‘Kaavéé’ wordt bestempeld. “Met het clublogo droeg ik m’n steentje bij.”
The post “Sommigen spreken me aan als ‘die van

Lees meer »