Ex-leerling (23) die verontrustende beelden van middelbare school op sociale media deelde, blijft langer in de cel

De jongeman (23) die afgelopen vrijdag verontrustende beelden van middelbare school SASK in Sint-Kruis (Brugge) op sociale media deelde, blijft langer in de cel. Dat heeft de Gentse raadkamer dinsdag beslist.

 

Meer krantenkoppen in België

MULTILIVE CHAMPIONS LEAGUE (21u). Nemen Courtois en co goede start tegen Stuttgart? En wie haalt het in Duivels duel tussen Debast en Meunier?

Om 21 uur trapt ook titelverdediger Real Madrid zijn Champions League-campagne op gang. Tegenstander van Thibaut Courtois en co in Bernabéu is Duits vicekampioen Stuttgart. Op hetzelfde tijdstip staan Rode Duivels Zeno Debast en Thomas Meunier tegenover elkaar in Sporting Lissabon-Lille. Beide wedstrijden kan u op de voet volgen in deze multilive!

Lees meer »

Cycloon Boris zorgt óók voor plezier, zo getuigt dit Vlaamse gezin in Oostenrijk: “In zeven jaar nog nooit meegemaakt”

Boris zorgt voor ellende alom in Oostenrijk, Duitsland en Tsjechië, maar ook voor plezier. In Mühlbach am Hochkönig, een dorp in het Oostenrijkse Salzburger Land, gingen Bart Van Hombeek (39) en zijn zoon Marcel (5) vandaag gewoon snowboarden. “Er lag op sommige plekken een meter sneeuw. En vorige week zaten we nog in onze t-shirt in de tuin.”

Lees meer »

Trump weigert tweede debat met Harris

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is niet van plan om deel te nemen aan een tweede debat met zijn Democratische tegenstandster Kamala Harris. Dat laat hij donderdagavond weten via Truth Social.

Lees meer »

“Het wielrennen begon te wegen op mijn gezinsleven”: ex-Europees kampioen Sean De Bie is nu wijnboer

“Ik ben op het juiste moment gestopt met koersen.” Voormalig profrenner Sean De Bie (32) – ook bekend van de docusoap ‘Jonge benen’ – schoolde zich om tot wijnboer en -handelaar met een eigen wijngaard. In ‘Primo’ blikt hij terug op zijn Europese kampioenentitel, zijn zwaar ongeval, waar zijn passie voor wijn vandaan komt en waarom zijn vrouw Sofie blij

Lees meer »

Mama brengt eerste levensjaar van baby op creatieve manier in beeld: “Hij werd iedere maand ook grappiger”

Kersverse mama Maiya deelde eind augustus schattige beelden van het eerste levensjaar van haar kind. Ze nam iedere maand een foto van haar spruit in een pizzadoos en voegde er iedere maand een stuk bij tot ze een volledige pizza had. De creatieve beelden zijn intussen al meer dan zeven miljoen keer bekeken op Tiktok. “Zijn persoonlijkheid groeide ook iedere

Lees meer »