Binnenkijken bij Peter Ivens | Belgiës meest discrete interieurarchitect

07:00 Hij ontwerpt privéwoningen voor estheten en ondernemers die liever zwijgen dan opscheppen over hun project. Binnenkijken bij Peter Ivens, de meest atypische topnaam van de Belgische interieurarchitect… 

Meer krantenkoppen in België

NPE is klaar om het beleid zelf in handen te nemen in Pittem: “Communicatie en dienstverlening staan bij ons op één”

Op vrijdagavond 13 september stelde NPE officieel haar kandidaten en programma voor waarmee ze naar de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober trekken. Met een lijst met heel wat nieuwe gezichten en een goed onderbouwd programma beweren ze klaar te zijn om het heft in eigen handen te nemen.
The post NPE is klaar om het beleid zelf in handen te

Lees meer »

Moeten sterren vrezen voor nieuwe documentaire van Victoria Beckham? “Ze zal niemand sparen”

Na de succesrijke documentaire over David Beckham, is het nu de beurt aan Victoria Beckham om in de schijnwerpers te staan. Ook zij krijgt een eigen documentaire op Netflix, die haar fans een exclusieve blik achter de schermen van haar mode-imperium biedt. Maar volgens geruchten zou de voormalige Spice Girl niet schuwen om enkele persoonlijke vetes aan te kaarten. Moeten

Lees meer »

Tsjechië en Polen sturen militairen naar rampgebied

De regeringen van Polen en Tsjechië sturen het leger naar het door storm Boris geteisterde rampgebied, om plunderingen tegen te gaan en de herstelwerkzaamheden te ondersteunen. Volgens onze weerman David Dehenauw is er een “ongeziene” hoeveelheid neerslag in de regio gevallen. De tussen de 400 en 500 millimeter gevallen regen in amper vier dagen is wat er in België normaliter

Lees meer »

“Mijn neus raakt verstopt aan rechtse kant van bed”: bizarre discussie zet domper op huwelijksnacht in ‘Blind getrouwd’

Het derde ‘Blind getrouwd’-koppel is een feit. De ogenschijnlijk ijzig kalme Jidse (27) lijkt een uitstekende match voor de goedlachse Jorina (32), die in aanloop naar het programma een behoorlijke gedaanteverwisseling doormaakte. Bij Karlien en een opvallend openhartige Thomas leek het allemaal wat minder vlot te gaan. Inclusief hun eerste huwelijksnacht. “Daar zal ik me dan maar overzetten.”

Lees meer »

Oorlog in Oekraïne gaat nieuwe, nog bloedigere fase in

Hoewel het Kremlin het nieuws ontkent, brengen de Russen honderden Fath-360 raketten in stelling die Iran hen leverde. Kiev krijgt waarschijnlijk vrijdag te horen welke doelen in Rusland het zal mogen aanvallen met Amerikaanse en Britse wapens. De oorlog bereikt een nieuwe, nog bloedigere fase.

Lees meer »

Boetes uit beruchte trajectcontroles vloeien naar nieuwe brug: “Perfecte verbinding van fietspaden over de IJzer”

Tal van bestuurders werden het voorbije jaar betrapt door de nieuwe trajectcontroles in Lo-Reninge. Een mogelijke troost: hun boetes worden nu geïnvesteerd in een nieuwe brug over de IJzer. “Voor de veiligheid van zwakke weggebruikers.”
The post Boetes uit beruchte trajectcontroles vloeien naar nieuwe brug: “Perfecte verbinding van fietspaden over de IJzer” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bedwantsenprobleem in repatriëringscentrum in Steenokkerzeel nog niet meteen van de baan: “Bestrijdingsfirma’s overbevraagd”

Het bedwantsenprobleem in het gesloten centrum 127bis in Steenokkerzaal zal niet meteen opgelost zijn. De procedure om de plaag in te schatten en de daaropvolgende administratie vraagt al enkele weken, en bovendien zijn de bestrijdingsfirma’s overbevraagd. Intussen kunnen nog slechts 1 bewonersvleugel en het administratieve gedeelte worden gebruikt.

Lees meer »